Cum arată noua vilă a Georgianei Lobonț. Fanii, uimiți de luxul din casă. „E palat! Nu ne mai săturăm de fală!”

.

Georgiana Lobonț și-a achiziționat o nouă locuință și a postat în mediul online câteva imagini cu interiorul casei. Cum va arăta noua vilă a Georgianei Lobonț când va fi finalizată?

În vârstă de 29 de ani, cântăreața spune că a cumpărat o vilă veche pe care a recondiționat-o complet după gustul ei și al soțului. Cei doi au apelat la ajutorul profesioniștilor, iar aceștia au transformat vechea casă într-o locuință de vis.

Georgiana Lobonț, imagini cu noua casă: „Până a ajunge la ‘gata’ mai avem de parcurs niște etape!”

Vila artistei încă nu este finalizată complet, dar primele imagini din proiectul de design interior au fost deja publicate de Georgiana Lobonț.

Din fotografiile postate pe contul de Instagram al cântăreței se poate observa că locuința va fi amenajată cu piese de mobilier moderne, iar luxul este cuvântul care va descrie casa în care cântăreața și familia ei vor petrece timp împreună.

„A durat ceva, dar am știut că nimic nu vine pe gratis și trebuie să muncesc mult”

“Să avem casa noastră chiar e un VIS pe care îl am de mică. Îmi doream să am familia mea, cariera mea și casa mea. Pe primele două m-a ajutat Dumnezeu să le am… dar al treilea lucru e pe cale să se-ntâmple. A durat ceva, dar am știut că nimic nu vine pe gratis și trebuie să muncesc mult dacă îmi doresc să se întâmple ceva.

Fac această postare nu din lipsă de modestie și nu pentru a mă lăuda, ci pentru a sublinia un aspect foarte important. Aceste imagini sunt randări din proiectul de design interior al casei noastre, o casă veche pe care am cumpărat-o și am muncit foarte mult, pentru a o recondiționa.

Toate aprecierile noastre merg înspre echipa din Cluj-Napoca care ne-a făcut acest proiect superb de la 0 (arhitectură/design) pe casa veche.

Citeşte şi: Georgiana Lobonț, după ce s-a spus că ar divorța de Rareș Ciciovan: „Totul a evoluat atât de frumos” / Video

Citeşte şi: Câți bani cere Georgiana Lobonț pentru a cânta la evenimente. Onorariile marilor soliști de muzică populară și de petrecere

Citeşte şi: Georgiana Lobonț, primul mesaj după ce a pierdut sarcina: „Viața merge mai departe” / Video

Citeşte şi: Georgiana Lobonț a pierdut sarcina: „Am primit vestea aceasta ca pe un trăsnet” / Video

Desigur că până a ajunge la “gata” mai avem de parcurs niște etape, dar azi am finalizat ultimele discuții cu privire la proiectul de interior și am vrut să o laud pe Crista și pe toată echipa ei!

Merită toate laudele și îi recomand cu mare drag! Mai avem de muncit până să ne mutăm în ea și să arate așa dar prin muncă orice se poate realiza!” – a transmis Georgiana Lobonț, în dreptul randărilor din proiectul noii lor locuințe.

Reacțiile fanilor după ce au văzut imaginile publicate de Georgiana Lobonț: “O casa superbă! O familie superbă!”

Fanii artistei și cei care îi urmăresc activitatea în mediul online au reacționat când au văzut cum și-a amenajat vila și unii dintre ei au început să-și pună întrebări cu privire la cât a costat-o pe Georgiana Lobonț proiectul.

“Asta nu e casă, e palat! Offf. Și alți copii n-au ce mânca. Ce nedreaptă e viața asta… nu ne mai săturăm de fală. Țineți pentru voi!”

“Mă întreb cam cât costă casa asta? În condițiile că mai mult de jumătate din populația țării trăiește de pe o zi pe alta!!!” – au transmis unii internauți.

Dar cele mai multe mesaje lăsate de fanii cântăreței Georgiana Lobonț au fost apreciative:

“O casa superbă! O famile superbă ! Multe bucurii să vă aducă și împlinire! La mine a fost întâi familia apoi casa și acum, sper, cariera să ajung unde mi-am propus. Felicitări!”

„Să o stăpâniți sănătoși! Sunteți o familie frumoasă! Chiar vi se potrivește acesta frumoasă casă!!! Vă dorim Sărbători binecuvântate!!!”

“După atâta muncă meritați și casa în care să va simțiți bine!”

“Felicitări ți-ai îndeplinit dorințele prin muncă ta depusă ! Ești minunată! Să o stăpâniți sănătoși și fericiți! Sărbători fericite!”

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, sunt căsătoriți de șapte ani și au împreună doi copii – Edi (5 ani) și Irina (4 ani).

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton