Cum arată singurul fiu al Nadiei Comăneci și al lui Bart Conner. Dylan Conner a împlinit 18 ani

.

Dylan Conner, fiul Nadiei Comăneci și al lui Bart Conner, a împlinit 18 ani și a fost sărbătorit cu fast de familia sa, dar și de nașa lui, Anastasia Soare. Femeia de afaceri a fost și cea care i-a organizat petrecerea finului ei, care a ajuns la vârsta majoratului.

Dylan Conner, fiul Nadiei Comăneci a împlinit 18 ani

Nadia Comăneci s-a mutat în Statele Unite ale Americii în anul 1989 și s-a stabilit în Oklahoma, unde și-a întemeiat o familie cu fostul gimnast Bart Conner. Tot acolo s-a născut și singurul ei fiu, Dylan, care acum a ajuns la vârsta majoratului.

Băiatul a fost botezat de Anastasia Soare, buna prietenă a gimnastei, fondatoarea companiei „Anastasia Beverly Hills”. Aceasta a fost cea care i-a organizat în casa sa, o petrecere de neuitat lui Dylan, în ziua în care acesta a împlinit 18 ani.

„A fost un eveniment foarte frumos organizat. Eu am fost destul de emoţionată. Parcă ieri îi făceam botezul, iar astăzi este un bărbat în toată puterea cuvântului. Trec anii pentru fiecare dintre noi şi realizăm asta atunci când ne vedem copiii mari” a spus Nadia Comăneci pentru Orange Sport.

Anastasia Soare a distrribuit în mediul online imagini de la petrecere.

„Celebrând majoratul lui Dylan cu Nadia Comăneci și Bart Conner- cei mai buni părinți! Mulțumesc pentru că m-ați ales să fiu nașă- o zi plină de iubire, bucurie și familie!”, este mesajul care a însoțit fotografiile de la majoratul lui Dylan Conner.

Citește și: Acasă la Nadia Comăneci. Imagini spectaculoase din locuința „Zeiței de la Montreal”, din SUA

Citește și: Nadia Comăneci și-a făcut primul tatuaj la 62 de ani. „Este un design creat special pentru mine! Mi-am dorit ceva unic!”

Tânărul trăiește o frumoasă poveste de dragoste

Dylan are și o iubită frumoasă, cu care se mândrește. Tânăra a fost invitată și la ziua lui de naștere, unde a purtat o rochie mini, roșie, care i s-a potrivit de minune.

Scarlett a zâmbit fericită lângă iubitul ei, în fotografia de grup distribuită în mediul online. Cum Dylan este o persoană discretă în mediul online, fata este cea care obișnuiește să publice fotografii în care apare în brațele iubitului ei pe care îl numește deseori „bărbatul meu preferat”.

Într-un interviu mai vechi, Nadia Comăneci spunea despre băiatul ei: „L-am lăsat să-și aleagă singur ceea ce dorește să facă, fără ca eu sau tatăl lui să-l influențăm. Am fost însă mereu alături de el și de fiecare dată am avut grijă să ne facem programul în așa fel încât cel puțin unul dintre noi să rămână acasă cu el”.

Citește și: Raluca Bădulescu, apariție incendiară, cu sânii la vedere, la 49 de ani. Cum s-a fotografiat vedeta

Citește și: Connect-R, dezvăluiri dureroase despre lipsurile din adolescență: „Am luat mâncare de la cantina socială. Erau lături!”

Nadia Comăneci a cunoscut-o pe iubita fiului ei și spune că se potrivesc.

„Se înțeleg foarte bine și asta mă bucură cel mai mult. Sunt colegi de școală”, a precizat Nadia Comăneci pentru prosport.ro cu privire la relația unicului său fiu.

Fosta gimnastă și familia ei va fi prezentă anul acesta la Jocurile Olimpice de la Paris pentru a susține sportivii români.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată fiul Nadiei Comăneci, la vârsta de 18 ani

Sursă foto: Instagram

Vezi subiectele la proba la matematică la Evaluare Naţională 2024, iar de la ora 13.00, rezolvarea subiectelor la matematică – Evaluare Naţională 2024!

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton