Cum au reușit să o supere Prințul Harry și Meghan Markle pe Regina Elisabeta, înainte să moară: „Era tot ce aveam”

.

Prințul Harry și Meghan Markle au reușit să o supere pe regretata Regină Elisabeta, după nașterea fiicei lor. Se pare că ducii de Sussex nu i-au cerut părerea monarhului britanic atunci când au decis să o numească pe fiica lor Lilibet, așa cum era strigată regina de familie și prieteni.

Multe dintre nepoatele și strănepoatele Reginei Elisabeta a II-a au fost numite Elizabeth, ca tribut adus acesteia, însă Harry și Meghan au mers puțin mai departe și și-au numit fiica Lilibet. Acest termen era unul foarte drag pentru fostul monarh, iar faptul că nepotul ei și soția acestuia i l-au „furat” a supărat-o foarte tare.

Prințul Harry și Meghan Markle au supărat-o pe Regina Elisabeta când și-au numit fiica Lilibet

Regina Elisabeta le-a dezvăluit celor mai apropiați angajați că decizia ducilor de Sussex nu a fost deloc una pe placul ei.

„Nu dețin palatele, nu dețin picturile, singurul lucru care este al meu este numele meu. Iar acum mi-a fost luat. Era tot ce aveam”, a spus Regina Elisabeta, potrivit Daily Mail.

Harry și Meghan nu ar fi vrut să o supere sau să îi provoace vreo suferință reginei, ci nu ar fi realizat că acest gest ar fi putut-o ofensa. Și totuși acest lucru s-a întâmplat, susțin surse de la Palatul Buckingham.

Potrivit noii biografii a Regelui Charles al III-lea, scrisă de Robert Hardman, un fost angajat al suveranului britanic, care a încetat din viață în 2022, Regina a fost furioasă după ce Harry și Meghan au declarat public că nu ar fi folosit numele ei privat dacă aceasta nu i-ar fi susținut.

La momentul respectiv au existat speculații referitoare la faptul că Harry și Meghan i-au cerut permisiunea Majestății Sale. Iar BBC a precizat că o sursă de la Palat a declarat că suverana nu a fost consultată în această privință.

Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al ducilor de Sussex a insistat că cei doi nu ar fi folosit acest nume dacă regina nu și-ar fi dat acordul.

„Ducele a vorbit cu familia sa înaintea anunțului – iar bunica lui a fost primul membru al familiei pe care l-a sunat. Pe durata conversației, el i-a împărtășit dorința de a-și numi fiica Lilibet în onoarea ei. Dacă ea nu i-ar fi susținut, ei nu ar fi folosit acest nume”, declara atunci purtătorul de cuvânt al Prințului Harry și al soției acestuia.

Citește și: Harry și Meghan îi folosesc pe Archie și Lilibet ca să își netezească drumul către familia regală. Ce vrea Charles să facă

Citește și: Meghan Markle, de nerecunoscut pe străzile din California. În colanți și o bluză simplă, soția Prințului Harry a slăbit îngrijorător de mult

După acest eveniment, regina s-a arătat furioasă.

Ulterior, cuplul a lansat avertismente de acțiune în justiție împotriva oricui a îndrăznit să sugereze contrariul, așa cum făcuse BBC. Cu toate acestea, atunci când ducii au încercat să coopteze Palatul pentru a-și susține versiunea despre evenimente, aceștia au fost refuzați.

Care este adevărata relație a Prințului Harry cu Familia Regală

În aceeași carte, Hardman scrie și despre relația lui Harry cu membrii familiei regale britanice, inclusiv cu tatăl său, Regele Charles.

„Desigur că Regele este foarte trist în legătură cu Harry și Meghan, dar a făcut tot ce a putut, iar acum este rege și sunt multe alte lucruri mai importante la care trebuie să se gândească”, a afirmat un prieten de-al monarhului britanic.

„A încercat să asculte. Acum doar spune: „Nu vreau să știu care e problema. Merg mai departe cu viața mea””, a mai spus sursa.

Citește și: Viviana Sposub a confirmat împăcarea cu George Burcea: „La mulți ani, iubitule!” / Video

Citește și: Apariție șocantă pe covorul roșu la Premiile Emmy. Cum s-au îmbrăcat cele mai cunoscute vedete / Galerie foto

În ceea ce îl privește pe Prințul William, angajații săi spun că speră că oamenii vor înțelege și vor respecta faptul că și-a păstrat părerea cu privire la atacurile repetate ale fratelui său.

Totuși, sugestia Prințului Harry privind bărbații Windsor, inclusiv fratele său, care ar fi tentați să se căsătorească cu cineva care s-ar potrivi modelului, spre deosebire de cineva cu care ești „destinat să fii” nu a fost deloc pe placul moștenitorului tronului.

„Pe lângă toate celelalte încălcări ale încrederii, iată că Harry a făcut un atac flagrant asupra lui Catherine. Pentru William, acesta a fost cel mai urât lucru”, a spus un prieten de familie.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Prințul Harry, Meghan Markle și Regina Elisabeta

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton