Cum arată și cu ce se ocupă Sorin Mitrea după ce s-a retras din muzică. Trupa Ro-mania s-a reunit după 23 de ani, la MasterChef 2024

.

Sorin Mitrea, fost membru al trupei Ro-mania, a revenit în atenția publicului, la mai bine de 20 de ani de când a renunțat la muzică. Îndrăgita formație a anilor 2000 s-a reunit în platoul MasterChef, după 23 de ani. În prezent, acesta are o meserie cu totul deosebită, la fel ca foștii lui colegi.

Cu ce se ocupă Sorin Mitrea, după ce a părăsit formația Ro-mania

Sorin Mitrea a devenit cunoscut în urmă cu peste 20 de ani, când a intrat în formația Ro-mania. În anul 2001, trupa s-a destrămat, iar fiecare membru a mers pe drumuri diferite. Sorin este acum căpitan de barcă și a venit la MasterChef unde le-a pregătit celor trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, Supă Tom Kha Gai.

Fostul artista a mărturisit că nu a renunțat de tot la muzică, dar o face în studioul lui de acasă. Pe timpul verii este skipper, iar iarna spune că îl ajută pe tatăl lui în service-ul auto al familiei. Visul sau este să deschidă un local mic și cochet, în care să gătească cu ingrediente proaspete.

„M-am dus pe barcă. M-am regăsit. Nu prea am mare lucru de spus despre muzică. Nu m-a mai mulțumit, am vrut altceva. Eu m-am retras din muzică prin 2003. Mi-e foarte dor să cânt, dar altceva. Încă fac muzică, am un studio acasă, creez, compun, doar că nu mai trimit melodiile la radio. Le țin pentru mine, dansez în casă”, a povestit Sorin Mitrea, la MasterChef.

Citește și: Cum arăta Gina Pistol în 2013 când a concurat la MasterChef România, emisiune pe care o prezintă acum la Pro TV / Galerie foto

Citește și: Cine este Eliza Retevoescu de la MasterChef 2024. Gătește cele mai bune deserturi

Fostul artist le-a pregătit juraților o supă asiatică de pește cu care a reușit să obțină șorțul mult dorit, convingându-i pe Sorin Bontea și Florin Dumitrescu că merită o șansă, în timp ce Cătălin Scărlătescu l-a sfătuit să rămână pe barcă și să-l lase pe el să se ocupe de gătit.

Trupa Ro-mania s-a reunit după 23 de ani

Cei care au venit să-l susțină la audiții au fost foștii colegi de trupă, cu care nu s-a mai văzut de 23 de ani.

„Astăzi ne-am revăzut prima dată după 23 de ani. E prima dată când suntem toți trei în același loc”, a dezvăluit Sorin Mitrea.

Aceștia au precizat că s-au despărțit prieteni, dar nu au mai avut ocazia să se revadă în toți acești ani.

„Ne-am despărțit în termeni foarte buni, doar că fiecare și-a urmat propria viață. În momentul de față sunt IT-ist”, a precizat Cătălin Voicu.

Citește și: Cine este Cristian Tomescu de la MasterChef 2024. Tragedia care i-a schimbat viața în 2008

Citește și: Cum a reuşit Gina Pistol să slăbească 15 kilograme în doar 5 săptămâni. Ce mănâncă prezentatoarea de la MasterChef într-o zi

Pe de altă parte, Ionuț Voicu a dezvăluit că el a rămas în domeniul muzical și se ocupă, în prezent, cu producție audio și producție video.y

În platoul emisiunii MasterChef a intrat și iubita lui Sorin Mitrea, care a vrut să fie alături de partenerul ei în aceste clipe importante pentru el.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată în prezent Sorin Mitrea și foștii lui colegi din trupa Ro-mania

Sursă foto: Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton