Cum arătau Gina Pistol și Smiley în copilărie. Imagini de colecție

.

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cei doi au știut cum să atragă publicul de partea lor, fiind mereu conectați pe rețelele de socializare și povestindu-le fanilor prin ce aventuri trec. Acum, ei au postat câteva imagini din copilăria lor.

Atât Smiley, pe numele lui adevărat Andrei Maria, cât și soția lui au sărbătorit luni, 9 octombrie, National Little You Day, și au distribuit pe rețelele de socializare câteva fotografii de când erau doar niște copii.

Cum arăta Gina Pistol în copilărie

Acum Gina Pistol este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Înainte de a renunța la televiziune pentru a se dedica creșterii fetiței sale, Josephine, acum în vârstă de 2 ani, Gina se bucura de un succes uriaș în lumea televiziunii. Deși a ales să ia o pauză de la micile ecrane, ea nu a renunțat la mediul online, unde vorbește deseori cu admiratorii săi.

Simplă și mereu cu zâmbetul pe buze, soția lui Smiley a ajuns la inimile a milioane de oameni atunci când a prezentat diferite show-uri televizate.

Gina Pistol, în vârstă de 42 de ani, s-a născut la Roșiorii de Vede și a mărturisit, în urmă cu ceva timp, că nu a avut o copilărie ușoară.

Citește și: Gina Pistol și Smiley, împreună la salonul de înfrumusețare. Ce schimbare de look și-au făcut

Citește și: Smiley a rămas fără permis: „Cine greșește, plătește”. Gina Pistol îl duce acum peste tot / Video

Ea a povestit că a început să lucreze încă de la 17 ani. La bază ea este de meserie optician și a și lucrat într-un magazin de specialitate, acolo unde șlefuia lentilele pentru ochelari.

Ulterior, ea a lucrat ca vânzătoare într-un magazin de articole sportive, iar mai târziu în urma unui casting succesul i-a surâs și așa i s-au deschis căile celebrității.

Luni, ea a postat pe Instagram două fotografii din copilăria sa. În prima imagine Gina apare zâmbind și stând pe o canapea, îmbrăcată într-un costumaș în cadouri.

Cea de a doua imagine prezintă o Gina puțin mai mare, care se uită tristă la aparatul de fotografiat.

Smiley, imagini de colecție din copilăria sa

La fel ca soția lui, Smiley a sărbătorit și el urcând în mediul online un colaj cu câteva fotografii alb-negru realizate pe când era doar un copil.

În imagini, artistul apare în diferite ipostaze și momente ale vieții. În prima fotografie, Smiley este cu părul lung și ondulat, în timp ce în a doua este îmbrăcat în uniformă. Și celelalte imagini îl arată pe celebrul cântăreț vesel și zâmbindu-i persoanei care îi făcea poza.

Citește și: Gina Pistol, despre provocarea de a fi mamă: „Nu este ușor. Îmi este dor de mine!”

Citește și: Gina Pistol vrea să revină pe sticlă. „Dacă mă vor mai dori…” De ce a renunțat, de fapt, la colaborarea cu Antena 1

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut sub numele de scenă Smiley, s-a născut la Pitești. În cadrul unui interviu, el a povestit că a fost un copil agitat, care nu stătea nicio clipă.

La vârsta de 10 ani a descoperit că îi place să cânte, nu doar să asculte muzică, iar de acolo la drumul spre celebritate a fost doar un pas.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arătau Gina Pistol și Smiley în copilărie

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton