Cum își cresc Bogdan Ciudoiu și soția sa, Alecsandra, fiica: „Natalia conștientizează că are norocul să facă parte dintr-o familie tânără” / Exclusiv

.

Bogdan Ciudoiu, unul dintre prezentatorii „Vorbește Lumea”, emisiune difuzată la Pro TV, este pasionat de călătorii și, de fiecare dată când prinde ocazia, se urcă în mașină cu soția și fiica și pornesc să exploreze noi destinații. În cea mai recentă escapadă a condus 4.500 de kilometri în 8 zile și spune că a revenit acasă cu bateriile încărcate, dar și cu amintiri de neuitat.

Într-un interviu exclusiv pentru UNICA.ro, colegul de prezentare al lui Shurubel și al lui Lili Sandu ne-a povestit despre cea mai recentă vacanță în care a plecat cu mașina, ne-a dezvăluit ce planuri are pentru 2024, dar și ce relație are cu fiica sa, Natalia, în vârstă de 9 ani. Care este secretul armoniei în căsnicia cu soția sa, Alecsandra, de ce nu își doresc să își mărească familia și cum se simte fiica lor, Natalia, știind că are un tătic faimos aflăm de la Bogdan Ciudoiu.

Bogdan Ciudoiu, soția și fiica, pasionați de călătorii cu mașina: „Dacă pe unii îi obosește așa ceva, pe noi ne încarcă fantastic”

Bogdan, cum te-a prins noul an?

Fac foarte bine, m-a prins noul an cu bateriile încărcate și sper ca 2024 să fie cel puțin la fel de tare și cu cel puțin la fel de multe satisfacții cum a fost 2023.

De sărbători, am dat o fugă prin Europa cu mașina. Crăciunul l-am petrecut acasă, cu familia, iar a doua zi de Crăciun am plecat pe o rută… nebună. Așa cum ar spune oamenii din jurul nostru. Noi, fiind călători de fel, nu ne-a speriat. Am plecat din București către Strasbourg și am înnoptat în Budapesta și München.

Într-un final am ajuns la Strasbourg, unde am stat două zile și ne-am plimbat. Strasbourg e un oraș absolut superb, la granița dintre Franța și Germania. Mi-a plăcut foarte mult. Dacă tot am fost în zona aceea, am mers și în Colmar, care este un sătuc din apropiere, undeva la o oră de Strasbourg.

Ambele orașe sunt absolut fantastice de sărbători. Sunt decorate ca în povești, iar în restul anului, au foarte multe flori și culori. La întoarcerea din Strasbourg, ne-am oprit două zile și la munte în Austria, undeva pe lângă Zell am See. Unde am făcut și Revelionul cu niște prieteni și am tras și o zi de pârtie, pentru că zăpada era perfectă.

Bogdan Ciudoiu, vacanță de neuitat: „M-am odihnit mai mult decât dacă aș fi stat acasă”

Apoi, la întoarcere, am mai dat o tură prin Viena și ne-am oprit iar în Budapesta, și de acolo ne-am întors acasă. Ca să concluzionez… vreo 4.500 km în 8 zile. Dacă pe unii îi obosește așa ceva, pe noi ne încarcă fantastic. M-am odihnit mai mult decât dacă aș fi stat acasă.

Citește și: Bogdan Ciudoiu de la „Vorbește Lumea”, despre fiica sa: „Se uită la mine ca la un rege. Eu sunt răspunsul la toate întrebările ei” / Exclusiv

Citește și: 10 cupluri de vedete în care ea este mai mare. Andreea Bălan: „Vi se pare că eu arăt de vârsta mea?” / Galerie foto

Citește și: Fiul lui Lili Sandu, fermecat de biserică. Ce curiozități mai are Thomas: „El știe că am făcut operație de cezariană” / Exclusiv

Ce planuri ai pentru 2024? Atât pe plan profesional, cât și personal.

Profesional, îmi doresc să duc în continuare, cu succes, ambele emisiuni: atât matinalul de la PRO FM, cât și Vorbește Lumea, de la PRO TV. Am testat deja timp de un an de zile aceste două emisiuni live: radioul de la 07:00 la 10:00 și emisiunea Vorbește Lumea de la 10:30 la 13:00, care sunt în părți diferite ale orașului. E un drum plin de adrenalină între radio și platoul Vorbește Lumea.

Nu s-a întâmplat niciodată să întârzii și am constatat că pot face mult mai multe decât credeam în intervalul ăsta de 6 ore. Deci, nu-mi doresc decât să continui în același ritm, pentru că mă distrez în  cadrul ambelor emisiuni. Îmi place foarte mult ce fac și mă simt foarte norocos să am ambele proiecte în același timp. Să pot duce două emisiuni live într-un interval de timp atât de scurt, de luni până vineri.

Bogdan Ciudoiu: „Nu avem în plan să ne extindem familia”

Personal, planurile mele sunt aceleași ca până acum: să fim sănătoși toți 3, eu, soția mea și fetița noastră. Nu avem în plan să ne extindem familia (râde n.r.). Suntem foarte bine cum suntem. Îmi doresc doar să călătorim, așa cum o facem cu fiecare ocazie, și să descoperim locuri noi, culturi noi, feluri de mâncare noi.

Nu este nimic nou faptul că ai un program extrem de încărcat, în special în prima parte a zilei. Care sunt lucrurile care te țin în priză?

Cred că adrenalina live-ului este ceva de care am devenit cumva dependent. Fac de atât de mulți ani radio, încât nu este un consum, ci o bucurie și o stare de care simt nevoia. Mă bucur și mă simt foarte norocos să am schimbul ăsta de energie cu telespectatorii în fiecare dimineață. Iar apoi să ajung la platou, la Vorbește Lumea, unde mă distrez foarte tare cu colegii.

Mi se pare că fac parte din două familii extraordinare. Lucrurile care mă țin în priză sunt, în primul rând, oamenii: atât cei cu care lucrez, cât și publicul. Astea sunt cele două componente care fac o experiență extraordinară din cele două emisiuni.

„Niciodată nu am căutat să fiu recunoscut, nu e ceva ce îmi dă senzația de reușită”

Mulți români îți recunosc vocea și îți știu chipul. Matinalul de la PRO FM și emisiunea de la PRO TV îți oferă o vizibilitate mare. Ți-ai dorit vreodată să nu te recunoască nimeni pe stradă, să treci neobservat?

Niciodată nu am căutat să fiu recunoscut, nu e ceva ce îmi dă senzația de reușită. Totuși, cunosc oameni care așa își măsoară succesul. Fiind introvertit, am știut din momentul în care am intrat în lumea asta că nu am cum să fac treaba asta bine fără să ajung și în punctul în care oamenii să mă recunoască. Dar n-am absolut nicio problemă cu asta. Chiar mă bucură, mai ales că de cele mai multe ori, oamenii care mă recunosc și care-mi adresează cuvinte frumoase sunt persoane foarte asemănătoare mie.

Publicul se formează după chipul și asemănarea realizatorului. Nu am avut niciodată o experiență negativă în sensul acesta. Chiar recent am avut parte de o fază foarte simpatică la intrarea în bancă.

Ce experiență a trăit Bogdan Ciudoiu, la bancă: „Am ajutat o tânără mămică să ridice căruciorul și…”

Am ajutat o tânără mămică să ridice căruciorul și să intre în sediu, iar ea mi-a mulțumit foarte frumos și mi-a zis că nici nu se aștepta să fiu altfel ca om, din cum mă vede în fiecare zi la televizor. Mi s-a părut foarte frumos momentul. I-am mulțumit mult că ne urmărește.

A fost un moment în care am simțit că adunăm în fața televizoarelor oameni mișto, pe care sunt mândru să-i numesc telespectatori sau ascultători de-ai mei. Vreau să le și mulțumesc pe calea aceasta! J Evident că simt o satisfacție foarte mare în momentul în care munca îmi este apreciată. Aș vrea să îi salut pe toți și să le mulțumesc pentru faptul că mă ascultă sau mă urmăresc!

Cum se simte Natalia știind că are un tătic faimos?

Eu și Natalia nu cred că simțim atât de puternic treaba asta. Sunt un realizator radio-TV, cum sunt mulți alții la noi în țară, nu sunt mai cu moț decât alții. Suntem acolo pentru a aduce în fața publicului lucrurile de interes și de cele mai multe ori, de interes sunt subiecții emisiunilor noastre, nu neapărat noi, realizatorii.

Evident că și pe Natalia o întreabă colegii de la școală dacă tatăl ei chiar prezintă emisiunea, dacă ea chiar este fata lui Bogdan Ciudoiu. E la vârsta la care de abia începe să realizeze faptul că tatăl ei lucrează într-un domeniu de genul acesta, cu vizibilitate.

Avem grijă ca asta să nu schimbe în vreun fel modul de a vedea viața. Încercăm să îi explicăm și știe foarte bine că tati are un job ca orice alt om, se duce la muncă, își face treaba. Din fericire, sunt norocos să-mi fac ce-mi place. Cumva i se pare normal, am un job ca oricine altcineva. Dar într-adevăr este mai vizibil ce fac eu „la birou” decât ce fac alții. Suntem oameni toți.

„Suntem bucuroși să facem o grămadă de lucruri împreună, să călătorim, să râdem mult”

Tu, Alecsandra și Natalia formați o familie frumoasă. Care este secretul armoniei voastre?

În primul rând, mulțumesc mult! Nu avem un secret. Suntem bucuroși să facem o grămadă de lucruri împreună, să călătorim, să râdem mult. Natalia conștientizează deja că are norocul să facă parte dintr-o familie tânără. Eu și Alecsandra suntem de aceeași vârstă. Chiar am făcut un calcul, iar atunci când Natalia va fi majoră, noi vom avea 45 de ani. O să fim în continuare super tineri.

Cred că și asta ajută la tâmpeniile pe care le facem și momentele în care ne bufnește râsul pe toți trei. Cred că atitudinea lejeră și distractivă asupra vieții ne face să trecem mai ușor prin momente. În viață, știi cum e… ai momente mai grele, momente mai ușoare. Dar ținându-ne de mână și zâmbind trecem mai ușor prin ele. Cred că asta ne-a sudat foarte tare și foarte frumos.

Ce relație are Bogdan Ciudoiu cu colegul Shurubel?

Ce stă la baza prieteniei dintre tine și colegul tău, Shurubel?

Cu siguranță anii în care am lucrat împreună. Ne-am cunoscut acum 20 de ani și lucrăm împreună de vreo 16 sau 17. Cred că ne-au sudat experiențele și faptul am petrecut atât de mult timp împreună. Nu avem același tipar. Avem lucruri în comun, dar suntem destul de diferiți în alegerile noastre zilnice. Ne-am dat seama cât de tare este să înveți lucruri noi și lucruri pe care inițial poate nu le vezi la fel cu cel de lângă tine. Plecând întotdeauna de la premisa că nu există să ai dreptate doar tu.

Dreptatea este împărțită și depinde din ce unghi o privești. Noi am învățat unul de la celălalt să acceptăm opinia altuia și să o interiorizăm ca fiind, de asemenea, validă. Astfel, ne-am mulat unul pe felul celuilalt de a fi. Eu am luat lucruri de la el, el a luat lucruri de la mine. Am căutat mereu să luam părțile bune din fiecare și să ne construim în felul acesta. Tocmai de aceea, am ajuns să semănăm foarte mult în ceea ce privește viziunea asupra vieții.

Viziunea asta fiind similară, nu are cum să nu funcționeze o relație de prietenie. Fundamental, ne înțelegem unul pe celălalt, iar asta mi se pare foarte puternic. E foarte greu de găsit asta între doi oameni care pornesc în viață ca fiind străini.

Foto: PR Pro Tv

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton