Cum au fost surprinși de paparazzi Bianca Dragușanu și Gabi Bădălau, după scandalul cu Claudia Pătrășcanu

.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost surprinși împreună, într-o parcare, la doar câteva zile după ce vedeta de televiziune a lăsat să se înțeleagă că renunță la relația cu afaceristul, din cauza Claudiei Pătrășcanu.

Amintim că în urmă cu câteva zile, Claudia Pătrășcanu a transmis un mesaj care a deranjat-o pe Bianca.

”Să nu mă mai deranjeze nimeni, pentru că nu mai stau pe gânduri. Data viitoare, îl aștept în cele mai sexy portjartiere! Știe el care!  Apariția mea e răvășitoare, oriunde apar, dacă mai îmbrac și ceva sexy… s-a terminat! Dau fiori!

Ce bărbat rezistă în fața unei femei frumoase, naturale? Spuneți-mi voi! 1000 de femei îi pot trece prin pat, sunt singura lui slăbiciune și mama copiilor lui!”, a spus cântăreața, legat de  Bădălău.

În mod evident, mesajul a ajuns în atenția Biancă, iar ea a spus că dacă Bădălău își dorește să se întoarcă la fosta soție, ea nu îi va sta în cale.  ”Vizavi de dorințele ei în ceea ce îl privește pe tatăl copiilor, eu n-am stat și nu stau în calea fericirii lor, iar dacă aceasta este și dorința domnului Bădălău, din acest moment, se poate considera un bărbat singur!”, a declarat blondina, pentru cancan.ro.

După tot acest scandal, Bianca și Gabi au fost fotografiați sărutându-se într-o parcare, semn că nu s-au despărțit, iar relația lor nu a fost afectată de declarațiile Claudiei Pătrășcanu. Paparazzi de la cancan.ro au fost cei care i-au surprins în ipostaze tandre. Puteți vedea pozele AICI.

Citeşte şi: Cum se înțeleg băieții Claudiei Pătrășcanu cu iubitul ei: „Are răbdare, înțelepciune”

Citeşte şi: Ce relație are Claudia Pătrășcanu cu părinții lui Gabi Bădălău: „Am ținut la oamenii aceștia”. Fosta soacră i-a făcut plângere penală

Citeşte şi: Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce Gabi Bădălău a numit-o „penibilă”. „Zilnic mă tachinează. Viața mea e îngrădită!”

Citeşte şi: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au încheiat războiul? Decizia luată în privința copiilor: „I-am ascultat sfatul”

Gabi Bădălău, jigniri la adresa Claudiei Pătrășcanu. Cum i-a răspuns artista

După episodul în care artista a declarat că îl așteaptă pe fostul soț “în cele mai sexy portjartiere”, Bădălău a lansat o serie de cuvinte dure la adresa acesteia, spunând că e “penibilă”.

„Referitor la Claudia… O penibilă, o perfidă… De cinci ani, în același film. Nu o mai bagă nimeni în seamă, cu cariera ei sau cu numele ei, și se mai agață de ceva. Ba se duce la mănăstire și se călugărește, ba mă așteaptă în lenjerie intimă… Și dacă ar fi ultima femeie, la cât de rea este, nu mai există pentru mine. Vreau doar să fim părinți buni pentru băieții noștri” – a spus Bădălău, citată de cancan.ro.

Claudia a răspuns imediat atacurilor, precizând că nu e prima oară când e jignită.

“Tu crezi că este pentru prima dată când eu sunt jignită? (…) Mie mi se pare defăimare și țin să precizez un lucru pentru că eu nu mi-am permis să îl jignesc pe tatăl copiilor mei pentru că aș spune multe despre mine. (…) Dacă ar fi să mă întrebi ce am simțit, eu nu m-am simțit în niciun fel, pentru că nu îmi mai pasă.

Ce vor simți copiii noștri? Aici este problema, nu eu sau el. Norocul meu este că le-am tăiat Youtube-ul și de trei luni nu mai au Youtube în casă.

Mi se pare extrem de urât să o defăimăzi pe mama copiilor tăi. Eu mi-am permis să fac și glume, dar niciodată să jignesc, am făcut să fie bine” – a declarat Claudia Pătrășcanu, la Antena Stars.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton