Cum arătau Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu în primul sezon Chefi la Cuțite. Imagini de colecție

.

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au fost jurații emisiunii Chefi la Cuțite timp de 12 sezoane. Despărțirea lor de postul Antena 1 și implicit celebrul show culinar au luat prin surprindere pe toată lumea, ținând cont de faptul că aceștia au câștigat simpatia publicului, iar filmările noului sezon urmau să înceapă luna aceasta.

În timp ce sezonul 12 Chefi la Cuțite se bucură de un succes răsunător, fiecare edițiie fiind lider de audiență, producătorii Antenei 1 au anunțat încheierea colaborării cu cei trei jurați, spre surprinderea fanilor show-ului.

Cum arătau Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu în primul sezon Chefi la Cuțite

Au râs, au plâns, au spart veselă de supărare, au sărit pe bancuri de bucurie, de toate au făcut cei trei jurați, trăind cu intensitate fiecare clipă petrecută în cele 12 sezoane Chefi la Cuțite. Iar fanii lor au fost alături de ei în fiecare clipă, bucurându-se pentru reușitele lor și ale echipelor lor sau întristându-se atunci când pierdeau un battle.

Din anul 2016, de la difuzarea primei ediții a celebrului show culinar până acum au trecut șapte ani. Șapte ani în care cei trei chefi au format o echipă și au legat o strânsă prietenie. Dar acum, aceștia au ales să meargă pe un alt drum, lăsându-și fanii întristați că nu vor mai avea ocazia să îi vadă în platoul emisiunii.

După ce au fost jurați ai emisiunii „Masterchef” de la Pro TV, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au fost „furați” de Antena 1 pentru un nou format: „Iadul Bucătarilor”. După câteva sezoane, această emisiune a fost înlocuită cu Chefi la Cuțite, care se menține în preferințele românilor de 12 sezoane.

În prima ediție, chefii arătau cu totul diferit, însă la fel de competitivi.

Citește și: Câștigătorul Chefi la Cuțite, sezonul 12. A fost dezvăluit numele concurentului care pleacă acasă cu marele premiu

Citește și: Florin Dumitrescu, primul mesaj după ce s-a anunțat că nu mai face parte din juriul Chefi la Cuțite

Citește și: Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, înlocuiți la „Chefi la Cuțite”. Anunțul neașteptat făcut de producătorii emisiunii

Citește și: Prin ce trece soția lui Călin Donca de când afaceristul a fost arestat. „Toate conturile au fost blocate”

Cei trei jurați, înlocuiți de Antena 1

Producătoarea emisiunii Chefi la Cuțite, Mona Segall, a anunțat joi, 12 octombrie 2023, că a încheiat colaborarea cu Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu după 12 sezoane, după ce nu a reușit să ajungă la un acord comun cu ei. Asta după ce, potrivit unui comunicat al postului de televiziune, aceștia au anunțat cu o lună înainte de începerea filmărilor sezonului 13, că sunt prea obosiți să revină pe platourile de filmare.

 „Am fost întotdeauna aproape de oamenii cu care lucrez pentru că echipa mi-a fost și familie. Ne-am făcut confesiuni, am căutat soluții când ne-a fost greu, ne-am sprijinit, ne-am sfătuit și ne-am bucurat împreună. Spre marea mea surprindere, cu mai puțin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei  sunt prea obositi ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată. Știu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îți trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai știu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesioniști, care după atâția ani înțeleg televiziune, înțeleg și știu ce presupune pregătirea acestui format, știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni și nu pot fi remediate într-o lună de zile”, a afirmat Mona Segall.

„Profesional și uman știu că am făcut tot ce s-a putut. Rolul meu a fost să îi învăț televiziune, să construiesc pentru ei cel mai bun context posibil. Și eu am obosit, de foarte multe ori, dar responsabilitatea în fața echipei și a oamenilor cu care lucrez este mereu unul din secretele acestor mulți ani în televiziune”, a mai spus producătoarea televiziunii.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arătau Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în primul sezon al emisiunii Chefi la Cuțite

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton