Cum își rezolvă Andreea Marin și fiica ei, Violeta, neînțelegerile: „Suntem amândouă la fel de focoase, ne ambalăm” / Video

.

Andreea Marin și fiica sa, Violeta, au pășit pentru prima dată împreună într-un platou de televiziune. Cele două au fost invitate, zilele trecute, în emisiunea „La Măruță”, unde au povestit despre relația lor, dar și despre planurile de viitor ale adolescentei.

Deși ambii ei părinți fac parte din industria de divertisment, Violeta este decisă să meargă pe un cu totul alt drum. Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr. își dorește să studieze Dreptul, în SUA, și să devină avocat.

Ce relație au Andreea Marin și fiica ei, Violeta

Întrebate de Cătălin Măruță cât de bine se înțeleg, Violeta a spus „Uite”, moment în care și-a îmbrățișat mama.

„Destul de bine”, a răspuns și Andreea Marin, completând: „Ne mai și ciondănim din când în când”.

„Diferențele de opinii, pentru că la 15 ani nu poți să ai experiența pe care o are părintele la 40 și ceva de ani și nu vezi anumite pericole sau nu vezi anumite oportunități”, a explicat fosta prezentatoare de televiziune de unde apar conflictele între ea și fiica sa.

Violeta a dezvăluit că au implementat un sistem care le ajută să ajungă mai ușor la o înțelegere, fără ca acel conflict să escaladeze.

„Avem un nou sistem în care dacă ne enervăm ieșim din cameră și ne calmăm și pe urmă ne întoarcem și vorbim calm”, a dezvăluit Violeta Bănică în emisiunea „La Măruță”.

„Ai nevoie de o pauză de respirație. Suntem amândouă la fel de focoase, trebuie să recunosc. Ne ambalăm, dacă ținem la o idee o susținem până la capăt, ne luptăm pentru ea”, a povestit și Andreea Marin.

Citește și: Andreea Marin, răspuns prompt după ce o persoană i-a spus că „banii și pilele” au ajutat-o pe fiica ei să obțină o bursă în America

Citește și: Andreea Marin, victima unei escrocherii online. Imaginea prezentatoarei TV, folosită în mod ilegal: „Nu vă lăsați păcăliți!”

Citește și: Andreea Marin, fără machiaj la 48 de ani. Reacțiile pe care le-a stârnit în mediul online: „Ești incredibil de frumoasă”

Citește și: Andreea Marin, adevărul despre relația dintre Violeta și Radu Ștefan. Cum se înțeleg, de fapt, cei doi frați vitregi

Violeta vrea să studieze Dreptul

Deși recunoaște că muzica și actoria sunt pasiunile sale, Violeta spune că își dorește un cu totul alt drum în viață. Tânăra vrea să studieze la Facultatea de Drept din Statele Unite ale Americii, iar Andreea Marin și Ștefan Bănică o încurajează să facă ceea ce o face fericită.

„Ambii mei părinți mi-au spus același lucru: «Noi vedem că ești un copil special, te iubim din tot sufletul și te susținem în orice vrei să faci». Și pentru asta îi iubesc și îi apreciez atât de mult. Am doi părinți brilianți, pur și simplu. Sunt atât de mândră să fiu fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin. Sunt doi oameni puternici, sunt doi oameni frumoși și sunt aici lângă mine oricând am nevoie”, a declarat Violeta în emisiunea lui Cătălin Măruță.

În prezent, fiica Andreei Marin este implicată într-un proiect destinat tinerilor.

„Abia aștept să mă întorc la școală. Vreau să dau la Drept în State. Acesta este visul meu. Împreună cu colegii mei, anul ăsta, organizez unul dintre cele mai mari evenimente din România. De la elevi pentru elevi. Recreăm comitetele din O.N.U. Invităm aproape 300 de delegați din toată lumea să vină să învețe despre diplomație, despre relațiile dintre țări, despre politică, despre drepturi. Este de pe 17 până pe 21 februarie”, a precizat Violeta.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andreea Marin și fiica sa, Violeta

Sursă foto: Instagram, Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton