Cum arăta Theo Rose înainte să devină celebră. S-a lansat în muzică la 4 ani, sub îndrumarea surorii ei

.

Theo Rose este acum una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Nu are succes doar pe plan muzical, dar aceasta joacă deja într-un serial și și-a creat o comunitate impresionantă pe rețelele de socializare.

Artista, care formează un cuplu cu Anghel Damian de anul trecut, a devenit în luna iunie mamă pentru prima dată și deja a revenit pe platourile de filmare și pe scenă. Toată lumea o cunoaște pe Theo Rose din prezent, devenind o prezență constantă pe internet și pe micile ecrane, însă puțini știu cum arăta ea înainte de a deveni faimoasă.

Cum arăta Theo Rose înainte de a deveni cunoscută

Zilnic, Theo Rose primește complimente de la admiratorii săi, atât pentru aspectul ei, cât și pentru firea dezinvoltă. Cu părul lung și bogat, ochii mari și albaștri și o voce puternică, artista s-a făcut rapid remarcată și a debutat în muzică la vârsta de 4 ani.

„Am participat la festivaluri de folclor până la 11 ani, inițial de la 4 până la 10 ani am cântat doar muzică populară. După care, la îndemnul domnului Valeriu Lazarov, am început să cânt muzică ușoară”, spunea ea în urmă cu câțiva ani.

Cu toate că a cochetat întotdeauna cu muzica, Theo, pe numele ei adevărat Theodora Maria Diaconu, și-a lansat primul album în anul 2013, când avea 16 ani.

Atunci, Theo era doar o adolescentă de liceu, cu vise mari, cu chip senin și ochi strălucitori. Încă de atunci Theo își purta părul lung și era o persoană care atrăgea prin simplitatea și ambiția ei.

Tot în 2013 a început și proiectul Theo Rose și atunci artista a postat primele imagini pe paginile de socializare.

Theo Rose își făcea fotografii la școală, pe stradă și acasă și apoi le posta pe Facebook. Și întotdeauna internauții aveau doar cuvinte de laudă la adresa ei, cu toate că atunci nu era cunoscută.

Pe 8 august Theo Rose a împlinit 26 de ani, iar câțiva prieteni de-ai artistei au postat imagini cu ea de la începutul carierei sale, permițându-ne să aruncăm un ochi în spatele proiectului „Theo Rose”.

Citește și: Theo Rose, dezvăluiri despre noul sezon al emisiunii „Vocea României”: „Nu o să vă vină să credeți” / Video

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian au angajat bonă pentru fiul lor. Artista împlinește 26 de ani și a început ziua la salon / Video

Sora ei a fost cea care a ajutat-o pe plan muzical

Raluca Diaconu, sora mai mare a lui Theo a fost cea care a îndrumat-o și a ajutat-o să dobândească cunoștințele necesare pentru a putea merge pe acest drum.

„M-am născut în Prahova, în comuna Izvoarele. Sora mea mai mare m-a îndreptat către muzică, ea și-a descoperit dorința de a cânta, de a fi artistă, pe la 16 ani. Părinții mei n-au fost deschiși în alegerea asta pe care am luat-o, pentru că fiind la țară, șansele să ajungi mare artistă erau minime”, a povestit Theo Rose în urmă cu ceva timp.

„Nu puteai ajunge să cânți la evenimente. Există multe exemple în jurul nostru, dar nu-ți închipui că poți fi chiar tu unul dintre aceia care au succes. Pe mine ai mei m-au susținut din răsputeri, dar pe sora mea nu, la începuturile ei, când și-a dorit să cânte. N-au fost întru-totul de acord cu ideea asta”, a mai spus artista citată de Click.

Cu sora sa mai mare drept model, Theo a avut parte de susținere și de ajutorul Ralucăi atunci când a ales să studieze muzica.

„Până când ea a început să se descurce singură, nu a mai avut nevoie de susținere, le-a arătat că merge într-o zonă curată și că lumea asta nu este așa cum își închipuie ei. După care eu, când am ales la fel, muzică, părinții m-au lăsat pe mâna soră-mii și ea s-a ocupat de tot ce ține de cultură muzicală, îndrumarea către o tehnică vocală bună, și mă rog, tot ce au însemnat festivaluri de muzică sau pregătirea pentru ele”, a dezvăluit cântăreața.

Citește și: Anghel Damian împlinește 32 de ani. Theo Rose, imagini adorabile cu fiul și iubitul ei

Citește și: Theo Rose, prinsă între concerte și filmările de la „Clanul” și „Vocea României”: „O să mă mai întâlnesc cu copilul meu când o avea 18 ani” / Video

Visul spulberat al lui Theo Rose

Deși acum are un rol important în serialul de succes „Clanul” de pe Pro TV, Theo Rose a crezut, în urmă cu câțiva ani, că nu va mai avea niciodată șansa de a ajunge actriță. Și asta pentru că a ratat ocazia de a da la actorie.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, iubita lui Anghel Damian a povestit cum, din cauza traficului, nu a mai putut intra la examenul de admitere.

„Eu am ales la momentul ăla să fac actorie pentru că simțeam că am terminat cu noțiunile muzicale. Adică nu aveam ce să fac cu atât de multă teorie muzicală. Oricum am uitat mere parte din lucrurile pe care le-am învățat în liceu deja. Nu-mi trebuie atâta muzică, eu când mă apuc să cânt nu mă întreabă nimeni ce note am luat”,  spunea atunci artista.

Deși spera să aibă ocazia să arate că poate deveni o actriță de succes și că are toate atuurile pentru a merge pe acest drum, Theo Rose nu a mai fost primită în sala de examene.

„Am plecat de acolo plângând, m-am oprit la prima biserică, plângeam cu suspine, era visul meu năruit”, a mai povestit artista.

Atunci, Theo a decis să înscrie la Universitatea Spiru Haret, tot la actorie. Însă nici acolo nu a avut noroc. Secția de actorie a fost desființată, iar ea a fost repartizată la muzică.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arăta Theo Rose înainte de a deveni faimoasă

Sursă foto: Facebook, Instagram, Captură Youtube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton