Cum arată noua casă a Elizei și a lui Cosmin Natanticu: „După 20 de ani de televiziune”

.

Cosmin Natanticu şi soţia sa, Eliza, au făcut un pas important în viața lor, cumpărându-și recent o casă nouă în Tunari, după 20 de ani de muncă în televiziune. Așteptarea mutării în noul lor cămin este plină de entuziasm, dar și de activități intense legate de amenajarea locuinței.

Cum arată noua casă a Elizei și a lui Cosmin Natanticu

Cosmin Natanticu şi soţia sa, Eliza, visau la o casă mai spațioasă, cu etaj, însă în cele din urmă, cei doi au ales o locuință construită pe un singur nivel, considerând-o mai practică pentru nevoile lor actuale și viitoare. Cu o curte impresionantă de 400 de metri pătrați, noua lor casă oferă spațiul necesar pentru activități în aer liber și momente de relaxare.

Citeşte şi: Cosmin Natanticu, dezvăluiri despre serialul „Bravo, tată!” și mariajul cu Eliza: “Soția mea e fericită când îmi ia cardul”/ Exclusiv

Citeşte şi: Cum a început povestea de dragoste dintre Cosmin și Eliza Natanticu. „Ea m-a căutat pe mine”

„Ne-am luat deja. După lupte seculare care au durat 20 de ani de televiziune… (n.r. – râde). Nu ne-am mutat încă. E casă cu pământ, cu curte, e în Tunari, e aproape de job și acum urmează nebunia aia…”, a spus Cosmin Natanticu la Xtra Night Show, potrivit spynews.ro.

Cât de mare este noua casă a lui Cosmin Natanticu şi a soţiei sale, Eliza

Casa din Tunari dispune de trei dormitoare, oferind suficient spațiu pentru cei doi și pentru viitoarele lor planuri de familie. Eliza, cu un simț estetic bine dezvoltat, se va ocupa de amenajarea interioară, în timp ce Cosmin se concentrează pe organizarea curții și a sufrageriei, zonele de care este cel mai interesat.

„Lizzie se ocupă (n.r. – de amenajare), eu nu. Pe mine mă interesează curtea și sufrageria, unde e televizorul”, a glumit actorul, potrivit sursei menţionate anterior.

Cu o pasiune pentru designul interior, Eliza Natanticu va fi responsabilă de transformarea noii case într-un spațiu primitor și confortabil. Creativitatea și atenția ei la detalii vor juca un rol crucial în crearea unui ambient plăcut și funcțional.

Citeşte şi: Eliza Natanticu s-a pus serios pe slăbit. „Am reușit să dau jos 5 kg!” Ce mănâncă zilnic

Cât despre cum au decis să se mute, se pare că horârea lor a fost influențată de prietenii apropiați ai cuplului, care deja locuiesc în acest cartier. Alegerea a fost, de asemenea, determinată de dorința de a fi aproape de locurile lor de muncă și de a face parte dintr-o comunitate prietenoasă și familiară. Cosmin a povestit că unul dintre prietenii lor s-a mutat în același cartier cu doar o lună înainte ca ei să viziteze casele, iar experiențele acestuia i-au ajutat să ia decizia finală.

Cosmin Natanticu îşi doreşte să aibă un băiat alături de Eliza

Cosmin și Eliza Natanticu sunt împreună din 2010 și formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbizul românesc. Deși până acum nu au devenit părinți, acest subiect este unul frecvent discutat între ei.

Cosmin Natanticu a dezvăluit pentru aceeaşi cancan.ro temerile legate de impactul pe care apariția unui copil îl poate avea asupra relației lor, dar și dorința lui de a avea un băiat.

Din păcate, în ziua de azi, am foarte multe exemple de familii în care atunci când apare copilul, părinții se îndepărtează. Ea se ocupă foarte mult de copil, îl îndepărtează și pe el… Și atunci, după doi ani, când copilul este deja crescut, își dau seama că n-au mai făcut bonding”, a declarat Cosmin pentru Cancan.

Cu toate acestea, discuțiile și planurile de viitor sunt mereu pe agenda cuplului, care încearcă să învețe din greșelile altora pentru a-și menține relația puternică. Actorul a mărturisit că își dorește un băiat care să ducă mai departe numele familiei Natanticu.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton