Cum arăta Oana Moșneagu în copilărie. Ce i-a cerut mamei ei după 25 de ani. „Chiar mi-ar fi fost drag să îl păstrez”

.

Oana Moșneagu (33 de ani) are cariera la care a visat întotdeauna, iar peste câteva câteva luni, mai precis în luna iunie, se căsătorește cu Vlad Gherman, bărbatul pe care crede că l-a așteptat întotdeauna.

Deși prezentul îi dă aripi, când nostalgia o copleșește, actrița se întoarce cu gândul la copilărie, la vremurile când lumea era a ei și speranțele erau mari.

Oana Moșneagu a postat pe rețelele de socializare o poză din acele vremuri de poveste. Îmbrăcată în costum popular, vedeta încerca să câștige pariul cu muzica la o serbare, semn că a avut întotdeauna o pasiune pentru domeniul artistic. Au trecut 25 de ani de la acest moment și multe lucruri s-au schimbat, Oana are acum alte trăsături, dar aceeași determinare de a duce fiecare trăire la capăt.

„Oare ce cântam aici? Nu îmi amintesc momentul, numai faptul că mama a dăruit cuiva costumul ăsta popular. Mi-aș fi dorit să îl am încă. Sau poate nu era al meu, poate l-a împrumutat și l-a dat înapoi după ce l-am purtat la serbarea asta. Chiar mi-ar fi fost drag să îl păstrez, să deschid o cutiuță și din ea să scot o părticică din copilăria mea, brodată manual cu fir aurit”, mărturisește Oana Moșneagu, pe o rețea de socializare.

„Chiar am întrebat-o pe mama cui a dat costumul, aș fi fost capabilă să îl cer înapoi”

Actrița recunoaște că ar dori să mai aibă o ie cu această broderie. Ba mai mult, chiar a încercat să găsească ținuta respectivă, dar crede că cea care i-a dat viață a înstrăinat-o.

„Am căutat ani de zile o ie cu lucrătura asta pe pânză topită. Chiar am întrebat-o pe mama cui a dat costumul, aș fi fost capabilă să îl cer înapoi după 25 de ani, dar după 25 de ani, ea nu mai știa răspunsul, și dacă l-ar fi știut… cine știe pe unde e ajuns?”, adaugă ea.

Citeşte și: Cum arată vila impunătoare în care locuiește Geanina Ilieș: „Aici pot să mă refugiez de stresul zilnic”

Citeşte și: Olga Barcari, primele declarații despre relația cu Cătălin Bordea și adolescența marcată de suferință: „Am fost un copil luptător”

Citeşte și: Marcela Fota s-a despărțit de iubitul mai tânăr cu 22 de ani?: „A fost o trăire care nu cred că a afectat pe nimeni, dimpotrivă”

Citeşte și: Adelina Pestrițu a împlinit 37 de ani. Cum a arătat la nunta cu Virgil Șteblea și ce ritual au în fiecare lună

„Mâine-poimâine mi se ridică fesa, se risipește celulita, ies pătrățelele la înaintare”

Oana Moșneagu și iubitul ei, Vlad Gherman, pun acum ultimele detalii la punct pentru nunta care se apropie. Actrița își dorește să fie la înălțime în ziua marelui eveniment, așa că până atunci își lucrează intens corpul și spune că se simte excelent. Oana Moșneagu respectă cu strictețe rutina de exerciții și are convingerea că în curând își va etala pătrățelele, iar celulita va dispărea.

„Lume, lumeee, m-am apucat de mișcare, și m-am și ținut, ptiu, să nu fiu de deochi. Ba chiar am zile când asta îmi dă o stare super bună! Mai să nu mă cred pe mine. Ptiu, că mâine-poimâine mi se ridică fesa, se risipește celulita, ies pătrățelele la înaintare, mă dau pe mâncat sănătate pe pâine și nu mă mai recunoaște nici mama.

Da’ mâine e mâine, azi e azi, timpul e relativ și momentan doar mă bucur că arăt și mă simt mai bine ca acum’ 6 luni și mai rău ca peste 6, sper. Numai să mă țin de treaba asta cu mișcarea, ceea ce vă doresc și vouă”, precizează Oana Moșneagu.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton