Cum arată vila în care locuiesc Alex Velea și Antonia: „Avem o casă din filme pentru care am muncit” / Galerie foto

.

Antonia (34 ani) și Alex Velea (39 ani) s-au mutat în urmă cu câțiva nai într-o vilă situată la marginea unui lac. Cei doi au dat aglomerația din centrul Bucureștiului pentru o zonă mai liniștită. Ambii și-au dorit să aibă un spațiu mai mare pentru familia lor de cinci, iar acum fiecare copil are propria cameră.

Familia artiștilor se bucură de un living spațios, precum și de o bucătărie uriașă, pe care Antonia le-a arătat-o fanilor ei în cadrul unor filmulețe postate pe rețelele de socializare.

Cum arată casa în care locuiesc Alex Velea și Antonia

Antonia și Alex Velea se bucură de câțiva ani de o vilă situată pe marginea unui lac, într-o zonă selectă din Pipera, având o priveliște superbă. Aceștia au dormitorul lor matrimonial, de unde artista a postat deseori imagini, iar Akim și Dominic se bucură de intimitate, având propriile lor camere. La fel și Maya, fata Antoniei din mariajul cu Vincenzo Castellano, care s-a mutat de ce va timp în România și locuiește cu mama ei.

De asemenea, Antonia a realizat în baia casei sale și un pictorial, arătându-le astfel fanilor ei cum arată și această parte a vilei.

Alex Velea dezvăluia, la un moment dat, că atunci când ajung acasă se simt extraordinar și că simt că acolo este locul lor.

Antonia și Velea și-au cumpărat vila cu 500.000 de euro

„Avem, într-adevăr, o casă din filme, pentru care am muncit, pe care ne-am dorit-o foarte mult și în care suntem foarte fericiți. Poate o să v-o arătăm, dar cu siguranță, n-o să vă spunem cât costă sau să umflăm prețurile cum fac alții de dragul de a ieși în evidență. Spun asta mai ales pentru oamenii care nu au fost atât de norocoși ca noi și care sunt «bombardați» de «vedete» cu toate achizițiile. Luate pe barter”, spunea Alex Velea pentru Click după ce s-au mutat în casa din Pipera.

„Nu, nu avem obiecte ciudate, e o casă care ne reflectă gusturile amândurora, este o casă minimalistă, modernă, am avut un designer de interior care ne-a ajutat  și suntem mulțumiți de rezultat. Dar nu ne-am dorit niciunul să o expunem”, a precizat artistul atunci.

Citește și: „Nu sunt pe modul parenting, îmi pare rău”. Antonia dezvăluie cum își cresc ea și Alex Velea copiii

Citește și: Cu ce probleme de sănătate se confruntă Antonia: „Sunt la pământ cu nervii din cauza asta” / Video

Până să se mute aici, cei doi artiști au stat cu chirie într-un apartament din București. Dar cum familia lor s-a mărit și au cunoscut succesul pe plan profesional, și-au permis să își cumpere propria casă, la care întotdeauna au visat.

La momentul achiziției, în presă s-a zvonit că Alex Velea și Antonia au dat pe această vilă suma de 500.000 de euro.

Cei doi artiști se pregătesc de nuntă

Deși a cerut-o de soție în anul 2021, Alex Velea și Antonia încă nu s-au căsătorit. Însă, potrivit artistei, acum sunt în pline pregătiri de nuntă, iar evenimentul va avea loc în curând.

Cântăreața a dezvăluit, în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete, că urmează să se întâlnească cu un organizator de nunți pentru a alege locația.

Întrebată de Bobonete unde va avea loc evenimentul, Antonia a spus sincer: „Nu știm încă.”

Citește și: Carmina Vârciu s-a apucat de afaceri. „Nu o consider muncă. Pare chiar terapeutic!” Cu ce se ocupă fiica lui Liviu Vârciu

Citește și: Cum arată apartamentul lui Theo Rose și Anghel Damian: „Un lucru minunat la casa noastră” / Galerie foto

„N-am gândit absolut nimic, suntem în stadiul în care trebuie să mă întâlnesc cu the wedding planner (n.r. organizatorul de nunți) și să începem să organizăm. Nu știu absolut nimic”, a mai spus ea.

Însă, aceasta a precizat că își doresc o nuntă modernă și nicidecum una tradițională.

În ceea ce privește rochia de mireasă, Antonia a mărturisit că încă nu și-a ales-o întrucât îi plac foarte multe modele: „Am o grămadă de rochii în telefon. Șase mii de stiluri diferite, nu știu”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată casa în care locuiesc Alex Velea și Antonia

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton