Cum au trăit vedetele meciul România – Ucraina, prima partidă de la Euro 2024 pentru „tricolori”. Loredana a lansat imnul neoficial al echipei naționale

.

Mai multe vedete au urmărit primul meci al României de la Euro 2024, unde echipa națională a reușit să învingă Ucraina cu scorul de 3-0. După o partidă intensă, desfășurată la Munchen, românii au sărbătorit, unii din tribunele stadionului, alții din fața televizoarelor. Printre celebritățile care și-au împărtășit bucuria victoriei cu fanii lor de pe rețelele de socializare se numără Pavel Bartoș, Mihai Morar, Adda și Corina Caragea. De asemenea, Loredana, Marius Moga și Ionuț Cercel au scos un imn neoficial al României pentru Euro 2024.

Vedete care au susținut România la Euro 2024

Pavel Bartoș, Adda, Maria Iordănescu, se numără printre vedetele care au mers pe stadionul din Munchen pentru a fi alături de echipa națională de fotbal, în timp ce Mihai Petre și Smiley au urmărit meciul din fața televizorului.

Mihai Morar s-a aflat în Piața Sfatului din Brașov unde a urmărit partida alături de alte sute de români, iar Corina Caragea a trăit și ea intens fiecare gol de pe stadion. Cosmin Stan a sărbătorit în Marienplatz, alături de românii stabiliți în Germania, scandările lor fiind auzite cu putere în împrejurimi.

„Am trăit bucuria acestei victorii împreună cu mii de români stabiliți în Germania care n-au prins bilete la meci dar s-au învoit de la serviciu ca să vină să-l vadă în Fan Zone împreună cu alții ai lor! Și ce atmosferă a fost! Și ce sărbătoare s-a încins după în centrul Munchen-ului în Marienplatz! Vă mulțumesc pentru o zi magică! Să o repetăm la Koln! Hai, România!”, a scris Cosmin Stan pe pagina lui de Instagram.

„Doooooamne, ce fericire! Ce meci! Ce galerieeee! Cât de frumos ne unește fotbalul pe toți și ce momente emoționante ne oferă! Sunt atât de norocoasă să fi fost azi, aici, acum pe stadion în Munchen la prima victorie a României la Euro 2024! 3-0 cu Ucraina!”, este mesajul Corinei Caragea.

Citește și: Obiceiul care o ajută pe Lidia Buble să depășească momentele de cumpănă: „Brusc simt o eliberare și mi se rezolvă toate problemele” / Exclusiv

Citește și: Ce a însemnat pentru Prințul William revenirea în public a lui Kate Middleton. Expresiile Prințului de Wales, analizate de un expert în limbajul trupului: „Cel mai emoționant semnal”

Maria Iordănescu și-a susținut fratele din tribune

Maria Iordănescu a stat în tribune împreună cu tatăl ei, Anghel Iordănescu, pentru a-l susține pe fratele său, Edi Iordănescu, la unul dintre cele mai importante meciuri ale naționalei de fotbal.

Tânăra a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini de pe stadion, alături de un mesaj scurt: „Proud (n.r. mândră)”.

Citește și: Delia, peripeții pe drumul spre Veneția. Artista și-a pierdut bagajul în aeroport și nu a găsit niciun taxi: „Eram copilul pierdut”

Citește și: Iulia Albu, emoții pentru fiica ei, Mikaela, înainte de Evaluarea Națională: „Este un copil minunat, care îmi pune problemele corecte la momentele cele mai nepotrivite” / Exclusiv

Pe de altă parte, Loredana a colaborat cu Marius Moga și Ionuț Cercel pentru a lansa un scurt imn neoficial pentru susținerea României la Euro 2024.

Cei trei și-au personalizat tricourile galbene cu numele lor și au creat și o scurtă coregrafie, clipul fiind distribuit pe rețelele de socializare după primul gol al naționalei împotriva Ucrainei.

În imagini, Loredana apare îmbrăcată cu tricoul naționalei, o fustă neagră mini și o pereche de ghete cu toc, aurii. Clipul s-a viralizat rapid, fiind urmărit și apreciat de zeci de mii de persoane.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus vedetele care au trăit intens primul meci al României la Euro 2024

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton