Cum le răspunde Emilia Ghinescu celor care au acuzat-o că este anorexică. „Îmi asum lucrul acesta”

.

Emilia Ghinescu este criticată pentru că are 45 de kilograme la cei 45 de ani ai săi. Interpreta de muzică populară este mulțumită de greutatea ei și de aspectul siluetei sale, deși oamenii o acuză că este anorexică. Cântăreața a vorbit recent despre acest subiect.

Emilia Ghinescu a slăbit 13 kilograme reducând cantitatea de mâncare pe care o consuma, lucru pe care nu îl recomandă. Interpreta de muzică populară spune că, datorită acestei „diete”, stomacul ei s-a micșorat. Emilia merge aproape zilnic la sală. Artista acordă o atenție deosebită aspectului ei fizic și își asumă că nu poate fi pe placul tuturor.

Emilia Ghinescu le-a răspuns celor care au acuzat-o că este anorexică. „Important este să mă simt eu bine în pielea mea”

Emilia Ghinescu nu și-a dorit să slăbească din cauza kilogramelor în plus, ci pentru a-și remodela silueta. Acum, datorită antrenamentelor regulate la sală, cântăreața are o siluetă nu doar suplă, ci și tonifiată. Cu toate acestea, oamenii au acuzat-o că este anorexică.

„Eu nu le numesc comentarii, le numesc hate (n.red.: ură). În momentul în care arunci cu vorbe fără să cunoști persoana respectivă și vorbele sunt răutăcioase, jignesc persoana respectivă, atunci acela este hate. Ca persoană publică îmi asum lucrul acesta. Important este să mă simt eu bine în pielea mea și eu mă simt foarte bine așa cum sunt. Nu sunt anorexică, anorexia înseamnă cu totul și cu totul altceva”, a declarat Emilia Ghinescu, în emisiunea „Start Magazin”.

Citește și: Cu cine a călătorit Emilia Ghinescu la Paris, după despărțirea de iubitul ei, Sebastian: „A fost perfect”

Citește și: Emilia Ghinescu, criticată pentru o poză făcută într-un lăcaș sfânt. Ce i-a deranjat pe internauți

Emilia Ghinescu: „Întotdeauna uit să mănânc…”

Silueta Emiliei Ghinescu s-a transformat în timp, atât datorită alimentației, cât și mișcării. Deși uită să mănânce, interpreta de muzică populară nu uită niciodată de antrenamentul de la sală, indiferent cât de obosită este. Emilia s-a apucat de sală la îndemnul fiicei mari, Erica.

„Eu mi-am dorit să slăbesc și nu pentru că eram foarte grasă. Eu nu am pus kilograme, am pus masă musculară și asta mă bucură foarte mult. Eu întotdeauna uit să mănânc… mai greu cu dieta, pentru că mă uitam și aveam grijă la ce mâncam, dar cantitățile erau unele mici”, a mai declarat Emilia Ghinescu, la Antena Stars.

Citește și: Câți bani câștigă Emilia Ghinescu din drepturile de autor: „Poți să trăiești? Nu poți, n-ai cum”

Citește și: Emilia Ghinescu, viață marcată de abuzurile din copilărie: „Nu am avut maturitate emoțională și psihică pentru a duce o căsătorie până la final” / Exclusiv

Emilia Ghinescu are 3 copii

Emilia Ghinescu este mama a trei copii, o fată și un băiat din prima căsnicie și o fată din relația cu Sebastian Albăstroiu, de care s-a despărțit în această vară. Emilia și Sebastian au format un cuplu timp de 13 ani și ar fi trebuit să se căsătorească în această toamnă.

Foto: Instagram/Emilia Ghinescu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton