Cum arată vila de lux în care s-au mutat Alina și Ilan Laufer: „Ne place să schimbăm peisajul”

.

Alina și Ilan Laufer și-au făcut o casă la Cornu, dar și-au terminat și vila din Băneasa în care vor locui de acum încolo.  Alina e mulțumită că noua locuință e aproape de grădinița gemenilor, Davina și Nathaniel. Ba mai mult, cei doi au un dormitor extrem de spațios, unde se vor putea juca în voie.

Alina și Ilan Laufer au dat anul trecut vila din Corbeanca pe un apartament și erau încântați de mutarea făcută, dar nu s-au oprit aici.

Alina și Ilan Laufer s-au mutat de opt ori în 10 ani de mariaj

„M-am mutat în casă nouă, sunt fericită! Suntem experți în mutat. În cei 10 ani împreună ne-am mutat de 8 ori, dar ne place lucrul ăsta și sperăm că acum este definitiv, deși  acest pentru totdeauna este relativ, pentru că noi suntem o familie și ne simțim bine oriunde ne mutăm împreună. Viața ne face să ne relocăm și să ne adaptăm mereu, oriunde ne mutăm și ne aflăm.

Cel mai important la această mutare este că avem grădinița la două minute distanță de casă. Chestia asta cu mutările este o pasiune pe care nu pot să  descriu, încerci să fie totul pentru totdeauna, dar nu știi dacă o să fie, așa e la noi cu mutatul. În România, atunci când se mută lumea, toți sunt obișnuiți să rămână acolo pentru totdeauna, chiar dacă nu e așa. Nouă ne place să ne mutăm des și să schimbăm peisajul”, a mărturisit Alina Laufer, conform Click.ro.

Citeşte și: Alina Laufer și soțul ei, între afaceri și viața cu trei copii: „Eu mă ocup de partea administrativă în casă, Ilan se ocupă să fie bani” / Exclusiv

Citeşte și: Ilan și Alina Laufer, epuizați de rolul de părinți: „Am ajuns la capătul puterilor!”

„În 10 ani se poate schimba întreaga lume, dar noi am reușit să ne menținem dragostea vie”

Alina și Ilan au împlinit în urmă cu două luni 10 ani de mariaj. Omul de afaceri a vorbit atunci despre sentimentele puternice ce îi leagă.

“10 ani de căsnicie alături de tine, scumpa mea soție! Felicitări până la cer! În 10 ani se poate schimba întreaga lume, dar noi am reușit să ne menținem dragostea vie. Familia noastră e cea mai mare realizare din această viată. La mulți ani cu bucurie, scumpa mea soție”, a fost mesajul postat de Ilan pe o rețea de socializare.

Citeşte și: Controversele născute după ce Andreea Bănică s-a pozat cu actrița Michelle Rodriguez într-un magazin din Italia

Citeşte și: Ioana Ginghină se relaxează înainte de cununia cu Cristi Pitulice în Austria: „Sunt pregătită să supraviețuiesc cu struguri și vin”

„Davina vorbește foarte bine, dar ne dovedește pe toți”

Alina și Ilan Laufer sunt solicitați din plin de gemeni, dar momentele pe care le petrec împreună sunt de neegalat.

„De obicei, venim împreună în parc și atunci ne împărțim, eu un copil, el cu altul.. El se duce după cel mai activ. Au făcut doi ani gemenii deja și mă surprind de fiecare dată, fie cu câte o poznă, fie cu câte un cuvânt nou. Davina vorbește foarte bine, dar ne dovedește pe toți. Este cea mai activă. Nu rezist mai mult de jumătate de oră cu ei în casă. Nu sunt cuminți deloc, poate alți copii sunt. După un sfert de oră cu ei, arată casa noastră ca și când ar fi fost prăduită”, mai spune Alina.

Foto: Facebook, Click

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton