Cum își rezolvă Adda și Cătălin Rizea problemele de cuplu. Ce spun despre un al doilea copil: „Ne dorim la fel de mult” / Video

.

Adda și Cătălin Rizea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt căsătoriți de șapte ani și au împreună un băiat, Alexandru.

Invitați în podcastul „Vorba lui Jorge”, artista și soțul ei, care a făcut furori în emisiunea „Chefi la cuțite”, au vorbit despre modul în care aleg să își rezolve problemele de cuplu. De asemenea, cei doi spun că și-ar mai dori un copil, însă consideră că nu este momentul potrivit.

Cum își rezolvă Adda și Cătălin Rizea problemele de cuplu

Adda și Cătălin au povestit că la început s-au înțeles foarte bine, cu toate că au avut mici discuții. Totuși, ei au reușit să treacă peste neînțelegeri și au ajuns în fața altarului.

„Ne-am înțeles foarte bine la început, cu toate că am avut mici sau mari discuții. Și acum, noi ne enervăm pe rând, foarte rar ne enervăm amândoi. Suntem în balanță și este foarte important să discutați în relație”, au spus cei doi.

De asemenea, Adda și Cătălin Rizea au dezvăluit că nu se bagă seara în pat până ce nu se împacă.

„Când am avut probleme în relație, întotdeauna am stat și am discutat, am rezolvat lucrurile. Nu am fost niciodată certați încât să nu dormim împreună sau să nu vorbim”, au precizat ei în podcastul lui Jorge.

Citește și: Adda, despre obsesii: “Usuc rufele pe culori! Dacă nu se asortează, nu pot să dorm” / Exclusiv

Citește și: „Verificați-vă copiii în fiecare zi!” Adda, apel disperat pentru părinți. Ce a găsit artista în propriul pat

Citește și: ADDA, moment complicat la „Te cunosc de undeva!”: „Pe mine m-a antrenat și soțul acasă”

Citește și: Adda, o mamă sinceră: “Sunt germofobă”. Dezvăluiri inedite despre copilărie și familia ei / Exclusiv

Cum a cerut-o Cătălin Rizea pe Adda de soție

Cătălin Rizea a povestit și cum a cerut-o de soție pe Adda, cerea fiind una mai puțin conformistă.

„După 8 luni de relație m-a cerut”, a spus Adda, care a mărturisit că relația lor a evoluat foarte repede.

„E mult spus am cerut-o. Pentru că eu am cumpărat inelul cu gândul de a o cere și am cerut-o forțat. Pentru că ea a aflat că inelul e în torpedo-ul mașinii și mi-a zis: mă ceri acum”, a povestit Cătălin Rizea.

„Am oprit mașina pe marginea drumului, într-un șanț și s-a pus în genunchi. Când să zică au trecut două tractoare, nu am auzit nimic. Și eram, da, da”, a spus Adda.

„Efectiv ea a plecat fată mare din Târgu Mureș și a ajuns măritată la bunicii ei”, a glumit Rizea.

Ce spun despre un al doilea copil

Deși în urmă cu ceva timp au declarat că le-ar plăcea să mai aibă un copil, boala cu care se luptă Adda le pune câteva piedici.

„Da! Și noi ne dorim la fel de mult, dar am fi inconștienți să facem acum pasul ăsta”, au spus Adda și Cătălin.

Artista a fost diagnosticată cu Borelioză și Bartonella și este supusă unui tratament agresiv. Tratamentul pentru această afecțiune este unul greu și de lungă durată. După ce a fost diagnosticată greșit de mai multe ori, în cele din urmă medicii au descoperit care era boala de care suferea Adda.

Deși boala Lyme se transmite prin mușcătura unei căpușe, cântăreața a dezvăluit că ea a fost infectată prin mușcătura unui țânțar.

„S-a întâmplat cel mai probabil congenital. S-a transmis de la mama. În momentul în care m-a înțepat țânțarul cu Bartonella, probabil s-a activat și Borelia, pentru că eu pe asta o am pozitivă”, a povestit Adda în urmă cu ceva timp în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Adda și Cătălin Rizea

Sursă foto: Captură video, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton