Cum arată vila de lux a Cătălinei Grama (Jojo) și a lui Paul Ipate. Actrița s-a ocupat de amenajare

.

Cătălina Grama Jojo (43 ani) și Paul Ipate (39 ani) locuiesc într-o vilă luxoasă din zona Otopeni. Cei doi locuiesc în superba casă împreună cu copiii lor, Zora și Achim. Îndrăgiții actori, care s-au căsătorit anul trecut în Italia, și-au cumpărat locuința în urmă cu aproape patru ani. Cum arată interiorul casei de vis a lui Jojo și Paul.

Cum arată vila de lux a Cătălinei Grama și a lui Paul Ipate

Cătălina Grama (Jojo) și Paul Ipate trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape 9 ani, iar anul trecut au decis să devină soț și soție. Cei doi au împreună o fetiță, Zora, dar locuiesc împreună și cu Achim, fiul pe care actrița îl are dintr-o altă căsnicie și pe care Paul îl crește ca pe propriul copil.

Timp de câțiva ani, cei doi au locuit într-o casă superbă, însă au decis să își achiziționeze o locuință mai aproape de școala lui Achim.

Astfel, Jojo și Paul Ipate au găsit casa visurilor lor din a două încercare, iar actrița a fost cea care s-a ocupat de amenajare.

Noi am mai stat aici în Otopeni, am stat în chirie. Ne-am îndrăgostit foarte tare de locul ăsta. Inițial am venit aici pentru că școală și Achim. Ne plac comunitățile mici, oamenii se știu între ei, sunt mai atenți, cu un spirit civic mai dezvoltat. M-am întâlnit cu Cătălina, am decis să ne mutăm împreună și am stat în Lucianca, casa de după Crevedia, o casă foarte frumoasă. Apoi a venit momentul Achim cu școala și am decis că cel mai bine e ca băiatul nostru să meargă pe jos la școală”, a afirmat Paul Ipate.

Citește și: De ce evită Paul Ipate și Cătălina Grama – Jojo să lucreze împreună: „Eu vreau să protejez foarte mult relația” / Exclusiv

Citește și: Cătălina Grama – Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit religios. Ce semnificație specială are verigheta aleasă de actor / Exclusiv

Cei doi actori au decis să-și deschidă ușile casei lor pentru cei de la Storia și au prezentat cadre din interiorul vilei lor de lux.

„Tot ce vedeți aici este meritul Cătălinei. Noi ne-am dorit minimalist, dar ne-am dat seama că nu putem chiar minimalist, cu copiii. Are accente scandinave, ne-a plăcut zona asta pe negru, simplu, combinația de metal cu lemn, sârme. Mi-am dorit să am același film pe care îl am când merg în vacanță. De aia și canapeaua din living e atât de mare, vreau să te oblig să te întinzi, să te simți bine, ca la tine acasă”, a mai spus actorul.

Cum arată camerele copiilor

Paul Ipate și Cătălina Grama au dezvăluit că deasupra potului matrimonial au pus o tablă cu mai multe mesaje inspiraționale. De asemenea, ei le-au arătat fanilor cum arată bucătăria, dar și dressingul, care a fost realizat de un prieten de-al lor, tâmplar de meserie.

„În bucătărie vin și stau cu gândurile mele, iar în mansardă este locul meu. Vreau să îmi fac o colecție de viniluri pe care să o las moștenire copiilor. Dressingul este făcut de un prieten foarte bun, este din stejar. Aici am și tradus o piesă, este un spațiu de lucru extrem de bun. E foarte bine antifonat și atunci copiii nu aud, aici chiar e liniște”, a mai spus Paul Ipate.

Citește și: Cum s-au cunoscut Jojo și Paul Ipate. „Nu a fost dragoste la prima vedere”

Citește și: Ce fel de mamă este Nicole Cherry: „Am un caracter care nu m-a doborât”. Vrea să depășească granițele țării cu muzica ei / Exclusiv

Cât despre camerele celor doi copii, actorii spun că fiecare a avut câte ceva de spus și au decis să le îndeplinească dorințele.

„Zora și-a dorit un tapet cu lună, i l-am pus pe Micul Prinț. Am făcut camere separate pentru că eu cred în intimitatea fiecărui om, indiferent cât de mic este. Și la baie le-am pus două chiuvete, să aibă fiecare chiuveta și oglinda lui, să nu se mai certe. În camera lui Achim, puștiul și-a dorit tot un tapet cu lună, are această tablă pe care se joacă sau își face temele”, a dezvăluit Paul Ipate.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată vila luxoasă în care locuiesc Cătălina Grama și Paul Ipate

Sursă foto: Captură Youtube

Vezi pe Libertatea Rezultate Evaluare Națională 2024 – notele pe județe și cum poți face contestație la notele de la Evaluare!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton