Cum l-a schimbat pe Connect-R momentul în care fiica sa a fost la un pas de moarte: „Nu aveai cum să mă clinteşti”

.

Invitat la podacastul lui Bobonete, Connect-R a vorbit deschis despre cât de mult s-a schimbat după ce copila lui a fost la un pas de moarte, atunci când avea doar un an. Artistul a dezvăluit că din cauza bolii fiicei sale, Maya, a intrat în depresie şi a apelat la mai mulţi psihologi, însă fără niciun rezultat.

Connect-R a fost în depresie, din cauza problemelor de sănătate ale fiicei sale

Fiica lui Connect-R și a Mishei a fost la un pas de moarte, din cauza unui vaccin, la doar un an după ce s-a născut. Ulterior, starea de sănătate a micuţei s-a degradat din cauza complicaţiilor, moment în care artistul şi-a schimbat toată percepţia asupra vieţii.

Connect-R s-a schimbat radical după ce fiica sa a fost la un pas de moarte. Artistul în vârstă de 41 de ani a mărturisit că înainte de problemele de sănătate ale fiicei sale era un om vanitos, cu care era greu să te înţelegi, dezvăluind şi un episod legat de numele copilei sale, Maya.

„Sunt niște lucruri pe care nu le conștientizezi la început. Eu nu am fost de acord cu numele acesta, Maya, maică-sa l-a pus și i-am spus că aveam un tovarăș care avea o pisică pe care o cheamă Maya, dar nu, că Maya trebuie să se numească. Maya Maria, i-am pus și eu un nume să-mi pun și eu amprenta. Eu, până la ea, eram mega-vicios, mega-vanitos în special”, a dezvăluit Connect-R în cadrul podcastului „DA BRAVO”, moderat de Bobonete.

Citeşte şi: Connect-R are un talent ascuns. Vrea să renunțe la muzică, dar nu se îndepărtează de artă

Citeşte şi: Connect-R și Smiley au fost îndrăgostiți de aceeași femeie. Ce alegere a făcut tânăra

În continuare, Connect-R a recunoscut că a fost perioada în care a intrat în depresie, fiind şi punctul de cotitură al vieţii sale. Artistul a apelat la terapie, însă ceea ce l-a scos din episoadele deprimante a fost apropierea de Dumnezeu.

Până atunci nu puteai, nu aveai cum să mă clintești și a venit copila asta Maya să-mi arate în ce iluzie trăiam eu, că asta înseamnă iluzie. Acolo au năpădit toate fricile, m-a terminat, am fost la psihologi, n-am reușit mare lucru. (…) S-a îmbolnvit de la un vaccin, când a făcut vaccinul de 1 an, pe fondul unei otite, i-a scăzut imunitatea aproape de 0, era intubată, ne-a nenorocit, și atunci practic a început momentul meu de depresie. (…) Totuși rugăciunile și Hristos cred că m-a scos de acolo, dar ele tot au continuat până acum ceva timp când am aflat ce sunt cu adevărat, iar de atunci au dispărut toate fricile”, a mai spus artistul în cadrul podcastului.

Ce a spus Connect-R despre o reîmpacare cu Misha, mama fiicei sale

Connect-R şi Misha sunt divorţaţi de aproape şase ani, perioadă în care au mers în vacanţe împreună de dragul fiicei lor, Misha, şi tot din acelaşi motiv au păstrat şi o relaţie apropiată de prietenie.

Artistul a mărturisit că aşteaptă o reîmpăcare cu fosta soţie, însă cea care nu îşi doreşte deocamdată să facă paşi spre reconciliere este Misha, iar asta din cauza trădării la care a fost supusă de fostul partener. Chiar cântăreţul a recunoscut că i-a fost infidel de mai multe ori, motiv pentru care artista a rămas cu traume în urma relaţiei cu el.

Citeşte şi: Connect-R și Misha au plecat cu fiica lor, Maya, la Paris: „Comentariile vor curge” / Video

În cartea sa biografică „Din livada cu nuci”, Connect-R a dezvăluit că nu a mai avut nicio relaţie după divorţul de Misha şi nici nu are în plan să îşi facă, aşteptând ca timpul să îi vindece rănile ei şi să îl ierte într-un final.

„Spun hotărât: nu îmi voi face o altă relație până când ea nu își va face o altă relație. Eu voi ține ușa asta deschisă. Cred foarte tare că atunci când Dumnezeu binecuvântează doi oameni cu un prunc, el are ceva planuri cu cele trei suflete. Eu mai aștept. Și ea cred că mai așteaptă. Și dacă reapropierea se va face, eu voi fi foarte bucuros. În momentul în care ea își va reface viața, am să închid și eu acest capitol. Distanța dintre noi cred că este o binecuvântare, a scris Connect-R în cartea sa.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton