Cum arătau Adela Popescu și Elena Gheorghe în urmă cu 22 de ani. Cele două au avut o trupă: „Am bătut la ușa mai multor compozitori”

.

Adela Popescu (37 ani) și Elena Gheorghe (38 ani) sunt unele dintre cele mai îndrăgite vedete din România. În timp ce Adela este apreciată în calitate de actriță, Elena Gheorghe a câștigat inimile românilor prin muzica ei. Însă, nu mulți știu că cele două au avut o formație, în urmă cu 22 de ani.

Cum arătau Adela Popescu și Elena Gheorghe, pe vremea când formau o trupă

Adela Popescu și Elena Gheorghe sunt unele dintre cele mai de succes vedete din România, fiecare în domeniul ei – Adela în actorie, iar Elena în muzică. Acum, cele două au dezvăluit că sunt prietene de 23 de ani, când s-au cunoscut la Festivalul de la Mamaia. Au decis atunci să formeze o trupă un an mai târziu, însă nu a avut succes, mai mulți compozitori ignorându-le la vremea respectivă.

Deși de atunci drumurile lor au fost total diferite, acum visul lor a devenit realitate și au scos împreună o primă piesă. Dezvăluirile au fost făcute de Elena Gheorghe, pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Adela Popescu, primele imagini din casa de la Șușani: „Am venit în vizită la căsuță”. Ideea proiectului a pornit de la copii

Citește și: Adela Popescu recunoaște că mai “adoarme la evenimente mondene, cu ochelarii pe ochi”. De ce se simte mereu obosită

„Am cunoscut-o pe Adela Popescu în 2001 la Festivalul de la Mamaia unde concuram individual, eram mezinele concursului. Ne-am împrietenit repede și am hotărât să ne facem o trupă un an mai târziu. Am bătut la ușa mai multor compozitori printre care și a lui Marius Moga, însă nu s-a concretizat nimic pentru că Dumnezeu avea alte planuri cu fiecare dintre noi. Eu aveam să ajung solista trupei Mandinga, iar Adela actriță în cele mai iubite telenovele din România. Ne-am bucurat una de succesul alteia și am rămas prietene”, a povestit Elena Gheorghe.

Adela Popescu revine în muzică

Acum, la 22 de ani de la înființarea trupei lor, Adela Popescu și Elena Gheorghe au ocazia să cânte din nou împreună. Cele două au scos o piesă intitulată „Îți mulțumesc pentru că ești”, aceasta reprezentând și o revenire a soției lui Radu Vâlcan în lumea muzicii.

Elena Gheorghe a povestit cum a invitat-o pe prietena sa să cânte alături de ea la Sala Palatului și i-a venit și ideea de a scoate o piesă împreună.

Citește și: Elena Gheorghe a fost supărată pe Dumnezeu: „Dacă reușești să treci peste o perioadă neagră din viața ta, nimic nu te mai poate doborî” / Exclusiv

Citește și: Elena Gheorghe a dezvăluit secretul ei pentru un ten ferm și luminos la 38 de ani: „Nu durează mult” / Exclusiv

„Acum 2 luni, într-o noapte când mă gândeam la show-ul de la Sala Palatului mi-a venit ideea de a o invita pe Adela nu doar să-mi fie alături, ci să cânte cu mine așa cum ne-am fi dorit încă de acum 22 de ani. Am luat caietul de notițe și am scris ideea acestei piese, așa s-a născut “Îți mulțumesc pentru că ești”. Această piesă este scrisă cu gândul la oamenii din viața noastră pe care îi poți număra pe degetele de la o singură mână, dacă ai noroc poate de la două, acei oameni care te iubesc necondiționat. Îți mulțumesc pentru că ești, Adela Popescu”, a mai scris artista.

De asemenea, Elena Gheorghe a împărtășit cu fanii ei de pe rețelele de socializare câteva imagini în care apare alături de buna sa prietenă, Adela Popescu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arătau Adela Popescu și Elena Gheorghe, în urmă cu 22 de ani

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton