Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în vizita oficială din Kenya. Gafa făcută de soția președintelui Klaus Iohannis

.

Carmen Iohannis îl însoțește pe președintele Klaus Iohannis printr-un turneu în Africa. Cuplul prezidențial a ajuns în Kenya, iar prima doamnă a atras imediat privirile cu ținuta pe care a ales să o poarte. Doar că, și de data aceasta, se pare că a făcut o gafă vestimentară.

Prima doamnă a României a reușit să atragă laudele familor la ultimele evenimente importante la care a participat în ultima perioadă, însă, această dată, Carmen Iohannis a încălcat, fără să vrea, protocolul diplomatic al Kenyei.

Carmen Iohannis a încălcat protocolul diplomatic din Kenya

Luni seară, Președintele Iohannis și soția acestuia au ajuns în Kenya, prima țară din turneul lor în Africa. Cei doi au fost întâmpinați de miniștrii Eliud Owalo și Peninah Malonza.

Carmen Iohannis, care și-a obișnuit fanii cu rochiile sale, a optat, de data aceasta, pentru un costum de la un brand de lux, lila, format din două piese – sacou și costum.

Aceasta și-a completat ținuta cu o pereche de sandale de la brandul Valentino Garavani, în valoare de 1.145 de euro.

Doar că, tocmai aceste sandale au fost cele care au făcut-o pe Prima Doamnă să comită gafa vestimentară. Și asta pentru că purtarea acestora încalcă protocolul și ceremonialul diplomatic al Kenyei, potrivit evz.ro.

În cadrul unor astfel de evenimente importante degetele nu trebuie să se afle la vedere, lucru care se pare că designerul lui Carmen Iohannis l-a trecut cu vederea atunci când i-a ales ținuta pentru vizita diplomatică.

Imaginile au fost postate de ministrul pentru Dezvoltare Regională, Peninah Malonza, pe contul ei de X / Twitter.

Citește și: Carmen Iohannis se mai ocupă și de alte afaceri, pe lângă meseria de profesoară. Cum își mărește lunar veniturile

Citește și: Carmen Iohannis a urcat pe cel mai înalt vârf din România. Cum s-a fotografiat Prima Doamnă a României

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Carmen Iohannis și Klaus Iohannis. Imagini de colecție cu prima doamnă a României

Citește și: Andreea Bănică, ținută mini la un botez. Reacțiile internauților: „Este inadmisibil să intri așa în sfânta biserică” / Foto

Prima Doamnă nu cumpără hainele purtate la evenimente

Carmen Iohannis a apărut mereu îmbrăcată în rochii colorate, cu imprimeuri sau chiar monocrome la evenimentele oficiale, când a reprezentat România la brațului soțului ei. Dar pentru aceste ținute prima doamnă a României nu a dat niciun ban. Mai mult, ea închiriază piesele vestimentare și are grijă să le returneze de fiecare dată.

Soția lui Klaus Iohannis își împurmută hainele de la designerul ei, Andreea Tincu, și niciodată nu a purtat aceeași ținută de două ori.

„Prima Doamnă este o persoană care are încredere în designer și poartă cu plăcere ceea ce i se potrivește. Implicarea este la orice creație vestimentară, pe care o va purta cineva. Mă refer la nivelul de consulting general – culori, linii, forme, cu respectarea totală a libertății de creație”, a dezvăluit Andreea Tincu.

„Ea poartă ținutele respective și apoi le înapoiază. Pentru mine este o onoare că m-a ales să fiu designerul ei – și reclama este, bineînțeles, benefică”, a precizat designerul lui Carmen Iohannis.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată ținuta aleasă de Carmen Iohannis pentru prima zi a turneului din Africa

Sursă foto: X (Twitter), Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton