Cum reușesc Alex Velea și Antonia să ascundă diferența de înălțime dintre ei

.

Alex Velea și Antonia au o mulțime de fani în România și, totuși, puțini și-au dat seama că între ei există o diferență de înălțime. În timp ce artista are 1,78 m înălțime, partenerul ei are doar 1,70 m.

Atunci când îți fac selfie-uri sau ședințe foto, acest detaliu este ușor de ascuns, însă nici atunci când unul lângă altul la evenimente mondene, cei prezenți nu prea își dau seama că Antonia este mai înaltă decât Alex.

Cei doi folosesc câteva trucuri simple pentru a ascunde diferența de înălțime. În primul rând, Antonia renunță, de cele mai multe ori, la tocuri sau poartă unele foarte mici, în timp ce Alex poartă pantofi cu talpa cât mai înaltă. Un alt truc pe care Alex îl folosește adesea: coafura. El poartă de multe ori coafuri cu creastă care îl ajută să pară mai înalt. Iar dacă nu poartă creastă, cu siguranță poartă pălărie sau șapcă.

Cât despre cei care au observat diferența de înălțime și fac glume, de multe ori nesărate, pe această temă, Antonia și Alex spun că nu le pasă. ”Dacă sufeream din cauza acestei diferenţe, nu mai eram cu Alex. Nu știu de ce lumea se axează pe chestia asta, cred că sunt multe cupluri care nu se potrivesc la înălțime și se înțeleg foarte bine”, a declarat Antonia.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton