Cum au arătat Andreea Esca și Alexandre Eram în ziua nunții, în anul 2000. Milionarul avea o altă relație când vedeta PRO TV l-a cucerit

.

Andreea Esca (51 de ani) pare că a reușit în toate capitolele vieții. Este considerată una dintre cele mai bune știriste de la noi, dar are o căsnicie frumoasă și cu Alexandre Eram ( 53 ani), un om de afaceri francez. Cei doi sunt împreună din anul 1996, iar în 2000 au devenit soț și soție. Atunci când a pus ochii pe cel care avea să îi devină soț, aceasta avea o relație.

Andreea Esca a reușit, însă, să îl cucerească pe Alexandre Eram și să îi schimbe planurile. Cununia celor doi a avut loc la catedrala Sfântul Iosif din București, iar nași le-au fost Ana și George Copos.

Andreea Esca s-a îndrăgostit de Alexandre Eram la prima vedere

„L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Fosta soţie a lui Adrian Sârbu se ocupa de vestimentaţia noastră la Pro TV pe vremea aceea şi mi-a zis: “Ştiu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ţi-l prezint? Îl cheamă Alexandru”.. „Da, îi zic. L-a chemat şi am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii. Lucra acolo pentru că tatăl lui, îl cunoştea pe omul care avea această fabrică. El, nefăcând stagiul militar în Franţa, avea varianta să se ducă într-o ţară în curs de dezvoltare, să lucreze într-o uzină şi să ajute.

Venise în România, la prietenul tatălui lui, el neavând nicio treabă cu ţara noastră, mama lui fiind franţuzoaică, iar tatăl lui, un arhitect armean care trăieşte la Paris. I-am zis că data viitoare când se duce la fabrică să îmi spună şi mie, că trebuie să merg neapărat. M-am dus la fabrică, m-am prefăcut interesată de tot ce e acolo, dar el nu m-a sunat. Ne-am mai dus o dată, tot degeaba. Apoi am auzit că pleacă în vacanţă şi am înţeles că era într-o relaţie”, povestea Andreea.

„Am văzut că nu reacţionează în niciun fel, dar am mai încercat”

Cu toate astea, nu a renunțat la planul ei. „Am văzut că nu reacţionează în niciun fel, dar am mai încercat. Trecuse vara, eu mă mutasem într-o casă nouă şi zic: „Taci că îl sun acum şi îi spun că îmi trebuie uşă, că aveau şi uşi la fabrica aceea”, a povestit Andreea Esca, pentru revista Tango, în urmă cu mai mulți ani.

Alexandre Eram a tratat-o, însă, cu indiferență, până într-o zi când lucrurile s-au schimbat. „N-am rezolvat nici mergând la standul pe care îl aveau la Saab, deși m-am dus în fiecare zi să fac reportaje acolo… Ba chiar la stand, într-o zi, era și cu fata aia cu care era el atunci. Era superbă. I-am zis „Bună” și am plecat. La un moment dat l-am invitat la jurnal. N-a venit, a zis că nu poate. Până la urmă, văzând că nu vrea și nu vrea, a început să îmi iasă din cap. Mi se păruse că făcusem tot ce puteam să fac. Am lăsat undeva în spate proiectul și mi-am văzut de viață”, povestea Andreea Esca.

Cum și-a luat revanșa Alexandre Eram

Când credea că povestea e deja decisă și încerca să privească și către alte orizonturi, Andreea Esca a primit un semn, un fax care a amuzat-o. “Am primit un fax haios, un desen cu un om care îşi smulgea părul din cap şi în care scria că îi pare rău că nu a putut să ajungă. A venit după jurnal şi m-a aşteptat cu flori. Ne-am dus la un restaurant şi, gata, s-a rezolvat. Din ziua aceea am rămas împreună”, mărturisea Andreea Esca, despre începutul relației cu Alexandre Eram, soțul ei.

De atunci, pentru cunoscuta știristă și Alexandre Eram a început un nou capitol. Vedeta a primit cererea în căsătorie și nu a ezitat niciun moment, Alexandre era bărbatul vieții ei.

Cum a fost Andreea Esca cerută în căsătorie

„Noi suntem cu picioarele pe pământ, nu suntem chiar cei mai romantici din lume și într-o după-amiază a venit așa cu un inel și m-a cerut de nevasta. Aveam 28 ani, normal că am răspuns pe loc! Lucrurile trebuie făcute la un moment dat în viață și dacă ai norocul cum am avut, eu să te îndrăgostești și să îți construiești o familie, cu atât mai bine”, mărturisea Andreea Esca, pentru emisiunea Poveștiri Adevărate.

Nunta a fost una spectaculoasă. Andreea Esca a fost ravisantă în ziua cea mare. Vedeta a ales să poarte  o rochie de mireasă clasică, stil prințesă, cu un decolteu generos. În timpul slujbei religoase, Andreea Esca și-a acoperit bustul cu un bolero de dantelă.

La câteva luni de la eveniment, venea pe lume primul lor copil, o fiică, Alexia. Fericirea lor a fost, însă, deplină când după trei ani l-au strâns în brațe și pe Aris, fiul lor. Alexia și Aris fac, astăzi, echipă în competiția America Express, Drumul Soarelui, sezonul șase.

Citeşte și: Secretele Ilincăi Vandici. Cum reușește să nu dea bani mulți pe haine și să țină la distanță energia negativă/ Exclusiv

Citeşte și: Ce abdomen lucrat are Alexia Eram! Fiica Andreei Esca și l-a expus în toată splendoarea la Untold

Citeşte și: Corina Caragea și Andreea Esca, îmbrăcate identic la Premiile TV Mania. Cum au reacționat când s-au întâlnit. Galerie foto

Citeşte și: Iulia Albu și Mike au ajuns la psiholog după competiția America Express: “Ne-am certat mai rău”

„Eu sunt chiar o răsfățată a sorții, în viața de zi cu zi, dar nu pentru că sunt Andreea Esca”

Chiar dacă au 23 de ani de mariaj, povestea Andreei Esca și a lui Alexandre Eram nu și-a pierdut farmecul. Știrista are lângă ea un bărbat care continuă să o surprindă cu flori și gesturi romantice.

„Eu sunt chiar o răsfățată a sorții, în viața de zi cu zi, dar nu pentru că sunt Andreea Esca. Pur și simplu mi-a dat Dumnezeu noroc să fiu răsfățată, așa cum sper să se întâmple pentru toate femeile. Nu poți să fii decât fericit că se întâmplă asemenea lucruri în viața ta. Sunt o romantică incurabilă. Atunci când iubești pe cineva orice gest ți se pare extraordinar. Nu trebuie să așteptăm neapărat să se întâmple ceva cum n-am mai văzut, important e să se întâmple o emoție acolo. De fapt este vorba despre emoție!”, declara Andreea Esca, pentru Click!

Foto: Pro Tv, arhivă, Facebook

Vezi pe Libertatea subiectele la matematica Bacalaureat 2024 si subiectele la istorie la BAC 2024!

Urmăreste pe Libertatea rezolvarea subiectelor la matematică Bacalaureat 2024

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton