Cum arată meniul zilnic al cântăreței Adele

.

În 2019, cântăreața britanică Adele (33 de ani) a impresionat pe toată lumea când a reușit performanța de a slăbi circa 50 de kilograme. Un an mai târziu, Adele a apărut într-o emisiune televizată și mai slabă și de atunci nu s-a mai îngrășat.

„Știu că arăt foarte diferit față de ultima dată. Dar este din cauza pandemiei de COVID-19 și a restricțiilor, a trebuit să circul mai puțin. Și am putut aduce aici doar o jumătate din mine. Am ales jumătatea aceasta” – a glumit Adele, în 2020, în deschiderea emisiunii „Saturday Night Live”.

Adele a spus mereu că nu a ținut o dietă anume, iar pierderea kilogramelor s-a produs pentru că a făcut foarte mult efort fizic, la sala de fitness. Într-un interviu acordat revistei Vogue, Adele spunea că a făcut antrenamete zilnice, uneori chiar de două ori pe zi, cu ridicări de greutăți.

Cu toate acestea, au apărut zvonuri conform cărora artista ar fi apelat la un regim ce exclude alimentele procesate, zahărul, grăsimile animale și produsele ce conțin amidon, notează publicația eatthis.com.

Acum, Adele se menține într-o formă fizică excepțională și are un meniu zilnic echilibrat ce nu depășește 1200 de calorii.

Citeşte şi: De ce a participat, de fapt, Elena Matei la „Chefi la Cuțite”. „Da, m-am folosit de acea emisiune!”

Citeşte şi: Adi Sînă își mai dorește un copil, Anca Serea nu: „Pentru mine e suficient”

Citeşte şi: Alex Velea nu și-ar apăra țara în caz de război: „Pentru cine să lupt și să mor? Aș fugi, îți dai seama!”

Citeşte şi: Iulia Albu și Oana Roman, schimb de replici tăioase. „Să nu ne ferim de cuvinte!”

De dimineață, Adele obișnuiește să bea o cană cu ceai, fără zahăr, iar apoi mănâncă un iaurt din soia cu fructe de pădure, câteva alune pisate și fulgi de ciocolată neagră. O altă variantă a micului ei dejun constă într-un smoothie din legume proaspete – varză kale, rucola, țelină, măr, zeamă de lămâie și pudră matcha.

Prânzul îndrăgitul cântărețe este compus dintr-o salată de legume (varză kale, țelină, mere, nuci, zeamă de lămâie și ulei de măsline) sau o salată tabouleh cu hrișcă, avocado, curmale, pătrunjel proaspăt, ulei de măsline și zeamă de lămâie.

La cină, Adele optează, de obicei, pentru piept de pui gătit la grătar sau în cuptor, cu o salată de varză kale, ceapă, roșii și ardei iute.

Ca băuturi preferate, Adele consumă ocazional vin rose, iar uneori, mai iese din rutina mâncatului sănătos și dă fuga la McDonald’s, produsele ei preferate de acolo fiind McChicken Nuggets, Big Mac și cartofii prăjiți.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton