Cum arată vila din București în care locuiesc Adela Popescu și Radu Vâlcan. Patul matrimonial a costat 5.000 de euro, iar canapeaua peste 7.000 euro / Foto & Video

.

Adela Popescu și Radu Vâlcan locuiesc împreună cu copiii lor într-o vilă luxoasă din zona Pipera, București. Aceștia s-au mutat în superba casă în anul 2020, după ce au amenajat-o cu stil și eleganță. Cei doi au pus accentul pe stilul minimalist și pe calitatea lucrurilor cu care s-au înconjurat.

Cum arată vila în care locuiesc Adela Popescu, Radu Vâlcan și cei trei copii

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit în anul 2015, iar un an mai târziu a venit pe lume primul lor copil, Alexandru. Între timp, familia lor s-a mărit cu încă doi copii, iar în anul 2020, pe când actrița era încă însărcinată cu al treilea copil, s-au mutat într-o vilă luxoasă din Pipera.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au dezvăluit că s-au mutat în această casă în ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie 2020, iar jumătate de an mai târziu le-au prezentat-o fanilor săi.

Vila a fost amenajaă în stilul minimalist, iar Radu Vâlcan a avut și el două dorințe în ceea ce a privit designul interior. Prezentatorul a mărturisit că și-a dorit foarte mult să aibă o insulă de gătit la bucătărie, dar și un dressing spațios doar pentru el.

Citește și: Radu Vâlcan este un tată anxios: „Mă panichez extrem de des”. Prezentatorul „Insula Iubirii” și Adela Popescu au trei copii / Exclusiv

Citește și: Ce nu vor face Radu Vâlcan și Adela Popescu niciodată împreună: „Ne știm limitele” / Exclusiv

„Am pornit de la ideea de a avea o locuință cu piese de foarte bună calitate și să nu le văd. Adică eu mi-am dorit să nu avem sertare, sertărașe, care în timp să se umple cu tot felul de obiecte. Ne-am dorit stilul ăsta minimalist, culori cât mai puține și cu câteva accente care să dea căldură, că totuși e un cămin cu trei copii”, a precizat Adela Popescu.

„Eu mi-am dorit pe clasic și anume o insulă de gătit și un dressing la noi în cameră”, a spus, la rândul lui, Radu Vâlcan.

Și-au luat un pat matrimonial de 5.000 de euro

În living, cei doi au ales o canapea verde, care a costat 36.000 de lei (aproximativ 7.300 euro), precum și o lampă suspendată în valoare de 1559 lei.

Adela Popescu și-a dorit să folosească aceleași culori în toate camerele, astfel că bejul și verdele predomină în casa ei.

În ceea ce privește dormitorul matrimonial, actrița nu a ținut cont de bani și a ales un pat matrimonial calitativ, în valoare de 26.484 lei (5.000 euro). Tot acolo se găsește dressingul spațios, precum și un televizor smart.

Citește și: Cum arată hotelul din Vama Veche deschis de Gina Pistol, Smiley, Irina și Răzvan Fodor, Radu Vâlcan și Adela Popescu. Cât costă o noapte de cazare

Citește și: Anca Țurcașiu, siluetă impecabilă în costum de baie la 54 de ani: „Nu știu să folosesc filtre”. Cum se menține în formă / Galerie foto

Patul și canapeaua nu sunt singurele piese de lux din vila Adelei Popescu. Cada a fost 9.450 lei, în timp ce bateria căzii a fost 8.000 de lei.

Dormitorul copiilor este amenajat tot în nuanțe neutre, cu excepția patului-cactus și a covorului galben.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată casa în care locuiesc Adela Popescu și Radu Vâlcan

Sursă foto: Captură Youtube, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton