Cum arată penthouse-ul din resortul de lux la care Delia s-a cazat în Dolomiți. Are saună finlandeză și terasă panoramică

.

Delia (42 ani) a plecat într-o scurtă vacanță în Dolomiți, pregătită să exploreze noi vârfuri montane. Pasionată de călătorii și drumeții, artista profită de fiecare ocazie pentru a cunoaște locuri noi și să aibă experiențe pline de adrenalină. Ajunsă cu doar o zi în urmă la poalele lanțului muntos, vedeta le-a arătat fanilor ei cum arată locul spectaculos în care s-a cazat.

Cum arată hotelul în care Delia s-a cazat la Dolomiți

Delia a plecat zilele trecute spre Veneția fără soțul ei, Răzvan Munteanu, pregătită să descopere priveliștile spectaculoase oferite de natură, în această parte a lumii. După un drum plin de peripeții, artista a ajuns la hotel. Aici, cântăreața a fost fascinată de penthouse-ul în care a fost cazată, aflat în cadrul resortului montan de patru stele.

Pe lângă camerele spațioase și frumos amenajate, apartamentul oferă, de la fiecare fereastră, priveliști uimitoare asupra munților.

Penthouse-ul are două camere, un living, două băi, o saună și balcoane care oferă o priveliște de neuitat.

Citește și: Delia a făcut senzație la ziua lui Connect-R: „Mă îmbrac cu ce simt”. Imagini de la concertul de la Arenele Romane | Exclusiv

Citește și: 10 ținute virale purtate de Delia Matache. De la cagula cu coarne la jacheta de rafie / Galerie foto

„Aici mă săunez eu diseară. (…) Ăla este muntele pe care vreau să urc mâine. Nu-mi place că are puțină zăpadă, dar mă descurc”, spune Delia pe InstaStory, unde a prezentat apartamentul din cadrul resortului de la Dolomiți.

Cât costă o noapte de cazare în resortul de lux

Delia a ales să se cazeze în unul dintre cele mai bine cotate resorturi din Dolomiți. Artista și prietena cu care a ales să meargă în această călătorie s-au cazat în penthouse-ul acestui resort, iar prețul este unul pe măsură.

Suita luxoasă este situată la mansardă și are 100 m pătrați, în stil cabană. Potrivit descrierii de pe site-ul complexului turistic, penthouse-ul este acoperit complet cu lemn de epocă, are o cameră de zi confortabilă cu sobă tiroleză, canapea de relaxare și zonă de relaxare confortabilă.

Citește și: CRBL, despre motivul pentru care nu a mai vorbit cu Smiley: „Orgoliul nu ne-a lăsat să trecem peste asta”

Citește și: Cum au trăit vedetele meciul România – Ucraina, prima partidă de la Euro 2024 pentru „tricolori”. Loredana a lansat imnul neoficial al echipei naționale

Camera oferă priveliști cu vedere la Sasosngher, grupul Sella și platoul Pralongié. De asemenea, există un lounge de wellness privat cu saună finlandeză pe bază de plante, precum și o terasă panoramică acoperiră, cu hidromasaj.

Dar nu oricine își permite să stea în acest resort întrucât o singură noapte de cazare costă 699 euro, aproximativ 3478 lei.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată penthouse-ul de lux în care Delia stă în Dolomiți

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton