Cum i-a prevăzut Carmen Harra decesul soțului: „El glumea, spunea că nu i se va întâmpla nimic!”

.

Carmen Harra a făcut recent o serie de dezvăluiri legate de pierderea soțului ei, Virgil Harra. Carmen și Virgil s-au cunoscut în Statele Unite ale Americii și au fost căsătoriți timp de 27 de ani, până în 2009 când bărbatul s-a stins din viață răpus de cancer pulmonar.  Celebra clarvăzătoare are două fete din mariajul cu Virgil, Alexandra și Carmen.

Carmen Harra susține că a prevestit decesul soțului ei, știind din primele clipe în care l-a cunoscut că bărbatul nu va ajunge la vârsta de 60 de ani.

Când l-am cunoscut pe soțul meu i-am facut o codificare, cum imi place mie să analizez codurile divine și mi-am dat seama că în codul vieții nu ajungea la vârsta de 60 de ani.

Totuși l-am ales și am avut mulți ani fericiți împreună. Am trăit întotdeauna cu sentimentul că acest lucru se va întâmpla, este foarte dureros să știi că partenerul ideal o să te părăsească – a povestit Carmen Harra, la Antena Stars.


Citeşte şi: Mihai Bobonete, apostrofat de internauți pentru atitudinea avută față de numărul unui concurent de la „Românii au talent”

Citeşte şi: Cum a slăbit Luminița Anghel fără să țină o dietă anume

Citeşte şi: Ce salariu are Marian Godină. Celebrul polițist are 15 ani vechime și gradul de agent șef

Citeşte şi: Cât s-a îngrășat Celia în timpul celei de-a doua sarcini: „Am 37 de ani, celulită și drepții abdominali rupți”

Clarvăzătoarea spune că a încercat să-și convingă soțul să apeleze la ajutorul medicilor pentru  a se însănătoși, dar Virgil a refuzat acest lucru.

Mereu l-am avertizat, îl rugam să facă un tratament la plămâni. El glumea, spunea că nu i se va întâmpla niciodată nimic. Am încercat să-mi păstrez calmul, nu a fost ușor. Am avut o perioadă extrem de dificilă emoțională. Nu știam cum să îmi liniștesc sufletul. Mă rugam să nu fie adevărat, să se întâmple un miracol – a completat Carmen Harra.

Virgil Hara a murit la vârsta de 58 de ani.

L-am cunoscut pe soțul meu și ne-am căsătorit după trei săptămâni. Eram noi doi împotriva lumii. Era un sentiment intens, care a continuat și după trecerea lui în neființă. Am calculat data de naștere a soțului meu, când l-am cunoscut, iar în calculele mele apărea că omul ăsta nu o să ajungă la vârsta de 60 de ani. Și a murit cu 2 ani înainte de a împlini 60 de ani. În 2001, înainte de a muri, eu i-am spus: «Vezi că pe plămânii tăi este o problemă». Era inevitabil. Sunt lucruri pe care nu le putem schimba –  mai spunea Harra, acum câțiva ani în emisiunea “Răi, da buni”.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton