Cum își păstrează Amalia Enache silueta la 46 de ani: “Aplic aceste trucuri despre care am aflat recent”/ Exclusiv

.

Amalia Enache, prezentatoarea Știrilor Pro TV, a dezvăluit, în exclusivitate pentru UNICA, trucurile care o ajută să își păstreze silueta de invidiat. Chiar dacă urmează sărbătorile de iarnă și, implicit, mese bogate, întâlniri cu familia și cu prietenii, vedeta Pro TV nu are niciun motiv de stres în ceea ce privește kilogramele în plus. Și acest lucru se datorează informațiilor asimilate și care dau rezultatele scontate. În decurs de un an, Amalia a ajuns la greutatea din liceu, operația de colecist contribuind și ea la pierderea unor kilograme.

În prezent, Amalia Enache se simte perfect după intervenția chirurgicală suferită la începutul acestui an, nu mai are nicio restricție din partea medicilor, iar stilul de viață sănătoasă rămâne o constantă pentru ea de ani buni.

Amalia Enache dezvăluie secretul siluetei la 46 de ani: “Aplic aceste trucuri despre care am aflat recent”

Amalia Enache nu a mers niciodată vreodată la un specialist care să îi personalizeze meniul și să îi dea anumite ponturi legate de combinarea eficientă a alimentelor, de acest lucru preocupându-se singură când acumula câteva kilograme în plus. Prezentatoarea Știrilor Pro TV s-a interesat inclusiv de asimilarea unor informații legate de nutriție, care să o ajute în viața de zi cu zi.

Cum își păstrează Amalia Enache silueta la 46 de ani: “Aplic aceste trucuri despre care am aflat recent”/ Exclusiv

Amalia Enache mărturisește că nu are niciun stres în ceea ce privește mesele din următoarea perioadă și gestionarea surplusului de calorii, întrucât își va păstra obiceiurile alimentare cu care s-a obișnuit.

În exclusivitate pentru UNICA.ro, ea a dezvăluit care sunt regulile care o ajută să își păstreze silueta impecabilă. Mai exact, îi asigură organismului pauzele alimentare necesare pentru efectuarea digestiei și are grijă să înceapă orice masă cu salată.

„Beau înainte de masa de prânz un pahar cu oțet de mere”

“Păstrez măsura și aplic aceste trucuri despre care am aflat recent și anume salată înainte de fiecare masă, care e așa ca un fel de pansament și nu lasă glucoza să ia viteză spre sânge. O dată pe zi beau înainte de masa de prânz un pahar cu oțet de mere. Păstrez regula a maximum 3 mese cu nimic între mese și a porțiilor mai minimaliste. În rest mănânc de toate. Pauza între mese este cam de 5-6 ore și rezist, nu am nicio problemă”, a declarat, pentru UNICA.ro, Amalia Enache.

Citește și: Amalia Enache, dezvăluiri despre tatăl fiicei ei. „Am convingerea că e cel mai bun din lume!”

Amalia Enache: “Nu am fost niciodată în viața mea la un nutriționist”

Prin prisma meseriei, Amalia Enache are acces la cele mai noi informații din aproape toate domeniile. Prin urmare, ponturile pe care ni le-a dezvăluit, sunt un cumul de informații citite, dar și aflate de la diverse întruniri.

“Am citit foarte mult, nu am fost niciodată în viața mea la un nutriționist să-mi facă o dietă personalizată, dar recent a fost Jessie Inchauspe,  supranumită regina glucozei, în România, la o conferință. Am cunoscut-o, am stat de vorbă cu ea, i-am citit cartea Revoluția glucozei”, ne-a spus ea.

Cum își păstrează Amalia Enache silueta la 46 de ani: “Aplic aceste trucuri despre care am aflat recent”/ Exclusiv

Amalia Enache nu este adepta exceselor de orice fel, reușind să aibă un echilibru în alimentație, care o ajută să se simtă bine și să fie într-o formă fizică de invidiat. De altfel, ea este o persoană activă, fiind inclusiv în perioada sarcinii, când  făcea plimbări foarte lungi, parcurgând pe jos mulți kilometri. Nu e prima oară când atinge greutatea din liceu, acest lucru fiind constatat și la un an și jumătate după nașterea fiicei sale, Alma. De altfel, știrista a fost întotdeauna atentă cu imaginea ei, reușind să se mențină în standardele dorite.

Citește și:  Ce tradiție a încălcat Amalia Enache și unde petrece sărbătorile: “Pe 24 decembrie, odată cu sania lui Moș Crăciun, pleacă și avionul nostru”/ Exclusiv

Cum își păstrează Amalia Enache silueta la 46 de ani: “Aplic aceste trucuri despre care am aflat recent”/ Exclusiv

Pleacă se sărbători în Spania

Amalia Enache și fiica ei vor petrece sărbătorile de iarnă departe de țară. Pasionată de călătorii, ea organozează plecările în funcție de vacanțele școlare ale Almei, reușind să îi ofere fetiței experiențe interesante.

“Pe 24 decembrie în ajun, odată cu sania lui Moș Crăciun, pleacă și avionul nostru, mergem prin Spania și sper că ne duce până în Asia”, ne-a spus ea. După vacanța de două săptămâni în zone cu climă mediteraneană, Amalia și Alma vor începe anul cu bateriile încărcate, una revenind la pupitrul știrilor Pro TV, iar cealaltă la școală.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton