Cum arătau jurații de la „Românii au talent” la început de carieră. Imagini de colecţie cu Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete şi Dragoș Bucur

.

Românii au talent” este una dintre cele mai longevive emisiuni de pe piaţa media din România, desfăşurându-se pe micile ecrane din anul 2011. Longevive sunt şi carierele juraţilor Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete şi Dragoş Bucur care au muncit ani de zile pentru a îşi face un nume în industrie. Cum arătau vedetele la începutul evoluţiei lor profesionale?

Cum arătau jurații de la „Romanii au talent” la începutul carierei lor

Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete şi Dragoş Bucur vor putea fi urmăriţi de telespectatori în această formulă şi în cel de-al 14-lea sezon al show-ului de televiziune „Românii au talent”. Alături de ei se vor afla prezentatorii Pavel Bartoş şi Smiley, care aşteaptă cu nerăbdare să cunoască noi talente pe care să le ajute să îşi îndeplinească visurile.

Andra

Andra (37 de ani) este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Are o carieră în industria muzicală de peste două decenii, iar de-a lungul timpului a adus în atenţia publicului nu mai puţin de 12 albume muzicale. Jurata de la „Românii au Talent” a debutat la vârsta de 14 ani, o vârstă destul de fragedă. La începutul carierei sale, Andra afişa cu totul alt look faţă de cel cu care ne-a obişnuit astăzi.

Părul lung şi roşcat şi abordarea stilistică îndrăzneaţă sunt elemente la care artista nu ar mai putea reveni, după cum a şi declarat, însă chiar şi aşa, nu îi este ruşine deloc cu perioada sa de la început.

„Este ca și cum mi-ar fi rușine de ceea ce am făcut. Ăștia am fost, nu trebuie să ne fie rușine cu ce am trăit. Nu am făcut nimic rău, nu am știut. De asta zic este întotdeauna loc de mai bine, să învățăm, să prindem experiență de la cei care într-adevăr cunosc. În prima vacanță alături de Cătălin am făcut shopping în străinătate. Eram destul de stresată și căutam mai mult haine de scenă. Acum cred că cel mai bine este să îți faci, pentru că se potrivesc perfect cu formele corpului tău și, în plus, nu riști să fii îmbrăcată la fel cu încă zece persoane”, declara Andra, conform Ego.ro.

Mihai Bobonete

Mihai Bobonete (43 de ani) se bucură de un mare succes, atât ca actor, cât şi ca stand-up comediant. Chiar dacă a urmat Facultatea de Electrotehnică şi ar fi trebuit să devină inginer, pasiunea pentru artă a răzbit. Juratul de la „Românii au talent” a mărturisit că nimic din ce a obţinut nu a fost fără foarte multă muncă depusă, mai ales că pentru domeniul său de activitate nu a urmat niciun curs, precum alţi colegi de breaslă.

Actorul a devenit cunoscut publicului graţie rolului din „Las Fierbinţi”, iar de atunci cariera sa se află într-o continuă ascensiune de mai bine de 15 ani.

Dragoş Bucur

În prezent, Dragoş Bucur (46 de ani) este unul dintre cei mai apreciaţi actori și prezentatori români. Acesta se poate mândri cu Premiul GOPO pentru „Cel Mai Bun Actor”, pe care l-a câştigat atât în 2009, cât şi în 2010. Celebrul actor este căsătorit din 2005 cu soţia sa, Dana Nălbaru, cu care are trei copii. Dar pentru că este de discret în ceea ce priveşte viaţa sa personală, nu mulţi îşi mai amintesc cu arăta acesta la începutul carierei sale. Avea cu totul şi cu totul un alt look.

Andi Moisescu

Andi Moisescu (51de ani) este una dintre cele mai carismatice şi fresh prezenţe TV. Juratul de la „Românii au talent” a fost mereu pasionat de divertisment, prima lui meserie fiind la un post de radio. De aici şi până la televiziune a fost doar un pas, iar până să ajungă realizatorul „Apropo TV” a prezentat mai multe emisiuni.

Ulterior, a ajuns în juriul „Românii au talent”, atât el, cât şi Andra fiind încă din primul sezon al show-ului, mai precis din anul 2011, trecerea anilor punându-şi amprenta pe chipul lui, cât şi pe stilul său vestimentar. Cum arăta celebrul prezentator TV la începutul carierei sale?

Sursa foto: Facebook/ Profimediaimages/ Capturi de ecran

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton