Cum era Mircea Zara să îi rupă piciorul Madonnei. Artista are acum probleme de sănătate

.

Mircea Zara a cunoscut multe celebrități de-a lungul carierei sale, dar întâlnirea cu Madonna rămâne una memorabilă.

Prezentatorul și artista s-au ciocnit efectiv la un eveniment. Marcat de moment, Zara s-a prăbușit în fața divei, asta după ce a simțit cum îl lasă picioarele.

Mircea Zara, incident cu Madonna

„Era să îi rup piciorul Madonnei la Lisabona. M-am împiedicat efectiv de piciorul ei e. Ea (n.r. era) pe jos, efectiv, stând cu telefonul; femeia stătea și aștepta, nu știu, să intre, să facă o repetiție… Și eu în disperarea mea alergam pe culoare. Și, la un moment dat, simt că am luat un picior în picioare. Și când mă uit, în secunda doi mi s-au înmuiat genunchii! Direct în genunchi am căzut în fața ei!”, a povestit Mircea Zara la Kanal D.

Citeşte și: Madonna, de urgență la spital după ce a fost găsită inconștientă. Cum se simte artista: „Am crezut că o s-o pierdem”

Citeşte și: Madonna are un nou iubit, cu 35 de ani mai tânăr. Cine este și cu ce se ocupă bărbatul care i-a furat inima

Mircea Zara: „Sunt îndrăgostit și acum”

Cunoscutul prezentator este foarte discret în ceea ce privește viața sa personal și evită să vorbească despre persoana care îl face fericit. Crede cu tărie că singura carte de vizită pe care societatea ar trebui să o ia în considerare este cea profesională. Acesta recunoaște că în prezent este într-o etapă bună a vieții sale.

„Sunt îndrăgostit și acum. Nu nebunește. Nu poți să compari dragostea de la 15, 20 de ani cu dragostea trecută deja de o vârstă. Când treci de 35, 40 de ani altfel iubești, altfel vezi omul de lângă tine, altfel te implici, altfel te apropii de el „, a mai spus Mircea Zara.

Citeşte și: Momente grele pentru Madonna! Artista și-a pierdut fratele și s-a despărțit și de iubitul tinerel

Citeşte și: Madonna, urâțită de operațiile estetice suferite? Medicul estetician dă verdictul

Madonna a depășit momentul critic

Deși s-au făcut mai multe specualații despre starea ei, Madonna, care a fost găsită, de curând, inconștientă în casă, și-a revenit și a ieșit, ieri, la o plimbare cu un prieten în cartierul ei din Upper East Side.

Vedeta pop, în vârstă de 64 de ani, purta ochelari de soare giganți, o pălărie cu boruri largi și pantofi sport și s-a sprijinit oarecum cu greu de un stâlp în timp ce aștepta să traverseze strada.

Managerul ei de multă vreme, Guy Oseary, a declarat că Madonna a dezvoltat o infecție bacteriană gravă care a trimis-o pe un pat de spital.

Foto: Hepta, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton