Cum își vindecă Adele mahmureala. Artista a dezvăluit secretul dimineților fără dureri de cap

.

Adele a dezvăluit secretul ei neconvențional pentru a scăpa de simptomele mahmurelii, în timpul unui concert la Munchen. Iar un expert în sănătate nu o contrazice pe celebra artistă, ba chiar îi dă dreptate.

Cum scapă Adele pe simptomele mahmurelii

Nimic nu este mai îngrijorător decât o durere de cap puternică și o dimineață plină de regrete după ce, cu o seară înainte, ai consumat mai multe pahare. Însă Adele a dezvăluit că are o metodă secretă prin care să scape de aceste simptome neplăcute.

Cântând pe un stadion din Munchen la începutul acestei luni, ea a spus: „Hidratați-vă în timp ce vă deshidratați este ceea ce îmi place să spun pentru că asta înseamnă că pot să beau cu adevărat”.

„Sunt britanică. Cheia pentru a putea bea toată ziua și toată noaptea este să bei un pahar cu alcool, apoi un pahar cu apă, iar un pahar cu alcool, și din nou un pahar cu apă”, a explicat Adele.

Citește și: Adele a uitat versurile unei piese în timpul unui concert. Momentul a devenit viral / Video

Citește și: Pantofii preferați ai lui Kate Middleton. Prințesa de Wales are o colecție impresionantă

Sfatul ei vine după ce cântăreața în vârstă de 36 de ani a făcut eforturi de a renunța la băutură, mărturisind că a fost la „pragul alcoolismului” în tinerețe.

Deși nu este complet abstinentă acum, ea crede că această strategie este cea mai bună modalitate de a bea mai mult fără a suferi apoi consecințele.

Ce spun experții despre metoda artistei

Holly Crossley, director de comerț al unei mărci de apă din Marea Britanie susține că Adele are cât de cât dreptate, dar există o modalitate de a face acest „remediu” împotriva mahmurelii și mai eficient.

„Să rămâi hidratat în timp ce consumi băuturi alcoolice este esențial deoarece alcoolul poate duce la deshidratare. Pentru a menține hidratarea, alternați băuturile alcoolice și apă și alegeți băuturi cu conținut mai scăzut de alcool. Mâncați alimente bogate în apă, cum ar fi pepenele verde și castraveții și păstrați lucrurile naturale și simple”, a spus aceasta, citată de The Mirror.

Citește și: Adele, ieșire violentă în timpul unui concert. S-a oprit din cântat pentru a jigni pe cineva din public

Citește și: Adele a căzut în culisele show-ului din Las Vegas: „Mi-au ridicat tot trupul de pe jos”

Femeia a mai spus că este important să consumi apă carbogazoasă pentru a contracara efectele alcoolului. Potrivit lui Holly, apa echilibrează efectul de deshidratare al alcoolului, care declanșează dureri de cap și alte simptome nedorite.

„În plus, prehidratează-te bând multă apă înainte de a începe să consumi alcool și asigură-te că te hidratezi după ce ai băut, mai ales înainte de a merge la culcare. Este important să limitați cofeina și gustările sărate, deoarece pot crește deshidratarea. Fii atent la semne de deshidratare, cum ar fi gura uscată, dureri de cap și amețeli. Prin implementarea acestor strategii, vă puteți bucura de băuturi în mod responsabil, menținând în același timp o hidratare adecvată și o bunăstare generală”, a explicat Crossley.

De asemenea, iubitul Selenei Gomez, Benny Blanco, a dezvăluit că el preferă să bea un shot de ulei de măsline înainte de a ieși în oraș unde va consuma băuturi alcoolice, pentru a evita mahmureala.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Adele

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton