Cum îl calmează Valentina Pelinel pe Cristi Borcea în momentele tensionate. Lux de amănunte din intimitatea mariajului lor: „Mult stres”

.

Valentina Pelinel, fostul model internațional care a cucerit lumea modei, dar și inima unuia dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din România, Cristi Borcea, a oferit recent detalii despre cum reușește să mențină echilibrul în relația lor. Într-un interviu recent, Valentina a vorbit deschis despre viața de familie, dar şi despre cum reuşeşte să gestioneze momentele tensionate alături de soțul său.

Cum a început povestea de dragoste dintre Cristi Borcea şi Valentina Pelinel

Relația dintre Cristi Borcea și Valentina Pelinel este una de-a dreptul fascinantă, demnă de un scenariu de film romantic. Cristi Borcea a recunoscut că a fost dragoste la prima vedere când a întâlnit-o pe Valentina. S-a îndrăgostit iremediabil de ea încă de la prima întâlnire, chiar dacă atunci era căsătorit. Își amintește și acum cu claritate prima oară când a văzut-o – la ziua unui prieten, apoi din nou, într-un mall din Miami, unde a zărit o imagine a Valentinei pe un billboard. A fost momentul în care a decis că trebuie să o cucerească.

Era peste tot, la TV, la Super Bowl… Am spus: ‘Gata, declanșăm atacul. Trebuie să o cheme Borcea’”, a povestit Cristi Borcea despre începuturile relației lor.

Deși nu a fost ușor, având în vedere contextul în care se aflau amândoi, dragostea lor a fost mai puternică decât orice obstacol. Curajul lui Cristi Borcea de a lupta pentru iubirea lui Valentina a fost răsplătit, iar astăzi, cei doi formează un cuplu solid, cu o familie frumoasă și unită.

Cum îl calmează Valentina Pelinel pe Cristi Borcea în momentele tensionate

În spatele zâmbetelor afișate în public, orice căsnicie are provocările ei. Valentina Pelinel știe acest lucru mai bine ca oricine, mai ales având în vedere viața agitată și plină de responsabilități a soțului ei. Cristi Borcea, tată a nouă copii și om de afaceri de succes, trece deseori prin momente de stres intens. În astfel de momente, Valentina Pelinel devine stâlpul de sprijin de care are nevoie.

În interviul acordat pentru CIAO.RO, ea explică cum reușește să detensioneze atmosfera acasă după o zi grea pentru Cristi.

Îmi propun și reușesc să îi ofer acasă liniștea și sprijinul de care are nevoie. Indiferent de ora la care ajungem amândoi acasă, stăm împreună pe terasă și povestim. Ne sfătuim, îl ascult și încerc să fiu cea care lasă de la ea pentru că știu că are parte de mult stres în viața lui și e responsabil pentru întreaga familie. Important este să simtă prezența, implicarea și susținerea mea”, a spus Valentina Pelinel pentru sursa menţionată anterior.

Această abordare matură și calmă a Valentinei în fața stresului și tensiunilor cotidiene este ceea ce face ca relația lor să funcționeze atât de bine. Ea înțelege că într-o relație de lungă durată, compromisul și răbdarea sunt esențiale.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună trei copii – Milan, Indira și Rania – și formează o familie fericită și unită. Însă, relația Valentinei cu cei șase copii ai lui Cristi din căsniciile anterioare este la fel de armonioasă. Fostul model a reușit să se integreze perfect în viața marelui clan Borcea, aducând echilibru și armonie.

Generozitatea lui Cristi Borcea, despre care Valentina vorbește cu mândrie, se extinde nu doar la soția și copiii lor, ci la întreaga familie extinsă.

Cristi nu le poate refuza mai nimic copiilor, îi iubește și îi răsfață în mod egal și ar face orice pentru ei, ceea ce nu poate decât să mă facă fericită”, a mai dezvăluit Valentina Pelinel pentru ciao.ro.

Citeşte şi: Valentina Pelinel și Cristi Borcea, la masă cu toți cei 9 copii ai afaceristului: „Suntem binecuvântați”

Viața alături de Cristi Borcea nu este niciodată plictisitoare, după cum afirmă Valentina Pelinel. Soțul ei este mereu plin de energie, cu idei noi și inițiative, ceea ce face ca viața lor să fie dinamică și interesantă. Totuși, tocmai această energie debordantă poate aduce uneori tensiune, mai ales când stresul din lumea afacerilor devine copleșitor.

Întrebată despre cum este viața alături de Cristi Borcea, Valentina Pelinel a subliniat că relația lor este bazată pe un parteneriat solid, în care amândoi contribuie pentru a menține armonia și fericirea în familie.

Cristi este o persoană plină de energie și vitalitate, mereu are idei noi și inițiative, viața lângă el nu este niciodată plictisitoare. Este, în egală măsură, un bărbat care știe să ofere stabilitate și încredere unei femei, să o facă să se simtă cea mai iubită din lume. Noi suntem parteneri și prieteni în această relație, iubiți și soți și de aceea echilibrăm mereu lucrurile”, a declarat Valentina.

Această dinamică dintre ei doi, bazată pe respect reciproc, comunicare și susținere, este ceea ce le permite să treacă peste orice provocare. Valentina recunoaște că a învățat multe de la Cristi, iar faptul că au ajuns să se înțeleagă din gesturi și priviri este un semn al unei relații maturizate, care a evoluat frumos de-a lungul anilor.

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton