Cum arată noua iubită a lui Cătălin Bordea. Au fost surprinși în timp ce se sărutau

.

Cătălin Bordea a fost recent surprins într-o ipostază romantică alături de noua sa iubită, Elena Ardeleanu. La un an după divorțul dureros de Livia Eftimie, comediantul pare să își fi găsit din nou fericirea. Cum arată viaţa actorului în prezent?

Cum arată şi cine este Elena Ardeleanu, noua iubită a lui Cătălin Bordea

Elena Ardeleanu este noua iubită a lui Cătălin Bordea. Cei doi s-ar fi cunoscut în Dubai, un loc care a devenit un punct de reper important în povestea lor de dragoste. Elena tocmai ar fi revenit din Dubai când a fost surprinsă alături de Bordea, la aeroport. Se pare că relaţia lor ar fi început recent, iar întâlnirea lor în România a fost marcată de momente de tandrețe și afecțiune, după cum se poate vedea în imaginile de pe cancan.ro.

Elena Ardeleanu este o femeie frumoasă și elegantă, a cărei prezență alături de Cătălin Bordea a atras imediat atenția paparazzilor. Cei doi au avut parte de o întâlnire plină de pasiune și afecțiune.

Au fost surprinşi în timp ce se sărutau

Paparazzi Cancan.ro au surprins momentele romantice dintre Cătălin Bordea și Elena Ardeleanu în fața unei vile impunătoare. După ce a parcat mașina, Bordea a fost extrem de amabil și i-a scos trollerul din portbagaj.

Cei doi și-au schimbat cuvinte dulci și priviri tandre, urmate de îmbrățișări și săruturi pasionale. Scena a fost atât de intensă încât au repetat-o de mai multe ori. În timp ce Elena, trăgându-și trollerul, se îndrepta spre locuință, unde o prietenă o aștepta, Bordea a rămas să o privească. Înainte de a se despărți, Elena i-a șoptit: „Te caut eu”​, potrivit sursei menţionate anterior.

Cătălin Bordea, la terapie, după divorţul de Livia Eftimie

Divorțul de Livia Eftimie a fost un moment extrem de dificil pentru Cătălin Bordea. Actorul a declarat că a fost profund afectat de infidelitatea fostei soții, care l-a înșelat cu cel mai bun prieten al său, Spike. Pe lângă această trădare, comediantul a suferit și pierderea mamei sale la scurt timp după divorț, ceea ce a amplificat durerea sa.

Pentru a face față acestor traume, juratul de la „iUmor” a început să meargă la terapie, lucru pe care îl consideră esențial pentru sănătatea sa mentală.

Citeşte şi: „Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba”. Decizia luată de Cătălin Bordea după înmormântarea mamei

Citeşte şi: Cătălin Bordea, dezvăluiri cu lacrimi în ochi, despre divorțul de Livia: „Mi-a jurat că nu e nimic între ei” / Video

„În fiecare săptămână! Nu îl las. E foarte bun omul. Îți spune în față. Anumite lucruri ți le spune în față, fără să te menajeze. Eu și mă duc în chiloți, adică… A fost un pic ciudat la început, că eu vin din educația aia unde nu împărtășești lucruri, mai ales cu un bărbat, să zică despre tine că ești mai puțin bărbat”, a declarat Cătălin Bordea la Xtra Night Show​, potrivit spynews.ro.

Pe lângă terapia săptămânală, Cătălin Bordea a încercat să-și găsească echilibrul emoțional prin intermediul noii relații cu Elena Ardeleanu. Momentele romantice și tandre pe care le împărtășesc arată că Bordea încearcă să își refacă viața și să își regăsească fericirea.

Şi chiar dacă pe plan personal, abia acum reuşeşte să îşi creeze momente frumoase şi fericite, pe plan profesional, Cătălin Bordea a continuat să aibă succes. După divorț, cariera sa a cunoscut un avânt semnificativ, iar proiectele au venit unul după altul.

Unul dintre cele mai interesante proiecte recente a fost un rol principal într-un film, pentru care nu a fost necesar nici măcar un casting. Regizorul și scenaristul filmului l-au sunat direct și i-au oferit rolul, considerând că Bordea este perfect pentru acesta.

Este vorba de „MENTORII”, primul film produs de UNTOLD Universe, care promite să fie comedia anului 2025 în România. Lungmetrajul îi va avea atât pe Cătălin Bordea, cât şi pe Dorian Popa în roluri principale, aducând la viaţă două personaje autentice şi originale.

Citeşte şi: Dorian Popa a primit un rol principal într-un film produs de UNTOLD. Se anunţă a fi comedia anului 2025 în România

„Singur toată viața, ce să fac… Au venit niște lucruri așa interesante în viața mea. Dar era să pierd rolul pentru că nu am răspuns la telefon, nici măcar de ziua mea (…) M-a sunat câteva zile la rând (n.r. – regizorul și scenaristul filmului) și aveam numărul lui și mă gândeam ce vrea. I-am dat un mesaj și mi-a spus să răspund, că e de bine. Mi-a spus că e rol principal, fără casting, fără nimic, că l-a scris cu gândul la mine”, a povestit comediantul​, conform sursei menţionate anterior.

Sursa foto: Facebook, Instagram, Cancan.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton