Cum l-a cucerit soția pe Dan Șucu. Investitorul de la „Imperiul Leilor” și Diana Șucu sunt împreună de 18 ani

.

Dan Șucu și soția lui, Diana, formează un cuplu din 2005 și s-au căsătorit în 2007. Recent, Diana Șucu a spus cum l-a cucerit pe investitorul de la „Imperiul Leilor”. Perechea are împreună doi copii, doi băieți, Dan și Petru.

Invitată în emisiunea „La Măruță”, la provocarea sosurilor picante, Diana Șucu a dezvăluit, printre multe altele, cum și-a cucerit soțul. Totodată, fosta prezentatoare de la TVR 2 a vorbit despre fosta soție a omului de afaceri, Camelia Șucu.

Diana Șucu a spus cum l-a cucerit pe soțul ei. Fosta prezentatoare TV și Dan Șucu formează un cuplu de 18 ani

În emisiunea „La Măruță”, Diana Șucu a declarat că „drăgălășenia, seriozitatea și fidelitatea” au fost calitățile care l-au cucerit pe soțul ei. În trecut, fosta prezentatoare TV mărturisea că nicio căsnicie nu este perfectă. Tot atunci spunea că, pentru ea, foarte importante sunt respectul și toleranța, dar și ca partenerul ei să-i fie prieten.

Tot în emisiunea „La Măruță”, Diana Șucu a dezvăluit că „fosta familie” a lui Dan Șucu a orchestrat știri false la adresa ei și a familiei. Până în 2003, Dan Șucu a format un cuplu cu prima soție, Camelia Șucu, alături de care are două fiice, Cristina și Ioana. Ulterior, timp de un an și jumătate, potrivit Dianei Șucu, acționarul majoritar al clubului de fotbal Rapid ar fi format un cuplu cu o altă femeie.

În 2005, după ce Dan Șucu și această femeie s-au despărțit, el și Diana s-au cunoscut. Pe data de 4 august a aceluiași an s-au logodit, iar în aprilie 2007 s-au căsătorit civil. În octombrie 2007 a avut loc și cununia religioasă a cuplului, la Biserica Sfântul Spiridon din București. Petrecerea a fost găzduită de Palatul Snagov.

Citește și: Dan Șucu de la „Imperiul Leilor” a spus care e cea mai profitabilă afacere în care merită investit în România: „Indubitabil!” / Exclusiv

Diana Șucu: „Sunt sigură că în spatele acestor știri se află fosta familie a soțului meu”

„A fost un articol în care s-a făcut mare vâlvă despre canapeaua mea «încălțată». Tocmai ieșisem dintr-o poveste cu băiatul meu, care suferea la 4 ani de purpură idiopatică (n.red.: boală autoimună care poate duce la zgâriere ușoară și la sângerare). Toată mobila din casă era învelită în burete, pentru că mi-era frică să nu se lovească. La o atingere banală putea chiar să moară. Îmi aduc aminte că atunci a apărut un articol care m-a deranjat.

M-am interesat cine l-a scris și de ce l-a scris. A scris ceva urât despre copiii mei, că ei mănâncă ciocolată și despre cum sunt tunși și că am mobila îmbrăcată în burete, dar era așa pentru că mi-era foarte frică pentru sănătatea copilului. Un amic de-al meu, care era director la Click!, mi-a spus că pur și simplu a fost un articol plătit. Cine poate să scrie despre niște copii de 2 și 4 ani? Sunt sigură că în spatele acestor știri se află fosta familie a soțului meu”, a declarat Diana Șucu, în emisiunea „La Măruță”.

Citește și: Milionara Camelia Șucu, la 58 de ani: „Viața e făcută din compromisuri, toată” / Exclusiv

Diana Șucu crede în suflete pereche. „Când l-am întâlnit pe Dan, am avut un puternic sentiment de déjà-vu”

Diana Lăscărescu, așa cum se numea înaintea căsătoriei cu Dan Șucu, s-a căsătorit prima oară la 19 ani, cu omul de afaceri Cezar Lăscărescu, de care a divorțat și care s-a stins din viață în 1999. Diana Șucu crede că Dan Șucu este sufletul ei pereche.

„Eu cred în sufletul pereche, în acea persoană care te iubește așa cum ai nevoie să fii iubit. Știi, atunci când l-am întâlnit pe Dan, am avut un puternic sentiment de déjà-vu, deși nu-l mai văzusem niciodată până atunci. Soțul meu este sufletul meu pereche. Și, uite, nu este dimineață în care să nu ne spunem «Te iubesc!». Împlinirea mea cea mai mare este o căsătorie fericită, plină de dragoste. Cheia unui mariaj fericit este păstrarea chimiei dintre parteneri”, declara Diana Șucu în 2021, pentru OK! Magazine.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton