Cum l-a făcut Corina Caragea pe Mihai Dedu să slăbească 36 de kilograme. Prezentatorul PRO TV e de nerecunoscut

.

Mihai Dedu a slăbit 36 de kilograme în câteva luni și arată spectaculos. Prezentatorul știrilor Pro TV recunoaște că a luat decizia de a scăpa de câteva kilograme după ce a fost provocat de Corina Caragea. În prima fază a scăpat de 24 de kilograme, apoi au urmat celelalte.

Dacă în prima etapă alimentele de bază au fost ciorba, merele și salata, treptat a început să mănânce aproape orice, dar în cantități mici. Acum, Mihai Dedu face și sport.

Mihai Dedu a slăbit 36 de kilograme. Cum a reușit

„A fost și pentru mine o provocare extrem de mare. A fost uluitor, pentru că nu mă mai opream din slăbit. Sunt două etape. Prima a fost undeva la patru luni, când am pierdut în jur de 22-24, și apoi, până la șase luni, restul.

Nu mi-am dorit să slăbesc atât de mult, însă totul a plecat de la o joacă. Sunt două dintre colegele noastre implicate, Corina Caragea și Lavinia Petrea, colega mea de platou din această săptămână”, a povestit Mihai Dedu, la Vorbește lumea, la PRO TV.

Corina Caragea i-a făcut o sugestie și Mihai Dedu a acceptat provocarea

Prezentatorul a început să slăbească la sugestia Corinei Caragea și nu a lăsat niciun moment garda jos. A vrut să le demonstreze colegelor că poate să facă asta și a reușit. Provocarea pe care a acceptat-o a venit anul trecut, în martie.

„Undeva în luna martie, am avut o știre, dimineață, până să intre Corina la sport, care îmi zice: „Dacă slăbești și tu câteva kilograme… o să fii piesă”, așa a început totul pentru Mihai Dedu, care din acel moment a început o nouă viață.

Citeşte și: Ramona Olaru, adevărul despre pozele cu Gabi Bădălau: „Sunt prea mișto”

Citeşte și: Cum și-a convins Cristi Iacob soția să participe împreună la Power Couple: “Happy wife, happy life! Dar dacă ceva îi e incomod, nu suport”/ Exclusiv

Citeşte și: Vladimir Drăghia a plecat din țară după intervenția suferită. Ce spune despre soția lui: „A fost cu peripeții”

Citeşte și: Riscurile postului îndelungat doar cu apă, practicat de vedete. Avertizarea medicului: „Evitați-l cu orice preț!”

Mihai Dedu avea 131 de kilograme atunci când a început regimul

Știristul a bifat pe o foaie de hârtie momentul respectiv- Corina 17.03.2023. Piesă- și s-a pus pe treabă. Recunoaște că nu i-a fost ușor, dar nu a ezistat, pentru că nici cu analizele nu stătea foarte bine. Mihai Dedu slăbise și în urmă cu 28 de ani mai multe kilograme, dar acum a fost cu totul altceva. Dacă atunci a mers mai ușor, acum a fost mai greu.

„A stat la Lavinia această hârtie șase luni. Atunci aveam 131 de kilograme. Ulterior, lucrurile au căpătat alte dimensiuni. Am ajuns la alte dimensiuni. Ideea e că nu pot să mă laud că a fost simplu. A fost îngrozitor de greu. Eu am mai avut o tentativă în urmă cu 28 de ani. Am slăbit foarte mult și atunci, dar eram mult mai tânăr, a fost mult mai ușor, am făcut mișcare. În condițiile în care acum, și din cauza unor probleme medicale, mi-am asumat ce mi-am propus. Nu am voie să fac efort și e mult mai greu. Este îngrozitor de greu”, precizează Mihai Dedu.

„Am mâncat, timp de trei luni spre patru, doar ciorbă, mere și salată de varză albă”

Nu a avut nicio dietă recomandată. A urmat un plan alimentar conceput de el, care a dat rezultate. A scăzut de la 131 de kilograme la 94.650 și are senzația că a renăscut.

„În facultate am învățat și chestii de genul ăsta. Am mâncat, timp de trei luni spre patru, doar ciorbă, mere și salată de varză albă. Să nu faceți așa ceva”, mai spune Mihai Dedu.

Mihai Dedu: „Aveam niște analize groaznice”

Mai bine de o lună nu a dat niciun un gram jos. Nu s-a speriat, însă, și nu s-a abătut de la drumul pe care pornise. Treptat, a înclus și sportul în regimul lui de viață. Astăzi, într-o oră, face în jur de 40 de bazine, iar rezultatul analizelor s-a schimbat radical.

„Nu e sănătos ceea ce am făcut. Aveam niște analize groaznice, dar am plecat de la ideea că pe vremuri existau deținuți politici, care au trecut nu trei, patru luni, ci ani de zile cu apă și pâine. Se poate face așa ceva, dar să nu ai boli asociate. Nu am fost la doctor în viața mea de câte ori am fost în perioada aceea.

De când a început anul nu am fost deloc, dar în 2023, prin noiembrie, din 38 de analize câte făcusem în martie- aprilie, cam 32 erau cu roșu. Acum au rămas cu roșu cam 3-5 %. Îmi dau seama că s-au reglat pentru că mă simt altfel. În martie aveam 131 de kilograme, iar azi dimineață 94, 650.Mă joc cu greutatea acum, este fabulos. Am mâncat și cartofi prăjiți. Ideea e cât și cum, le asociezi”, a adăugat Mihai Dedu la PRO TV.

Foto: Facebook, captură PRO TV

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton