Cum arată Stephanie Rose Bongiovi, fiica lui Jon Bon Jovi. Tânăra se pregătește de nuntă, la 11 ani de la supradoza de droguri

.

Jon Bon Jovi a confirmat că fiica sa Stephanie Bongiovi se căsătorește după ce a făcut aluzie la nunta tinerei, la începutul acestui an, când a lansat teaserul unui cântec de nuntă. Fata cea mare a artistului a ales să păstreze distanța de lumina reflectoarelor în ultimii ani și nici ea, nici tatăl ei, nu au dezvăluit public numele logodnicului său.

Fiica cea mare a lui Jon Bon Jovi se căsătorește

În urmă cu două luni, Jon Bon Jovi a sugerat că Stephanie se va îndrepta spre altar atunci când a spus că a scris o piesă pentru ea numită „Kiss The Bride”.

Acum, starul rock a anunțat oficial că fiica lui este logodită și că el a compus melodia pentru viitoarea ei nuntă.

„Am scris o mică melodie când avea cinci ani, numită I Got The Girl, pe un album numit Crush, care avea pe el It’s My Life. Acum are 30 de ani și se căsătorește. Clipești din ochi și lucrurile acestea se întâmplă”, a declarat Jon Bon Jovi în emisiunea This Morning de la ITV, potrivit Daily Mail.

Kiss The Bride a fost scris pentru viitorul album al lui Jon, Forever, care este programat să fie lansat anul acesta, la o dată care încă nu a fost anunțată.

„Și așa că există o melodie numită Kiss The Bride pe disc, care este un citat emoționant pentru mine, ca tată”, a spus el emoționat.

Citește și: Fiul lui Jon Bon Jovi s-a logodit cu Millie Bobby Brown, actrița din „Stranger Things”

Citește și: Care este numele adevărat al lui Jon Bon Jovi. Internauții, uimiți de descoperire

El a vorbit despre această piesă pentru prima dată în februarie, când a spus: „Există o melodie pe noul meu disc pe care am scris-o pentru fiica mea și ea nu a auzit-o încă. Se numește Kiss The Bride. Vă promit că este cântecul de nuntă al următorilor 100 de ani”.

Jon Bon Jovi are patru copii, Stephanie, Jesse, 29 de ani, Jake, 21 de ani și Romeo, 20 de ani, cu soția sa Dorothea Hurley, cu care este căsătorit din 1989.

Cine este Stephanie Rose Bongiovi

Primul copil al lui Bon Jovi s-a născut pe 31 mai 1993, în New Jersey. Din momentul în care a veit pe lume, Stephanie a fost lumina vieții artistului. De fapt, el a scris melodia sa de succes „I’ve Got the Girl” despre fiica lui. Ea a dansat pentru prima dată pe melodie cu tatăl ei pe scenă când avea 7 ani, dar a făcut o apariție surpriză în timpul spectacolului său din februarie 2017 din Las Vegas pentru a împărtăși un alt moment special cu tatăl ei.

Stephanie a rămas în mare parte în afara luminilor relfectoarelor din anul 2012, când a suferit o supradoză de heroină la vârsta de 19 ani la Hamilton College din nordul statului New York.

Citește și: Prințul Louis împlinește 6 ani. Dezvăluirea făcută de Prințul William, în timp ce Kate Middleton urmează tratamentul pentru cancer

Citește și: Victoria Beckham, într-o rochie transparentă la aniversarea de 50 de ani. Motivul pentru care nora ei, Nicola Peltz, n-a participat la eveniment

Atunci, ea a fost descoperită inconștientă în camera ei de cămin împreună cu un coleg, dar amândoi au reușit să supraviețuiască.

Deși au fost acuzați de posesie de droguri, acuzațiile au fost retrase din cauza unei legi din New York care protejează persoanele care suferă de supradoză și acceptă să le fie acordat ajutor.

La scurt timp după aceea, Jon a discutat sincer despre „tragedia” care s-a întâmplat cu familia lui, dar a promis că „vom trece peste asta”, într-un interviu pentru FOX 11 Los Angeles.

El a mărturisit că a fost orbit de „declinul brusc și abrupt” al lui Stephanie, după ce „se descurcase grozav” la universitate.

Un an mai târziu, Stephanie părea sănătoasă și veselă în timp ce își însoțea familia la Gala Winter Whites organizată de Prințul William în scop caritabil, la Palatul Kensington.

În prezent, Stephanie Rose Bongiovi lucrează ca operator de cameră la emisiuni TV. Aceasta a avut o apariție publică rară alături de mama și tatăl său la gala MusiCares Person of the Year, în februarie 2024, unde Jon Bon Jovi a fost onorat pentru activitatea sa filantropică.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Stephanie Rose Bongiovi

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton