Cum le-a răspuns Cornel de la „Insula Iubirii” lui Speak şi lui Florin Ristei, după ce artiştii l-au luat la mişto în podcastul „Fierţi pe insulă”: „Îşi bat joc de material”

.

Cornel de la „Insula Iubirii” a fost dintotdeauna un personaj controversat, însă ultimele evenimente l-au adus din nou în centrul atenției. De data aceasta, însă, nu este vorba despre relația sa tumultuoasă cu Iustina, ci despre un conflict neașteptat cu Speak și Florin Ristei, coprezentatorii podcastului „Fiertzi pe insulă”. Cei doi artiști, cunoscuți pentru umorul lor incisiv, au făcut o serie de comentarii care l-au supărat profund pe Cornel Luchian, declanșând o adevărată furtună pe rețelele de socializare.

Cornel de la „Insula Iubirii” , replici acide împotriva lui Speak şi a lui Florin Ristei

Cornel Luchian, vizibil iritat de comentariile pe care Speak și Florin Ristei le-au făcut la adresa sa și a colegilor săi din „Insula Iubirii”, a decis să își exprime nemulțumirea într-un mod public. Pe TikTok, Cornel a lansat o serie de critici dure la adresa celor doi, acuzându-i că nu aduc niciun aport real în emisiune și că tot ce fac este să râdă de concurenți și să se distreze pe seama materialului oferit.

Aceste cuvinte, venite direct din inima concurentului de la emisiunea de pe Antena 1, au arătat cât de profund afectat s-a simțit de comentariile celor doi artiști. Cornel Luchian i-a acuzat pe Speak și Florin Ristei că „li se oferă totul pe tavă” și că nu fac nimic pentru a contribui cu adevărat la emisiune, ci doar își bat joc de materialul și de munca celor implicați.

Ei o iau: Bă, n-am nimic personal cu ăla. N-ai nimic personal cu niciunul, dar râzi de toți și iei la mișto pe toată lumea. Eu cred că să comentezi ceva nu înseamnă decât să iei la mișto și să râzi de cineva. Să comentezi ceva înseamnă să spui lucruri frumoase despre cineva și cumva, nu să râzi, să iei la mișto și tu să nu faci nimic. Ei, ca coprezentatori ce sunt ei acolo, nu fac nimic, nu aduc nimic în emisiunea aia.

Li se oferă totul pe tavă și, practic, își bat joc de material și de toate lucrurile. Simplu, asta e părerea mea despre ei. Mi-aș dori să văd că fac ceva. Nu ceea ce li se oferă. Pentru că li se oferă mult și nu fac nimic. Simplu!”, a spus Cornel Luchian de la „Insula Iubirii” pe pagina sa personală de TikTok.

Citeşte şi: Cornel de la Insula Iubirii, luat de salvare, după ce a văzut imaginile compromiţătoare cu Iustina. A fost la un pas de infarct: „Pur şi simplu sunt bucăţi!”

Citeşte şi: Iustina de la Insula Iubirii, cu burtica de gravidă la vedere, la mare, alături de Cornel şi cei patru copii ai săi. Era însărcinată în timpul filmărilor? „Mi-a făcut-o intenţionat”

Conflictul dintre Cornel Luchian și cei doi prezentatori ai podcastului „Fiertzi pe insulă” nu este doar o simplă răbufnire, ci o manifestare a tensiunilor acumulate de-a lungul timpului. În timp ce Speak și Florin Ristei își continuă emisiunea cu umorul lor caracteristic, concurentul de la Insula Iubirii pare hotărât să își apere demnitatea și să arate lumii că ceea ce se întâmplă pe „Insula Iubirii” este mult mai complex decât pare la prima vedere.

Cornel Luchian, la un pas de infarct după ce a văzut-o pe Iustina în ipostaze compromiţătoare

Participarea lui Cornel Luchian la „Insula Iubirii” nu a fost lipsită de controverse încă de la început. El a fost cel care și-a dorit să intre în această experiență intensă, sperând probabil că relația cu Iustina Loghin va fi întărită. Cu toate acestea, dramele nu au întârziat să apară.

Iustina Loghin, care a fost de asemenea criticată pentru comportamentul său în cadrul emisiunii de pe Antena 1, a adăugat și mai multă tensiune în relația lor. Imaginile compromițătoare cu concurenta, dansând provocator sub influența alcoolului și apropiindu-se de ispitele masculine, au fost un șoc imens pentru Cornel. Aceste momente au culminat cu un episod dramatic în care Cornel, copleșit de stres, a suferit aproape un infarct.

În ediția din 13 august 2024 a emisiunii, Cornel Luchian a trăit unul dintre cele mai tensionate momente din viața sa. După ce a vizionat acele imagini devastatoare cu logodnica sa, el a acuzat dureri în piept și a avut nevoie de intervenția urgentă a medicilor. Deși a fost stabilizat, incidentul a lăsat urme adânci, atât în psihicul său, cât și în dinamica relației lor.

În timp ce Cornel continuă să își exprime nemulțumirile, iar Speak și Florin Ristei își mențin poziția, este clar că această poveste este departe de a se fi încheiat. Fanii „Insulei Iubirii” și ai podcastului „Fiertzi pe insulă” vor urmări cu siguranță cu sufletul la gură evoluția acestui conflict, care nu face decât să adauge un nou strat de intrigă în cadrul deja complex al emisiunii.

Sursa foto: Instagram, A1.ro, Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton