Cum arată și cu ce se ocupă fratele Paulei Seling: ”Îți mulțumesc pentru că mi-ai purtat de grijă”

.

Paula Seling a avut întotdeauna o relație apropiată cu fratele ei, Paul. Au fost uniți de pasiunea pentru muzică și de iubirea pe care o au unul pentru celălalt. Și-au purtat de grijă și s-au susținut și în momentele mai complicate.

Artista și-a serbat, în urmă cu câteva zile, fratele, iar mesajul portat pe o rețea de socializare vorbește despre relația frumoasă pe care o au. Deși este de profesie arhitect, Paul a iubit întotdeauna muzica.

Paula Seling și-a sărbătorit fratele

„E ziua ta, Paul Seling, fratele genial, inspirația mea, aspirația mea, atât de creativ și de darnic. Îți mulțumesc pentru toate orchestrațiile geniale ce m-au adus în fața publicului, pentru că mi-ai purtat de grijă și m-ai protejat pentru a fi azi ceea ce sunt.

Un cadou perfect pentru el este să dați like paginii lui și să ascultați muzica pe care el o produce. La mulți ani, Paul. Te iubesc!”, a scris Paula Seling, pe o rețea de socializare.

Citeşte și: „E o dovadă de iubire”. Paula Seling a dezvăluit de ce a divorțat, de fapt, de Radu Bucura

Citeşte și: Vedetele care au închis ochii la infidelitatea partenerului și au mai dat o șansă relației: “A meritat să fie iertat”

„Chiar și când viața a fost nesuferită cu el, mi-a fost, tot mie, alături”

Artista recunoaște că fratele ei i-a fost mentor și i-a sărit întotdeauna în ajutor cu un sfat. „Chiar și când viața a fost nesuferită cu el, mi-a fost, tot mie, alături. A scris piese, mi-a făcut coveruri de albume, m-a sfătuit cu ce să mă îmbrac în emisiuni, când abia pășeam pe scenă și habar nu aveam pe ce lume trăiesc, la începuturi și, cel mai important, m-a făcut să îmi doresc să fiu ca el, pentru că el e genialul din familie, face totul excelent, repede și ușor”, precizează Paula Seling.

Citeşte și: Vedete care au făcut facultatea când erau deja celebre: „Am rămas cu acest vis neîmplinit”

Citeşte și: 10 vedete din România hărțuite sexual. „Regizorul mi-a spus: «Tu știi că eu fac filmul ăsta doar ca să te văd goală?»”

Paula Seling, despre fratele ei: „E artist, e arhitect, e muzician, e om bun și extrem de talentat”

Artista are multe amintiri cu cel ce i-a călăuzit pașii. „Cine nu are un frate mai mare poate nu știe cum e să simți că, la școală, cineva se uită să vadă dacă e totul ok, în pauze, dacă ar putea fi, cineva, rău cu mine, dacă râd sau dacă sunt prea puțin veselă.
E artist, e arhitect, e muzician, e om bun și extrem de talentat în orice își propune sa facă”, mai spune artista despre fratele ei.

Paula Seling: „Am crescut într-o familie foarte corectă”

Artista a vorbit întotdeauna cu căldură despre familia frumoasă din care face parte și principiile frumoase ce i-au fost insuflate. „Eu am crescut într-o familie foarte corectă și mama mi-a dat sfaturi mereu să fiu sinceră, și cu ceilalți, și cu mine, dar să fiu elegantă, diplomată și să încerc întotdeauna, dacă nu am ceva bun de spus despre o situație sau despre o persoană, atunci mai bine să nu spui nimic. Ăsta este un sfat pe care mi l-a dat.

Mai este că familia e totul și e foarte important să îi dăruiești totul. Mama mea fiind de-o forță și de-o dăruire pentru familie, cum rar ai putea să vezi. Și lucruri de omenie. Iubirea este foarte importantă într-o familie”, a dezvăluit Paula Seling, la Fresh By Unica. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton