Cum o descrie Emilia Dorobanțu pe Maria Constantin, despre care s-a speculat că l-a înșelat pe Marcel Toader cu soțul ei

.

Emilia Dorobanțu a spus ce defecte are Maria Constantin, din punctul ei de vedere, în emisiunea „La Măruță”, în contextul provocării sosurilor picante. În trecut, despre Maria Constantin s-a speculat că l-a înșelat pe al doilea soț, Marcel Toader, cu soțul Emiliei, Cătălin Tutilescu.

Emilia Dorobanțu și Cătălin Tutilescu s-au căsătorit în septembrie 2016. Perechea are împreună au o fiică, Anastasia Maria, în vârstă de 7 ani. Invitată în emisiunea „La Măruță”, Emilia Dorobanțu a fost provocată să spună trei dintre defectele Mariei Constantin, din punctul ei de vedere, dar și ce calități ale ei crede că l-au impresionat pe soțul ei.

Ce calități și defecte crede Emilia Dorobanțu că are Maria Constantin, despre care s-a speculat că l-a înșelat pe Marcel Toader cu soțul ei

Emilia Dorobanțu a spus despre Maria Constantin că este „perfecționistă, capricioasă și rea”, din punctul ei de vedere. „Deși nu o cunosc îndeaproape, mai mult soțul meu, eu mai puțin. Așa că nu pot să spun foarte multe lucruri”, a completat interpreta de muzică populară. „Da, din anumite puncte de vedere mi s-a părut rea”, a mai spus.

În continuare, Emilia a fost provocată să spună ce calități ale Mariei Constantin crede că l-au impresionat pe soțul ei, iar ea nu le are. „Spontaneitatea, frumusețea și eleganța”, a spus Emilia Dorobanțu. „Trebuie să recunosc că eu, uneori, sunt mai delăsătoare. Fiind un copil crescut la țară, uneori mă las pe tânjală, cum se spune. Mai iau și sapa în mână, mai lucrez, mai grădinăresc și mă las așa… Știu și eu unde greșesc și unde pierd. Tocmai de-asta cred că noi femeile trebuie să ne punem pe primul loc. Asta am învățat eu acum, la 30 de ani”, a mai declarat Emilia Dorobanțu.

Vara aceasta, după trei ani de relație, Maria Constantin s-a căsătorit cu Robert Stoica. Interpreta de muzică populară a mai fost căsătorită de două ori. În 2007 s-a căsătorit cu Ciprian Tapotă, alături de care are un fiu, Codrin. Ulterior, solista s-a căsătorit cu Marcel Toader. Cei doi au divorțat în luna ianuarie a anului 2018. Fostul jucător de rugby s-a stins din viață în august 2019, în urma unui stop cardiac. O perioadă, artista a format un cuplu cu fostul jucător de fotbal Dacian Varga.

Citește și: Maria Constantin, o mireasă strălucitoare la propriu! Cu ce bijuterii și-a accesorizat ținuta de nuntă

Citește și: Maria Constantin și Robert Stoica s-au căsătorit civil. Primele imagini de la eveniment

Emilia Dorobanțu: „Familia este cea mai importantă și oricine ar fi nu ne poate dezbina”

Emilia Dorobanțu spunea în trecut că soțul ei nu i-a dat niciodată de bănuit că ar fi avut, în timpul căsniciei lor, o relație în paralel cu Maria Constantin. „Eu știam de o relație anterioară pe care a avut-o cu Maria Constantin, dar nu am avut niciodată și nu am elemente care să mă conducă la concluzia că ar fi avut o relație cu ea și după ce noi ne-am căsătorit”, a declarat Emilia Dorobanțu în septembrie 2017, în emisiunea „Vorbește Lumea”.

„Am discutat de mai multe ori (n.red.: cu soțul ei) și, până la urmă, sunt niște afirmații care nu sunt susținute de niște probe, așa că eu nici nu pot să îl acuz pe soțul meu, dar nici nu pot să vin acum în fața telespectatorilor și să-l apăr și să spun că soțul meu nu a făcut așa ceva, pentru că nimic nu este concret în acest moment”, a completat solista.

„Pentru noi, familia, și în special pentru mine, familia este cea mai importantă și oricine ar fi nu ne poate dezbina”, a mai declarat Emilia Dorobanțu, în emisiunea citată.

Foto: Instagram; Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton