Cum arată noua iubită a lui Marius Moise de la „Insula Iubirii”. Seamănă mult cu Bianca Giurcă

.

Marius Moise, fostul concurent de la „Insula Iubirii”, a făcut recent o dezvăluire surprinzătoare: are o nouă iubită, pe nume Anda. Chiar dacă încearcă să păstreze relația discretă, fanii nu au putut să nu observe un detaliu interesant – noua lui parteneră seamănă destul de mult cu fosta lui iubită, Bianca Giurcă, cea cu care şi-a testat relaţia amoroasă la emisiunea de pe Antena 1. De la trăsăturile fizice până la stilul de viață, Anda pare să se încadreze perfect în tiparul de femeie preferată de Marius.

Cum arată noua iubită a lui Marius Moise de la „Insula Iubirii”

Atât Anda, noua iubită a lui Marius Moise, cât și Bianca Giurcă, fosta lui parteneră cu care a participat la „Insula Iubirii”, împărtășesc trăsături similare care le fac greu de diferențiat la o primă privire. Ambele sunt brunete, cu părul lung și bogat, având o siluetă fit care atrage toate privirile. Mai mult de atât, buzele lor voluptoase, precum şi bustul impresionant, alături de trăsăturile feminine accentuate sunt un alt punct comun care sugerează că Marius Moise are un tipar clar când vine vorba de partenere.

În fotografiile recente în care Marius și Anda apar împreună, ea poartă o rochie albastră care îi scoate în evidență bustul generos, atrăgând comparații inevitabile cu Bianca Giurcă. Dacă la prima vedere ar putea părea o coincidență, faptul că Marius Moise a fost atras din nou de o femeie cu trăsături aproape identice cu cele ale fostei sale iubite arată că preferințele sale rămân constante.

În ce relaţii a rămas Marius Moise cu fosta iubită, Bianca Giurcă de la Insula Iubirii

Chiar dacă drumurile lor s-au separat după „Insula Iubirii”, Marius Moise și Bianca Giurcă au rămas într-o relație cordială. Cei doi s-au întâlnit recent la „Splash! Vedete la apă”, unde Marius a fost alături de Bianca pentru a o susține. Deși legătura lor amoroasă a ajuns la final, sprijinul lui Marius a fost vizibil în timpul competiției, iar Bianca a apreciat gestul. Deși au încercat să se împace de mai multe ori, relația lor nu a mai funcționat, așa cum a declarat chiar Bianca Giurcă în cadrul emisiunii de la Antena 1.

Citeşte şi: Ce s-a întâmplat cu Bianca Giurcă și Marius Moise după Insula Iubirii. Ce spune Oana Monea despre controversatul concurent

Citeşte şi: Marius Moise și-a găsit casa prădată de hoți după întoarcerea de la „Insula Iubirii”

„Ca să scăpăm puțin de ei și de 10-le lor, am o întrebare: Te-ai împăcat sau nu (n.r. cu Marius Moise)?”, a întrebat-o gazda show-ului „Splash! Vedete la apă!”, Ramona Olaru.

„Nu, nu m-am împăcat. Suntem despărțiți. Pentru că am încercat să ne împăcăm de foarte multe ori, dar am conștinetizat și eu că nu…”, a răspuns fosta concurentă de la „Insula Iubirii”, sezonul 7, potrivit A1.ro.

Marius Moise nu s-a ferit să o încurajeze pe Bianca în timpul show-ului, iar cei doi au rămas în termeni buni. Cu toate acestea, amândoi au recunoscut că relația lor nu mai poate continua pe plan amoros, ci doar pe un nivel de prietenie.

Ce s-a întâmplat între Marius Moise şi Bianca Giurcă la „Insula Iubirii”

Marius Moise și Bianca Giurcă au intrat în atenția publicului în sezonul 7 al emisiunii „Insula Iubirii”, unde au format unul dintre cele mai controversate cupluri. Experiențele trăite pe insulă au testat relația lor până la limită. Marius s-a apropiat de ispita Oana Monea, iar Bianca și-a găsit și ea alinarea în brațele lui Alin Simoiu. După aceste momente intense și pline de provocări, cei doi au decis că cel mai bine pentru amândoi este să meargă pe drumuri separate.

Despărțirea lor a fost una inevitabilă, în ciuda încercărilor repetate de a se împăca după emisiune. Marius a continuat să fie o prezență constantă în viața publică, dar nu s-a mai afișat oficial cu nicio altă femeie până recent, când a anunțat relația cu Anda într-un mod subtil, dar plin de umor.

Marius Moise „a tăiat porcul” şi cu noua sa iubită, Anda

Chiar dacă Marius Moise și noua lui iubită, Anda, au ales să păstreze discreția în privința relației lor, detaliile nu au întârziat să iasă la iveală. Tânăra, despre care se știe că poartă la gât un colier cu numele „Anda”, a apărut într-o serie de imagini tandre alături de Marius, care a stârnit curiozitatea fanilor.

Mesajul ironic „Am tăiat porcul împreună” care însoțea o fotografie cu cei doi a făcut referire la una dintre glumele celebre din timpul sezonului lor de la „Insula Iubirii”, evidențiind că Marius nu și-a pierdut simțul umorului nici când vine vorba despre viața sa amoroasă.

Sursa foto: Instagram, A1.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton