Cum arată și cât costă cazarea în locaţiile din Toscana în care s-au distrat Smiley şi Gina Pistol, Radu Vâlcan și Adela Popescu, Irina și Răzvan Fodor. Imagini de vis

.

Pentru că agitația vieții publice poate deveni copleșitoare, trei dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc au decis să ia o pauză și să se refugieze în liniștea pitorească a Toscanei, Italia. Smiley și Gina Pistol, Radu Vâlcan și Adela Popescu, împreună cu Irina și Răzvan Fodor, s-au bucurat de o vacanță binemeritată, unde au avut ocazia să îmbine relaxarea cu explorarea unor locații de vis. Mai mult decât atât, această escapadă a venit și pe fondul apropierii lor recente, după ce au devenit parteneri de afaceri, deschizând împreună un hotel în Vama Veche.

Cum arată și cât costă locurile în care au fost în vacanță Smiley și Gina Pistol, Radu Vâlcan și Adela Popescu, Irina și Răzvan Fodor?

Villa il Pozzo se numără printre destinaţiile de vis pe care Smiley și Gina Pistol, Radu Vâlcan și Adela Popescu, Irina și Răzvan Fodor le-au ales, fiind situată în pitoreasca localitate Certaldo. Această locație le-au oferit o atmosferă tradițională toscană, combinată cu facilități moderne care le-a asigurat un sejur confortabil și memorabil.

Aici, grupul de prieteni a putut să se bucure de priveliștile spectaculoase ale dealurilor Toscanei, în timp ce se relaxau în grădina generoasă sau la piscina în aer liber.

Citeşte şi: Cine îi ajută pe Gina Pistol și Smiley în creșterea fetiței lor, Josephine, după începerea filmărilor pentru MasterChef România: „Am avut câteva experiențe neplăcute” / Exclusiv

Citeşte şi: Ce le gătește Gina Pistol lui Smiley și fiicei lor, Josephine: „Fac varianta mai sănătoasă” / Exclusiv

Prețurile pentru un sejur aici variază între 7.510 și 8.988 de lei pentru trei nopți, în funcție de tipul de apartament ales, potrivit booking.com. Deși prețurile pot părea ridicate, luxul și intimitatea oferite de această vilă sunt incontestabile. Aceasta dispune de toate facilitățile necesare, inclusiv piscină și parcare privată. Unitățile sunt dotate cu bucătărie complet utilată și aer condiționat, iar unele apartamente au și balcon sau grădină.

În liniștea rurală a Certaldo, cele trei cupluri au ales să se bucure de o locaţie și mai exclusivistă, după cum se poate vedea în materialele postate pe conturile lor de socializare. Este vorba de Villa San Michele, A Belmond Hotel din Fiesole, aproape de Florența. Această vilă este renumită nu doar pentru luxul său, dar și pentru istoria bogată, fiind un loc de refugiu pentru mulți artiști și celebrități internaționale, potrivit booking.com.

La Villa San Michele, Smiley și Gina Pistol, Radu Vâlcan și Adela Popescu, Irina și Răzvan Fodor au fost tratați ca niște adevărate celebrități. Hotelul de cinci stele le-a oferit absolut tot ce au avut nevoie pentru a se putea relaxa, inclusiv o piscină în aer liber, un centru de fitness și o grădină superbă, fiind ideale pentru momentele de meditaţie.

Costurile de cazare la această vilă încep de la 8.152 de lei pe noapte pentru o cameră superioară și pot ajunge până la 13.794 de lei pentru o suită cu grădină privată. Această locație exclusivistă se află la doar câțiva kilometri de celebrele atracții ale Florenței, precum Basilica di San Marco și Galeria Accademia.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan şi-au lăsat copiii acasă

Cele trei cupluri formate din Smiley și Gina Pistol, Radu Vâlcan și Adela Popescu, Irina și Răzvan Fodor nu au stat doar la soare și nu s-au rezumat doar la luxul vilelor, ci au explorat și împrejurimile Toscanei, savurând preparatele culinare locale la restaurante rafinate și bucurându-se de activități recreative în aer liber.

Fiecare zi a lor fost marcată de noi descoperiri și experiențe, iar poveștile acestor aventuri au fost împărtășite cu fanii lor prin intermediul rețelelor sociale, după cum puteţi vedea atât în galeria foto, cât şi în videoul de mai sus.

Citeşte şi: Ce nu vor face Radu Vâlcan și Adela Popescu niciodată împreună: „Ne știm limitele” / Exclusiv

Cei care au profitat la maximum de această „vacanţă a părinţilor” au fost Adela Popescu și Radu Vâlcan, fiind singurii care și-au lăsat copiii acasă. Ba mai mult, într-un comentariu amuzant pe Instagram, actriţa a glumit cu Andreea Bănică pe seama faptului că se află într-o vacanță „fără copii”, dar cu copiii altora.

„Păi mah girl, cum vine asta vacanța părinților cu copiii altora ?”, i-a scris Andreea Bănică.

„Cât timp nu sunt ai noștri…”, i-a răspuns Adela Popescu. 

Citeşte şi: Cum arată hotelul din Vama Veche deschis de Gina Pistol, Smiley, Irina și Răzvan Fodor, Radu Vâlcan și Adela Popescu. Cât costă o noapte de cazare

În schimb, Josephine, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol, și Diana, fiica de 12 ani a soților Fodor, au fost răsfățatele grupului, iar momentele petrecute împreună cu ele au fost imortalizate în numeroase story-uri pe Instagram.

Această vacanță în Toscana a fost mai mult decât o simplă evadare pentru Smiley și Gina Pistol, Radu Vâlcan și Adela Popescu, Irina și Răzvan Fodor. După cum se poate observa din materialele postate pe conturile lor de socializare, a fost un moment de reconectare, relaxare și distracție, departe de lumina reflectoarelor și de agitația cotidiană. Locurile în care s-au plimbat le-au oferit toate condițiile pentru a se simți speciali și răsfățați, iar prețurile acestor locații, deși semnificative, reflectă perfect calitatea experienței oferite.

Într-o perioadă în care timpul liber și momentele de calitate cu cei dragi devin din ce în ce mai prețioase, alegerea acestor destinații de lux din Toscana s-a dovedit a fi decizia perfectă pentru Smiley, Gina Pistol, Radu Vâlcan, Adela Popescu, Irina și Răzvan Fodor. Iar de la sine vorbeşte fiecare postare de pe Instagram prin care ne-a arătat nu doar frumusețea locurilor, ci și cât de fericiți sunt cu toții în această escapadă italiană.

Sursa foto: Instagram şi booking.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton