Cum arată vila din insula Mustique pe care a deținut-o Prințesa Margaret a Marii Britanii. Pentru ce preț poate fi închiriată

.

Prințesa Margaret a numit odată insula Mustique „singurul loc în care mă pot relaxa”, iar acum oricine se poate relaxa acolo, dar pentru un preț deloc de trecut cu vederea. Turiștii pot închiria acum Les Jolie Eaux, ce a fost moștenită de fiul regretatei Prințese, David, care mai apoi a vândut-o unui om de afaceri.

Cum arată vila Mustique, ce i-a aparținut Prințesei Margaret

Publicul poate închiria Les Jolies Eaux, proprietatea cu cinci dormitoare care se află în vârful cel mai sudic al insulei private din Caraibe și a servit drept o evadare pentru sora mai mică a Reginei Elisabeta.

Cei care vor să petreacă acolo câteva zile trebuie să scoată din buzunar o sumă considerabilă. Potrivit site-ului de închiriere, prețul pe săptămână variază între 33.000 și 47.000 dolari, în funcție de perioada anului.

În interiorul Les Jolies Eaux, „oaspeții intră printr-o curte și ajung în glorioasa Cameră Mare, cu vedere la piscină și grădinile care duc la Marea Caraibelor”, confrom descrierii site-ului.

Partea din față a casei duce la peluzele extinse care coboară spre o plajă ascunsă, iar casa încă se mândrește cu multe dintre aceleași caracteristici de care s-a bucurat cândva Prințesa Margaret, inclusiv un pavilion de luat masa lângă piscină, care este „deschis pe toate cele patru laturi, permițând intrarea adierii ușoare a vântului pentru a răcori oaspeții, în timp ce aceștia se relaxează și se bucură de priveliștea în continuă schimbare, dar și de istoria care îi înconjoară”.

Citește și: Prințesa Diana și Prințesa Margaret „s-au urât” din cauza unui interviu

Citește și: Porecla neștiută a reginei Elisabeta a II-a, dezvăluită de Regele Charles. A primit-o de la Nelson Mandela

Echipa vilei include un majordom, un bucătar, un grădinar și două menajere.

Les Jolies Eaux, cadou de nuntă pentru Prințesa Margaret

Vila în care obișnuia să evadeze Prințesa Margaret a devenit cunoscută lumii în anul 1976, când fotografiile prințesei și ale iubitului ei, Roddy Llewellyn, au fost publicate în News of the World.

Sora Reginei Elisabeta a primit un teren de 4 hectare pe insulă de la proprietarul de atunci, Colin Tennant, drept cadou de nuntă, când s-a căsătorit cu Antony Armstrong-Jones în 1960. Cei doi au divorțat 18 ani mai târziu, după ce a izbucnit scandalul cu Llewellyn.

Citește și: 4 alimente pe care Familia Regală nu le va gusta niciodată. Dezvăluirile făcute de Regina Camilla

Citește și: Ce joburi a avut Kate Middleton, înainte de a intra în Familia Regală. Fost șef: „Nu era prețioasă”

Aventurile prințesei Margaret în Mustique, inclusiv petrecerile pe care le organiza, au fost incluse în filmul The Crown de la Netflix. În ultimul sezon, Prințesa Margaret apărea pe insulă, în 1998, când a suferit un accident vascular cerebral.

Cu cinci ani înainte ca Margaret să moară în 2002, conacul a fost transmis fiului ei, David, iar acesta a decis să vândă proprietatea după decesul mamei sale, omului de afaceri american Jim Murray.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată vila Les Jolies Eaux de pe insula Mustique, ce i-a aparținut Prințesei Margaret

Sursă foto: mustique-island.com, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton