Cum luptă Daniel Buzdugan cu tentațiile. Motivul pentru care prezentatorul revine în fiecare vară în Grecia / Exclusiv

.

Daniel Buzdugan ar putea să renunțe la multe lucruri, dar nu și la vacanțele pe care le petrece cu soția și copiii în Grecia. Sunt amintirile lui de suflet din fiecare an. Acolo, prezentatorul de la Radio ZU se întâlnește cu colegi, prieteni, iar viața capătă alt gust.

“Vacanțele le petrecem pe toate împreună, pentru că râdem mult, glumim și luăm nostimul și memorabilul din fiecare dintre ele”, spune prezentatorul de la Radio ZU.

Daniel Buzdugan a mai dezvăluit pentru UNICA.RO ce alte slăbiciuni are, de ce nu ezită să plece, uneori, singur în vacanță și când a avut cea mai mare nevoie de Monica, soția lui, de această dată în calitate de medic.

Citeşte și: Daniel Buzdugan, dezvăluiri despre soție, copii și minunile care i-au schimbat viața: „Dacă mâine m-aș face cerșetor, aș cere timp”/ Exclusiv

Citeşte și: Cum a slăbit Daniel Buzdugan fără o dietă strictă. „Am dat jos cinci kilograme”

Cu cine se întâlnește Daniel Buzdugan în Grecia

Îi apreciază pe greci pentru felul lor de a fi, iar de ani buni a învățat să trăiască pe ritmurile lor, pentru că de multe ori zăbovește și câteva luni pe an prin acele peisaje mirifice. “În fiecare an mă întâlnesc cu foști colegi de ai Monicăi de la Facultatea de Medicină din Iași, iar asta îmi dă o bucurie imensă. Merg în Grecia pentru peisaje, mare, vibe, pentru că grecii “nu sunt colturoși”, sunt naturali, nu vor să pară altceva decât sunt, fiecare își vede de treaba lui” , mărturisește Daniel Buzdugan.

Grecia face parte dintre trăirile lui, de aceea admite că are momente când pleacă și singur în vacanță. „Era un weekend în care îmi doream să mă relaxez după o săptămână agitată. Și, stând în pat, mi-a venit ideea să plecăm undeva la munte, doar că Monica a zis ca e departe, că nu au chef, că mergem altădată.

Însă eu aveam nevoie să plec, așa că am luat primul zbor spre Atena. Seara, ai mei m-au sunat să mă întrebe când ajung acasă, convinși fiind că sunt undeva pe aproape, cu bicicleta, și au fost extrem de surprinși să afle că sunt plecat din tară”, susține Buzdugan.

Citeşte și: Daniel Buzdugan, transformat după ce a mers pe Muntele Athos: „Eram bolnav pentru că mâncam prost”

”Îmi place să mănâc bucate grecești, au un gust inconfundabil”

S-a îndrăgostit de acele locuri, dar și de preparatele grecești. Cu toate astea, Daniel Buzdugan recunoaște că nu pregătește genul acela de bucate și acasă, asta pentru că nu ar avea același gust. ”Îmi place să mănâc bucate grecești când sunt în Grecia, cu ingredientele de acolo de acolo, cu legumele crescute în pământul lor, au un gust specific, inconfundabil”, mai spune el.

Are o slăbiciune pentru mâncărurilor grecilor, dar și pentru dulciuri. Ba mai mult, Daniel Buzdugan recunoaște că a recurs la multe subterfugii pentru a sta departe de astfel de tentații. “Uneori, când merg prin țară la evenimente, rup minibarul de dulciuri.

La un hotel chiar am rugat să se ia dulciurile din cameră și pentru că mi-au spus că ei nu pot face asta, pentru că nu îi lasă politica hotelui, am aruncat ciocolata în curtea interioară, ca să nu fiu tentat să o mănânc. Evident, a doua zi am plătit-o”, mărturisește Buzdugan pentru UNICA.RO.

Citeşte și: Mihai Morar, mândru de fiicele lui, Mara și Cezara. Ce rezultate au obținut gemenele la Evaluarea Națională

„Trebuia să îmi scot o măsea de minte, dar am preferat să merg la un amic dentist”

Monica, soția lui, l-a înțeles și l-a susținut întotdeauna. Povestea lor, începută cu mai bine de 20 de ani în urmă, continuă frumos și astăzi. Ba mai mult, Daniel recunoaște că uneori a avut nevoie de ea și în calitate de medic.

„Prima dată când am avut nevoie de ajutorul ei a fost chiar când era studentă la Medicină, la Iași. Trebuia să îmi scot o măsea de minte, dar am preferat să merg la un amic dentist care era mai corpolent, însă, culmea, chiar cu două anestezii, medicul nu a reușit să îmi scoată maseaua buclucașă.

În final, am ajuns la Monica, care din două mișcări mi-a scos măseaua. Mi-a spus atunci: E vorba de tehnică, nu de forță”, povestește Daniel Buzdugan.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton