Cum arată părinții lui Răzvan Simion. Imagine rară cu mama și tatăl prezentatorului, la nunta cu Daliana Răducan

.

Răzvan Simion (43 ani) și Daliana Răducan (33 ani) s-au căsătorit sâmbătă, 8 iunie, în cadrul unei ceremonii discrete. Cei doi au fost însoțiți în această zi importantă de familiile lor, dar și de cei mai apropiați prieteni. De la eveniment nu au lipsit nici Ianca și Tudor, copiii matinalului din fosta căsnicie, și nici părinții prezentatorului de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Cum arată părinții lui Răzvan Simion

Răzvan Simion și-a dorit să aibă alături cei mai importanți oameni din viața lui în ziua în care a ajuns din nou la altar, de data aceasta la brațul Dalianei Răducan, femeia în brațele căreia și-a găsit liniștea după divorțul de Diana Simion și despărțirea de Lidia Buble.

Pe 8 iunie matinalul de la Antena 1 și Daliana Răducan au devenit soț și soție, sub privirile celor dragi. La nuntă au fost prezenți și părinții prezentatorului, care preferă să stea departe de luminile reflectoarelor. Deși fiul lor s-a mutat la București, iar fiica în Germania, soții Simion au rămas în Timișoara.

La nunta lui Răzvan, părinții acestuia au arătat impecabil. Domnul Simion a ales un costum negru cu cămașă albă și papion, în timp ce doamna Mariana a ales o rochie neagră, elegantă, pe care a accesorizat-o cu un colier fin.

Citește și: Cum a apărut Ianca, fiica lui Răzvan Simion, la nunta prezentatorului de la Neatza cu Daliana Răducan. Imagini spectaculoase de la eveniment

Citește și: Alimentul la care Răzvan Simion a renunțat pentru a se menține în formă: „Sevrajul a fost mai tare”

Răzvan Simion a profitat de ocazie pentru a face o fotografie alături de părinții săi, pe care a distribuit-o pe Instagram. Mai mult, prezentatorul de la Neatza a împărtășit cu fanii săi o fotografie-portret a mamei sale.

Prezentatorul vrea să își aducă părinții la București

Invitat în urmă cu ceva timp în podcastul lui Damian Drăghici, Răzvan Simion spunea că și-ar dori să își aibă părinții aproape, astfel că încearcă să îi convingă să se mute la București.

Citește și: Cum a rezistat prietenia dintre Dani Oțil și Răzvan Simion în ultimii 16 ani de „Neatza”: „Ne ținem de două principii” / Exclusiv

Citește și: Nicole Cherry, schimbare de look. Artista a renunțat la părul lung: „Ești superbă”

„Încerc să-i aduc la București, dau o șansă Capitalei. Eu am plecat din Reșița la Timișoara la școală, m-am însurat acolo. I-am adus pe părinții mei la Timișoara și când i-am adus, a venit oportunitatea cu Bucureștiul și m-am cărat la București. Sora mea s-a căsătorit și a plecat în Germania. Sunt singurei și vreau să-i aduc la București. Nu suportă marile orașe, de aia o să ne mutăm undeva pe lângă. Mama a fost cea care ne-a încurajat. Întotdeauna a zis: Bă, uite, voi, doi băieți de la Reșița, nu trebuie să rămâneți aici! Orașul ăsta vă va limita”, a dezvăluit Răzvan Simion.

Prezentatorul de televiziune a mai petrecut în ziua cea mare alături de Dani Oțil și soția acestuia, Gabriela Prisăcariu, care a îmbrăcat o superbă rochie argintie.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată părinții lui Răzvan Simion

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton