Cum arăta Romanița Iovan în tinerețe. Celebra creatoare de modă a sărbătorit 33 de ani de carieră

.

Romanița Iovan (59 ani) a sărbătorit 33 de ani de carieră cu o prezentare de modă spectaculoasă. Noua colecție a acesteia a fost prezentată la școala la care învață fiul ei, Albert, fiind urmărită de mai multe vedete. În urmă cu 33 de ani Romanița a decis să renunțe la cariera ei de model pentru a se dedica celei mai mari pasiuni ale sale: designul.

Romanița Iovan a sărbătorit 33 de ani de carieră

Romanița Iovan a revenit pe podium cu o colecție nou-nouță pentru a marca cei 33 de ani de carieră. A ales să își prezinte noua colecție la școala fiului ei, Albert, o locație inedită pentru o prezentare de modă.

Tema aleasă simbolizează dragostea pentru apă, iar dress code-ul a fost alb, negru și albastru.

„Primul show de modă solo în 13 ani”!, a scris Romanița Iovan pe Instagram, unde a publicat câteva imagini de la evenimentul desfășurat marți seară.

Avea doar 25 de ani când a decis să renunțe la modelling pentru a deveni creatoare de modă. Iar de atunci cariera ei a fost în plină ascensiune, creațiile ei fiind purtate și apreciate de mari vedete.

La evenimentul de aseară au fost alături de ea mai multe nume din showbiz, precum Nasrin Ameri, Octavia Geamănu, Oana Turcu și Cristi Brancu și Simona Pătruleasa.

Citește și: Romanița Iovan, gest impresionant pentru Irinel Columbeanu, în timpul Revoluției: „Printre gloanțe m-am dus” / Video

Citește și: De ce nu se căsătorește Romanița Iovan cu logodnicul ei, Iulian Gogan: „Sunt o femeie care și-a dorit carieră, copil”/ Exclusiv

Cum arăta creatoarea de modă la începutul carierei

Romanița Iovan și-a dedicat viața carierei sale mărturisind că de multe ori a lăsat pe plan secund viața personală.

Deși în liceu făcea handbal de performanță, întotdeauna a fost pasionată de croitorie.

„Aș încerca să creez un echilibru între profesie și viață personală. Cea mai mare parte din perioada de antreprenoriat, 32 de ani, mi-am dedicat-o acestei calități, în detrimentul vieții personale”, a afirmat Romanița Iovan în cadrul unui interviu acordat Unica.ro, când a fost întrebată ce greșeală nu ar mai repeta dacă s-ar afla la începutul carierei.

Citește și: Aşa arată casa de sute de mii de euro a lui Nea Marin. Imagini cu interiorul locuinţei juratului „Spash! Vedete la Apă”

Citește și: Cabral și Andreea Ibacka au sărbătorit 13 ani de căsnicie. Cum arătau în anul 2007, când s-au cunoscut

De asemenea, creatoarea de modă a povestit o întâmplare din vremea pe când era manechin.

„Am amintiri atât de multe și pline de emoție. Astăzi aș vrea să vă povestesc despre un coș imens de flori pe care l-am primit în culise, anonim, la una dintre primele mele prezentări, în anii ‘80. Una dintre colege a crezut că mi-a fost oferit de către iubitul ei și, de fiecare dată când eu eram pe scenă, draga de ea, rupea câte o floare. Bineînțeles că am aflat într-un final cine era personajul secret, clar nu iubitul ei, și ne-am amuzat împreună devenind, în timp, una dintre prietenele mele”, a dezvăluit Romanița Iovan.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arăta Romanița Iovan în tinerețe, la începutul carierei sale

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton