Cum arată proprietatea de 100 de milioane de euro, de la Lacul Como, pe care George Clooney a scos-o la vânzare

.

George și Amal Clooney renunță la vila de la Lacul Como. O persoană din anturajului starului din „Batman și Robin” susține pentru Page Six că acesta a scos-o la vânzare și cere 100 de milioane de euro.

Zvonurile că actorul vrea să vândă proprietatea există de ceva timp, dar abia acum tind să se concretizeze. Actorul e hotărât să se desparte de casa pe care o prefera atunci când era burlac.

George Clooney renunță la vila de burlac

Speculațiile despre vânzare datează încă din 2010, când se spunea că actorul se gândește să scape de vilă din cauza paparazzilor care se vântură prin zonă. Apoi, aceleași zvonuri au apărut din nou în 2015, la mai puțin de un an după căsătoria cu avocata Amal.

Citeşte și: George Clooney și soția lui, Amal, au întors toate privirile la Festivalul de Film de la Veneția. Cum s-au cunoscut

Citeşte și: George Clooney și Amal, la fel de eleganți și de îndrăgostiți pe covorul roșu, la Londra

„A primit o ofertă uriașă pentru vilă, pe care o ia în considerare”

„George iubește zona și oamenii care locuiesc acolo, dar este conștient de atenția pe care o primește atunci când se află în oraș. A primit o ofertă uriașă pentru vilă, pe care o ia în considerare, și ar urma să achiziționeze o altă proprietate, mai puțin accesibilă, într-o altă zonă din Italia”, a declarat atunci o sursă, pentru Page Six.

Citeşte și: George Clooney a mărturisit că a făcut o greșeală „prostească” de parenting cu gemenii lui

Citeşte și: Angela Gheorghiu și iubitul mai mic cu 22 de ani, un deceniu de dragoste: „E îngerul meu”

Citeşte și: De ce George Clooney nu îl poate juca pe James Bond

Soții Clooney au cumpărat proprietatea Domaine du Canadel din regiunea Provence din Franța în 2021, iar Amal preferă să stea acolo.

George Clooney a dat 10 milioane de dolari pe proprietate

George Clooney a achiziționat casa de la familia Heinz pentru 10 milioane de dolari, în 2002, ceea ce înseamnă că va obține un profit destul de mare dacă o vinde la prețul cerut.

Actorul nu stă însă rău la capitolul financiar. Pe lângă faptul că este un star de cinema de top, a vândut și celebrul său brand de tequila, Casamigos, pentru un miliard de dolari.

Între timp, George și Amal par să se bucure în continuare de luxoasa proprietate. Ei au fost văzuți acolo în timpul verii, dar și la restaurantele din zonă.

Citeşte și: Simona Țăranu a fost în Capri în același timp cu Michael Douglas și Catherine Zeta Jones. Ce a povestit despre prețurile restaurantelor / Exclusiv

George și Amal Clooney trăiesc o dragoste ca-n filme

George și Amal Clooney s-au logodit pe 28 aprilie 2014. Actorul a ascuns inelul de logodnă de 7 carate într-o cutie de chibrituri și a rugat-o pe Amal să o folosească pentru a aprinde mai multe lumânări. Într-un interviu, actorul a declarat că a stat 20 de minute în genunchi până când avocata i-a zis da, șocată fiind.

S-au căsătorit în septembrie 2014, la Veneția, în prezența familiei și prietenilor.

Foto: Profimedia



Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton