Cum arată noua locuință a Vlăduței Lupău. „În curând ne mutăm!” Artista, extrem de entuziasmată de vila sa

.

Vlăduța Lupău și soțul ei, Adrian Rus, se vor muta, în curând, în noua lor casă. Cei doi au devenit recent părinții unui băiețel, Iair.

Vlăduța și Adrian au început de la zero lucrările pentru noua locuință în urmă cu un an. Cuplul și-a construit o vilă spațioasă, cu etaj, curte mare și piscină.

„Sărbătorim un an de când am dat startul lucrărilor la casă. Nu mai avem mult și sperăm să ne mutăm!, a transmis artista pe Instagram, acum câteva luni. Casa cântăreței și a fotbalistului este în Cluj-Napoca. Vezi cum arată în interior noua locuință a Vlăduței Lupău în galeria foto de mai jos.

Recent, Vlăduța a fost să vadă cum au evoluat lucrările la casă și a făcut câteva filmări în interiorul vilei pe care le-a postat pe Instagram. Cântăreața s-a declarat extrem de fericită de cum arată casa și este nerăbdătoare să se mute cât mai repede împreună cu Arian și cu Iair.

Am venit la casă, unde nu am mai ajuns de două săptămâni și ceva. Și sunt foarte entuziasmată de cum s-a transformat totul în interior. Cred că în foarte puțin timp o să ne și mutăm. O să vă arăt mici chestii, pentru că sunt foarte încântată și eu.

Să nu mă întrebați detalii, mobile este făcută toată la comandă, iar designul este făcut de o echipă profesionistă. Ador ușile, sunt din furnir.

Bucătăria nu este gata. Blatul mesei este din cuarț. În living mai avem de lucrat la scara interioară. În grădină este deja plantat un copac – a spus Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Vlăduța Lupă și problemele din ultimul trimestru de sarcină

Artista s-a confruntat în ultimele două luni de sarcină cu mai multe probleme de sănătate. Vlăduța a povestit la momentul respectiv că arsurile de stomac i-au dat mari bătăi de cap, dar a avut probleme și cu deplasarea.

Citeşte şi: Prima reacție a Shakirei după ce Gerard Pique s-a afișat cu amanta

Citeşte şi: Cristina Cioran a slăbit 8 kg în 10 zile. „Nu mi-a fost foame!” Ce dietă a ținut vedeta

Citeşte și: Roxana Ciuhulescu, primele imagini din noua casă: „Suntem bucuroși și liniștiți”

Citeşte şi: Jennifer Lopez și Ben Affleck, nuntă extravagantă. Artista a purtat o rochie spectaculoasă

Arsurile de stomac sunt groaznice. Nu le mai suport. Știu că mi-ai scris că de la păruțul bebelușului și într-adevăr s-a văzut și la ecografie că are păruț. Direct m-am uitat pe site la mașini de tuns. Când iese îl tund direct. Îl tund direct și zic „Ce mi-ai făcut tu mie, pentru asta vei fi tuns!” Sper să nu mor de arsuri.

(…) Mi se pare că nu mai pot să mișc. De aplecat, nu mai pot să mă aplec, am noroc cu Adi, care mă ajută să mă încalț, să mă descalț. Dorm mai greu. Un pic dacă stau în picioare, trebuie să mă așez jos. Dacă stau jos, mă doare spatele.

Apoi mă mai doare nu știu mai ce când mă ridic…  Oricum o dau, nu e bine. Uite că am ajuns și eu ca femeile despre care spuneam că aberează când se plâng – i-a povestit Vlăduța lui Cătălin Măruță, în emisiunea sa.

Foto – Instagram / Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton