Cum arăta Viviana Sposub în adolescență. Fosta prezentatoare este de nerecunoscut / Video

.

Viviana Sposub și-a uimit fanii cu ultimul filmuleț postat pe rețelele de socializare. Fosta prezentatoare de televiziune a vrut să împărtășească cu admiratorii săi una dintre cele mai frumoase amintiri din adolescență.

Fosta parteneră a lui George Burcea, în vârstă de 26 de ani, și-a amintit de cea mai frumoasă perioadă a unui adolescent, și anume, balul bobocilor. Pe atunci, Viviana avea 15 ani și a concurat pentru titlul de „Regina Balului”.

Cum arăta Viviana Sposub în adolescență

În clipul postat pe InstaStory, Viviana Sposub se află pe podium, alături de un băiat. În imagini, fosta iubită a lui George Burcea este de nerecunoscut. În ultimii ani, aceasta s-a schimbat foarte mult.

„2012 – 15 ani. (Balul Bobocilor)”, a scris fosta prezentatoare de televiziune în mesajul care a însoțit clipul.

În filmuleț, aceasta apare îmbrăcată într-o rochie roșie elegantă, cu detalii argintii în partea de sus. Ea a pășit încrezătoare pe catwalk, ținându-se de mână cu partenerul ei de concurs.

Aceasta a făcut o paralelă între Viviana de atunci și Viviana de acum, postând și un clip video realizat zilele acestea. Aici, tânăra apare într-o rochie galbenă, cu detalii argintii, cu decupaj adânc pe picior.

Fosta prezentatoare, care este foarte activă pe rețelele de socializare, le-a mărturisit internauților că are un tatuaj, de care mai uită din când în când.

„<> pentru că vreau să-mi fie viața floare la ureche. Singurul meu tatuaj. Făcut acum câțiva ani. Uit că îl am, pentru că nu îl văd, dar îmi mai fac din când în când o filmare ca aceasta să îmi amintesc”, a scris Viviana pe rețelele de socializare în urmă cu câteva zile.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Viviana Sposub și-a luat un nou apartament. Locuința are doar dormitoare, nu și living / Foto

Citește și: Andreea Bălan, prima reacție după ce Viviana Sposub a anunțat despărțirea de George Burcea

Citește și: Viviana Sposub, probleme de sănătate după despărțirea de George Burcea: „Nu mai pot să merg la sală de durere”

Citește și: Cât costă parfumul preferat al Vivianei Sposub

Viviana și George Burcea s-au despărțit

La începutul lunii iulie, Viviana a anunțat pe rețelele de socializare că ea și George Burcea nu mai formează un cuplu. Asta după ce au fost ridicate mai multe semne de întrebare în momentul în care actorul a decis să plece singur în vacanță cu fiicele sale, Ella și Clara.

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați foat alături pe parcursul celor trei ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, a scris Sposub la momentul respectiv în mediul online.

Cei doi au format un cuplu timp de trei ani, relația lor începând în momentul în care au participat amândoi la emisiunea „Ferma”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arăta Viviana Sposub în adolescență

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton