Cum arată Raluca Bădulescu fără perucă, la 49 de ani: „Trebuie să ştii să te iubeşti”/ Exclusiv

.

Raluca Bădulescu este o figură cunoscută în lumea modei şi a televiziunii din România şi se numără printre vedetele cărora nu le este teamă să experimenteze cu look-ul său. Fiecare apariţie a sa este un real spectacol vizual, iar un element esenţial al stilului ei constă în peruci. De la tunsori scurte la bucle lungi, de la culori naturale la nuanţe îndrăzneţe, jurata de la „Bravo ai stil” îşi schimbă frecvent coafura, motiv pentru care a generat multe speculaţii pe internet. Are sau nu are păr Regina Regească?

Are sau nu are păr pe cap Raluca Bădulescu?

Raluca Bădulescu a devenit un adevărat icon al modei datorită curajului ei de a experimenta stiluri noi şi de a se exprima liber prin apariţiile sale. De multe ori a declarat că pasiunea ei pentru peruci este o altă manifestare a spiritului său nonconformist, astfel că fiecare perucă pe care o poartă este o reală declaraţie de stil.

În cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Unica.ro, Raluca Bădulescu a mărturisit că nu are niciun criteriu de selecţie când vine vorba de achiziţionarea perucilor. Cât despre speculaţiile de pe social media legate de faptul că nu ar avea păr, jurata de la „Bravo ai stil” a dezminţit informaţia şi a precizat nu doar că are păr, are şi extensii.

Citeşte şi: Pe ce își cheltuie banii Raluca Bădulescu: „Eu nu sunt cu întreținerea la zi”. Dezvăluirile făcute de Ilinca Vandici

„Le vreau pe toate. Orice tunsoare, orice culoare, orice model. Ador perucile. Să nu ne înţelegem că eu nu am păr. Am păr, am şi extensii, dar e mai frumos să îmi pun o pleată aşa”, a spus Raluca Bădulescu pentru Unica.ro

Câte kilograme are acum Raluca Bădulescu

Întrebată despre mişcarea „Love Yourself”, în care oamenii sunt încurajaţi să se iubească şi să se accepte cu tot cu imperfecţiuni, Raluca Bădulescu a mărturisit că adevărata esenţă a mişcării constă în a trăi relaxat şi a emana energie pozitivă, atrăgând astfel oameni frumoşi în jur.

Cu o istorie personală marcată de fluctuaţii semnificative de greutate, de la 125 de kilograme la 49 de kilograme, Raluca Bădulescu a învăţat să se accepte şi să fie fericită cu ea însăşi, indiferent de aparenţă.

„Treaba asta cu „Love Yourself” este o chestie nouă, dar eu o ştiu de când eram mică. Pentru că eu am avut 125 de kilograme şi 49 kg, cât am acum. Eram bucuroasă cu mine, cum sunt şi acum, pentru că nu este vorba despre cum arăţi. Dacă știi să comporţi, dacă trăieşti relaxat, degaji energie bună, atragi oameni mişto în jurul tău. Indiferent că am avut mai multe sau mai puţine kilograme, aceeaşi viaţă am avut-o mereu. Trebuie să ştii să te iubeşti pe tine”, ne-a spus Raluca Bădulescu.

Citeşte şi: Cum arată extravagantul apartament în care Raluca Bădulescu stă cu chirie. „Plătesc 1.300 de euro pe lună!”

Citeşte şi: Raluca Bădulescu, ținută de 10.000 de euro la Elle Style Awards 2023. Ce ascunde vedeta în geantă: „La an nou, obiceiuri noi”/ Exclusiv

Ce complexe are Raluca Bădulescu

Cât despre, dacă are sau nu are complexe, Raluca Bădulescu a recunoscut că nu se încadrează în categoria celor care nu au, dar cu toate acestea, este de părere că abordarea lor cu umor şi autoironie este, de fapt, cheia.

„Regina Regească are momentele ei în care vrea să se ascundă sub pat, cu căţeaua în braţe. Atunci Regina Regească nu vrea să iasă pe stradă, că nu o recunoaşte nimeni. Am complexe, dar dacă ştii cum să acoperi, cum să le aranjezi… să mai ai şi o autoironie”, ne-a mai spus vedeta.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton