Cum au fost surprinși Denise Rifai și Dan Bittman pe litoral. Cei doi au petrecut weekendul în Mamaia

.

Denise Rifai (37 ani) și Dan Bittman (61 ani) au profitat de căldura din weekend și au fugit pe litoral pentru a se bucura de briza răcoroasă și de apa caldă a Mării Negre. Prezentatoarea de la Kanal D s-a afișat în costum de baie pe plajă, distrându-se de minune în compania solistului trupei Holograf.

După ce au aut câteva apariții televizate împreună și au fost văzuți vorbind pe la diferite petreceri mondene, prezentatoarea și artistul au decis să petreacă un weekend împreună pe litoral. Cei doi au fost surprinși la plajă de paparazzi de la Cancan.

Denise Rifai și Dan Bittman, împreună la plajă

Denise a renunțat la costumele cu care și-a obișnuit admiratorii și a optat pentru un costum din două piese verde, în timp ce s-a bucurat de apa mării și de baia de soare, în Mamaia. În stațiunea de pe litoral, prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” a fost însoțită de Dan Bittman, care a avut și el o ținută de plajă: șort și ochelari de soare.

Cei doi nu au făcut încă declarații cu privire la ieșirea lor împreună pe litoralul românesc. Imaginile cu Denise Rifai și Dan Bittman la plajă pot fi văzute AICI.

Din imagini se poate observa că atât Denise Rifai cât și Dan Bittman par să se simtă bine unul în compania celuilalt, vorbind și zâmbind mai tot timpul.

Citește și: La 37 de ani, Denise Rifai vorbește despre misoginismul din România: „Lumea este a bărbaților, chiar dacă este născută de femeie”

Citește și: Denise Rifai vorbește despre relația cu Dan Bittman: „E foarte onorant că există în viața mea”

Dan Bittman i-a oferit lui Denise Rifai un inel

În urmă cu ceva timp, Dan Bittman a fost invitat în emisiunea pe care Rifai o prezintă la Kanal D. Atunci, artistul a fost întrebat câte inele a oferit la viața lui, făcând referire la piesa trupei Holograf „Ți-am dat un inel”. În acel moment, cântărețul a scos un inel pe care i l-a oferit îndrăgitei prezentatoare.

Mai târziu, Denise a recunoscut că poartă des inelul pe care l-a primit de la artist, fiind unul dintre preferatele ei.

„M-a surprins gestul, care a fost unul spontan. Îl apreciez pe Dan Bittman. E un tip natural şi original, iar gestul lui m-a onorat. Foarte faină atitudinea şi iată că, deşi această ediţie a fost difuzată acum mult timp, energia ei încă este prezentă în viaţa noastră, încă se vorbeşte despre acest gest al lui Dan Bittman cu inelul lui”, a declarat Denise Rifai pentru Revista Viva!, la sfârșitul anului 2022.

Citește și: Denise Rifai, pe motor, în compania unui bărbat misterios. „Călare pe niște cai putere!” Ce spune despre viața privată

Citește și: Denise Rifai a dat cărțile pe față. Ce mănâncă prezentatoarea de la Kanal D ca să nu câștige kilograme

Ce rol joacă Dan Bittman în viața prezentatoarei

După emisiunea în care a fost invitat artistul, s-a zvonit că între Denise Rifai și Dan Bittman ar exista ceva mai mult decât o prieteni. Invitată într-un podcast, aceasta a vorbit despre rolul pe care îl are artistul în viața ei.

„Deci, este întrebarea evidentă! Să lămurim lucrurile: este atât de onorant să cunoști un bărbat așa cum este Dan Bittman. Este un tip cu o energie masculină, mereu îi zic: ai venit la mine în emisiune și ai vrut să mă răpești cu totul, cu inelul lui… E un bărbat minunat, și o să-ți spun așa: e foarte onorant pentru mine că el există în viața mea”, a spus atunci prezentatoarea.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Denise Rifai

Sursă foto: Facebook, Captură Youtube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton